#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilecek en rahat durumda iken tek pas-dripling-uzun pas-verkaç-şut vs tercih hatalarıyla ve pas zamanlamasını, şiddetini, açısını ayarlayamadığı için % kaç ciddi atak fırsatını daha başlamadan bitirip rakip takıma atak şansı verdiği daha çok dikkat edilmesi gereken bir husus...

Son iki sezonda Galatasarayımızın yeterince maçını seyreden herhangi birinin hayalinde bu dediklerime dair onlarca pozisyon canlanacaktır. Adem Çakar muhterem bir döndü pir döndü; hiç izlememiş olsam muhteşem bir futbolcudan bahsettiğini sanacağım; menajeri bile bu kadar övmeye utanır yahu!..

Takimin kreatif yönünü sirtlayan iki oyuncu, iki senedir de Feghouli ve Belhanda. Eger abartmayi sevdigin örneklerden bir tanesi degil ise, durum son kararlarda saydigin kadar vahim olsa, cift Sampiyon 10 Numara degil, neredeyse kümeye düsen Fenerbahce´nin 10 Numarasi olurdu.

neyini anlamadın herifin gol attığı maçta herifi oynamamış mı saysınlar istiyon
diyorum ki 32 maçta 19 galibiyet var, 16 tanesi vaken 3 tanesi yokken
bu adam tüm maçlarda 90 dakika oynamadıgına göre bu 19 maçı varken ve yokken olarak neye göre ayırdılar
1 dakika bile oynadıysa varkene mi yazdılar

48371

Kralhanda with a fan

Su top kaptirma meselesinde Lokomotiv macinda kaptirdigi top Ndiaye'nin kirmizi yemesine neden oldu.Icerdeki Bursa macinda penaltiya sebrbiyet veren top kaybini yapti.Bir de Super Kupa macinda kaptirdi Seleznov'un topu direkten donmustu sanki.Bu sene ozellikle 2.yari pek top kaybini hatirlamiyorum dogru diyorsunuz bu konuda bir azalma var.

Gecen sezonun bu.Gulyano falan var.Akbaba Alanyada gorunuyor

Bu sezon 27.lige dusmus daha az pas hatasi yapmis.Ula Yusuf Belhanda lehine manipulasyonu bile beceremiyon ha.

Su top kaptirma meselesinde Lokomotiv macinda kaptirdigi top Ndiaye'nin kirmizi yemesine neden oldu.Icerdeki Bursa macinda penaltiya sebrbiyet veren top kaybini yapti.Bir de Super Kupa macinda kaptirdi Seleznov'un topu direkten donmustu sanki.Bu sene ozellikle 2.yari pek top kaybini hatirlamiyorum dogru diyorsunuz bu konuda bir azalma var.

Bu sezon 27.lige dusmus daha az pas hatasi yapmis.Ula Yusuf Belhanda lehine manipulasyonu bile beceremiyon ha.

Telden giriyorum yaw pcde olsam sekmez :/

bu adam tüm maçlarda 90 dakika oynamadıgına göre bu 19 maçı varken ve yokken olarak neye göre ayırdılar
evet 1 dakika oynasa bile var yazarlar, yazmışlar zaten

Kaldı ki herif 5 maça sonradan girmiş 2 sinin sonucuna doğrudan etki etmiş yani 8 dakikaları neye göre ayıracaklar bu durumda

Bi sacmalik daha var. Bu cop yokken, takimin yarisi da ya cezali ya da sakatti. Hadi ileriye gideyim. Emre Akbaba Clde oynarken Kazandik, sakatligindan sonra bir mac bile alamadik.

@Ozan Puki, renkdaș senin futbol ile ilgili yorumlarını ilgi ile takip ediyorum, bunu da bir kaç kez dile getirdim. Bu yüzden bir konuda senin fikrini merak ediyorum.

Sence son iki sezon gelen şampiyonlukların zorlu ve kıl payı olması, bunda özellikle deplasmanda oynadığımız futbolun ve puan kayıplarının büyük etken olmasında mevcut orta sahamızın payı nedir? Payı olduğunu düşünüyor isen eğer, bu orta sahanın bir parçası olan Belhanda'nın bunda payı nedir?

Güle oynaya kaç tane şampiyonluk gördük ki? Bu konu veya deplasman meselesi tek oyuncu üzerine indirgenirse komik olur ayrıca sende katılırsın buna reys. Yabancı sınırı kalktıktan sonra ligin kalitesinin arttığı, anadolu takımlarının çok daha dişli hale geldiğini görüyoruz. Yeterlilik arz etmese bu orta saha muhtemelen şampiyonluklar gelmezdi. Deplasmana bakarken iç sahaya da bakmak lazım. Kaç maçtır yenilmiyoruz iç sahada 36 mı 37 mi? Burada bu seriden evvel fener,bjk,başak,ts iki sezon tokat manyağı yapmamış mıydı unuttuk mu o kara günleri? Ha sen şunu soruyorsan biz 80 puanla gümbür gümbür top oynayarak içeride dışarıda herkesi tokatlayıp şampiyon olalım o zaman evet çok daha iyisine ihtiyacın var. Benim takip edebildiğim kadarıyla da bu tipte aşırı dominant bir orta saha hattına sadece iki dönem sahip olabildik. Umarım o orta sahada bu sezon oluşur. Belhanda'nın varlığı buna engel olmaz aksine fayda sağlar.

Nice şampiyonluklar ve başarılar için son sözümü bırakıp geceyi noktalıyorum. "Fatih hocanın muhakkak bir bildiği vardır."

Evet dualarımızda kralhandaya da yer verelim afrika kupasında attığı keypass vurduğu gol olsun piyasası yükselsin

Ndiaye takim ´2:0 öndeyken cok gereksiz bir ikinci sari kart gördü aslinda 88. dakikada. Orada baya bir zorlayarak sucu Belhanda´ya yazmak da, belhanda karsitliginin bir örnegidir kanimca. Hücum alaninda Belhanda´nin top kaybetmesi cok anormal degil. Oynadigi bölge ne kolay bir bölge, ve danisikli dövüs yapan bir oyuncu da degil, orada deniyor birseyler. Ki, rakip sahada merkezde calim atmak kolay da degildir.
Hücum oyuncusu kritik top kaybi yaptiginda da taktik faul yapmak zorundadir gerideki oyuncular, gayet normal ve her macta karsilasacagimiz olagan bir durum aslinda.

Kendi sahamizda ilginc üc top kaybi oldu Belhanda´nin, ama ileri alanda hücum oyuncusunun top kaybetmesi normaldir. Son iki sezonda Muslera bile kac defa topu rakibe pasladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt