#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu sevmek için tek bir sebep yokken sevenlerin trollük,makara olsun diye yaptıklarını düşünüyorum,sağlam karakterli desek yok,hırsı ve mücadele gücüyle seviliyor desek yok,müthiş yetenek desek yok:red:
tez vakitte gider inşallah

bunu sevmek için tek bir sebep yokken sevenlerin trollük,makara olsun diye yaptıklarını düşünüyorum,sağlam karakterli desek yok,hırsı ve mücadele gücüyle seviliyor desek yok,müthiş yetenek desek yok:red:
bizim takimda belhanda.dan kactane iyi adam var?
Bu kitlikta birde elimizdekinden olmayalim

Profilindeki adam da sorunlunun öde gideniydi ama hepimiz seviyorduk...
Müthiş yetenekli değil ama yetenekli
Aşırı hırslı değil ama hırslı
Ayrıca mücadeleci.
Top class bir oyuncu değil ama öyle salak saçma bir oyuncu da değil.
Bir sniejder olmasını istiyorsunuz belki ama BENCE iyi ki bir sniejder değil.

ndiaye yerine, onyekurunun yerine
akbabanin, yerine adam lazimken
hala belhandanin gitmesininde hic bir mantigi yok
iyi topcu oldugu icinde para getirecek adam
yok agresifmis kafadan kirikmis piskopatmis
hasan sas ne ise yarar diyenler
hocasina bak futbolcusunu al

ndiaye yerine, onyekurunun yerine
akbabanin, yerine adam lazimken
hala belhandanin gitmesininde hic bir mantigi yok
iyi topcu oldugu icinde para getirecek adam
yok agresifmis kafadan kirikmis piskopatmis
hasan sas ne ise yarar diyenler
hocasina bak futbolcusunu al
Ben anlamadım söylediğini.

Belhanda gittiğinde onun yerine de adam arayacaksın. O zaman da Feghouli yi mi satalım? Sonra Feghouli yerine adam ararken Marcao'yu satarız... Diye sürer gider.

Ben anlamadım söylediğini.

Belhanda gittiğinde onun yerine de adam arayacaksın. O zaman da Feghouli yi mi satalım? Sonra Feghouli yerine adam ararken Marcao'yu satarız... Diye sürer gider.
ben kalsin diyorum zaten gidenler var onlarin yerini kaliteyle dolduralim
belhanda iyi futbolcu oldugu icin para eder dedim
ama her para edenide satmamak lazim

2721774_o6679.jpg

Belhanda'yı ilk sezon dibine kadar eleştiren birisi olarak bu sezon kendisine ısındığımı itiraf etmekte 1 beis görmüyorum. Daha istikrarlı olmalı ama.

Yetenek konusunda sıkıntısı yok zaten, rakipler alıştı paso bunun üzerine oynuyor bu da sinir stres yapınca mental sıkıntıları ortaya çıkıyor.

Bir de malum bazı maçlarda aşırı laubali. Konsantrasyon ve süreklilik konusunda sorun yaşamasa bir de maaşı bu kadar yüksek olmasa kimsenin laf edeceğini sanmıyorum.

Banega ile ikisini yan yana izlemek isterdim ama pek olası değil gibi. Yüksek maaş alan çok fazla oyuncu olmamalı, azaltmalıyız sayıyı.

bizim takimda belhanda.dan kactane iyi adam var?
Bu kitlikta birde elimizdekinden olmayalim
ortasaha merkezde iyi adamımız yok diğer mevkilerle kıyaslamam doğru olmaz ama takımın kilit oyuncularından olmadığı aşikar...
Profilindeki adam da sorunlunun öde gideniydi ama hepimiz seviyorduk...
Müthiş yetenekli değil ama yetenekli
Aşırı hırslı değil ama hırslı
Ayrıca mücadeleci.
Top class bir oyuncu değil ama öyle salak saçma bir oyuncu da değil.
Bir sniejder olmasını istiyorsunuz belki ama BENCE iyi ki bir sniejder değil.
evet melo sorunluydu ama bununla karşılaştırılamaz oynadıkları mevkiler aynı olmamasına rağmen her konuda bundan üstündü mesela,sneijder olmasını beklemiyorum tabi mümkün değil zaten, sence belhandanın özellikleri nedir neyle öne çıkıyor bu adam klas paslar,müthiş şutlar,mücadele gücü,iyi duran toplar yada senin söyleyeceğin herhangi bişey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt