- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.847
- 5.338
Yeni uyelere kus iması yapmayalım arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamdan daha fazla katki verecek, daha iyi oynayacak bi oyuncu alma potansiyeli var ama 2 senedir kici kirik bi forvet alamıyorlar. Ben mi engelliyorum adam alinirken alabiliyosalar alsinlar, ben bu adami seviyorum, bitti. kalmasını istiyorum gerisi kimseyi ilgilendirmez. Sözleşmeyi de ben vermedim adama isterse 10 alsin, burada kimseyi sozlesmesinden dolayı eleştirmedim benBoş yapan sensin.
Belhanda konusunda hiç bir haltı görmüyorsun burda yorum yapıyorsun.
9 milyon bonservis 4 milyona yakın yıllık alacak..Kalkıp bu adamın oynadığı oyunu eleştirenlere çok bilmiş gibi laf sokacaksın.
Sizin gibiler yüzünden her transfer dönemi türlü türlü rezillikler yaşıyoruz.
Bu klübün bu adamdan daha fazla katkı verecek ,daha iyi oynayacak bir oyuncu alma potansiyeli varken neden almayacak.Bu durum Galatasarayın lehine bir olayken neden karşı çıkıyorsunuz.Bırakın bu isim fanatikliğini.
Sizin gibiler yüzünden her transfer dönemi türlü türlü rezillikler yaşıyoruz.
Transferi taraftar degil sevgili hocası yapıyorne alakaysa artik
Transferi taraftar degil sevgili hocası yapıyor
bir nevi psikolojik mastürbasyon mu?belhandayi hoca gondermedi ocakta
yonetim gonderecekti
taraftarla ne alakasi varsa
heralde arkadas kendini iyi hissetmek icin kendi gibi dusunmeyenler yuzunden kulubun geri kaldigini beyan ederek rahatlama sagliyor
belhanda'yı halı sahaya bile çagırmaz burdaki çogu kişi modric bize geliyordu da terim istemedi sanki.türkiyede herkesin bayıldıgı yusufdan daha fazla gole katkısı var belhanda'nın...Bu adamdan daha fazla katki verecek, daha iyi oynayacak bi oyuncu alma potansiyeli var ama 2 senedir kici kirik bi forvet alamıyorlar. Ben mi engelliyorum adam alinirken alabiliyosalar alsinlar, ben bu adami seviyorum, bitti. kalmasını istiyorum gerisi kimseyi ilgilendirmez. Sözleşmeyi de ben vermedim adama isterse 10 alsin, burada kimseyi sozlesmesinden dolayı eleştirmedim ben
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
bir nevi psikolojik mastürbasyon mu?

benim gibi belhanda'yı sevenler de mükemmel topçu olmadıgını biliyor aslında ama sevmeyenler itin bir tarafına sokuyor adamı o yüzden tartışma bitmiyor3. Sezona giriyoruz hâlâ sürüyor tartisması![]()
Bence hocada gönderirdi ama gel gelelim lig aralığın neredeyse ortasında bitti o surecten son haftaya kadar bir forvetle anlaşamayan ve üzerine yaz transferinde çektikleri ortadayken tamam satın demek o bolgenin tamamen boş olmasi demek olacağını biliyordu. Bu da dogal olarak sampiyonluk yarisinda %1 de olsa etkisi olan bir adamın kaybedilmesi demek olurdu. Çok net verirdik sampiyonluğu. Bu belhandanın iyiligi veya kötülügünden degil bir tik alti oyuncuyu bile alamayacaklarından kaynaklı.belhandayi hoca gondermedi ocakta
yonetim gonderecekti
taraftarla ne alakasi varsa
heralde arkadas kendini iyi hissetmek icin kendi gibi dusunmeyenler yuzunden kulubun geri kaldigini beyan ederek rahatlama sagliyor
bir şey desem şimdi ırkçı olurum.çıktığı 54 süper lig müsabakasında 7 gol 17 asist yapmış
bir şey desem şimdi ırkçı olurum.