#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bunu demek için cidden maç izlememiş olmak gerekiyor. Melo duracağı yeri çok iyi biliyordu her zaman, genelde topla karışık rakiplere sert girdiği için tansiyonu yükseltirdi. Melo bizde hiçbir zaman mal mal kırmızı kart görecek hareketler yapmadı, çok çok azdır belki.

Ezbere yorum...

Surada hakem melonun üzerine oynasa kadiköyde daha ilk dakikada meloya yumruktan kirmizi karti verir mesela.

Bence bunu demek için cidden maç izlememiş olmak gerekiyor. Melo duracağı yeri çok iyi biliyordu her zaman, genelde topla karışık rakiplere sert girdiği için tansiyonu yükseltirdi. Melo bizde hiçbir zaman mal mal kırmızı kart görecek hareketler yapmadı, çok çok azdır belki.
Çok ağır faul yapıp kart almadığı bir sürü pozisyon oldu objektif bakamıyorsun melo sevginden dolayı...

Hiç sevmezdim kendisini ama dün baya bi hırslı ve istekliydi acaba sevmeye mi başladım ben bu beceriksizi

Ezbere yorum...

Surada hakem melonun üzerine oynasa kadiköyde daha ilk dakikada meloya yumruktan kirmizi karti verir mesela.

Bence seninki ezbere çünkü çok azdır yazmışım zaten, 150 maça çıkmış bir adam için 1-2 örnek göstermen pek yeterli olmuyor o yüzden:d

Bence seninki ezbere çünkü çok azdır yazmışım zaten, 150 maça çıkmış bir adam için 1-2 örnek göstermen pek yeterli olmuyor o yüzden:d

Degil iste. Cok örnek var. Elini kolunu sallaya sallaya, agzindan net küfürler salarak hakemin üzerine yürüyordu her mac istisnasiz. Burada hakem catir catir bassa kartlari, bu sefer taraftarimizin tek argumani, Emre´de her mac yapiyor, neden o görmüyor olurdu ?
Melo hakemlerin kart göstermeye cekindigi bir oyuncuydu.

Belhanda´ya normal bir faulde bile sari kart cekiyorlar hemen hakemler. Fenerbahce macindaki sari kart o kasiti cok net ortaya koyuyor. Birak Melo´yu, Emre´yi, normal sartlar altinda Trabzon maci disinda, hic bir büyük takim oyuncusu Antalya ve ilk fenerbahce macindaki gibi ucuz iki kirmizi kart görmezdi. Göstermezdi hakemler yani.

Fatih Terim: "Galatasaraylıların da mutlu olmasını istediğim bir şey var. Ben Feghouli'ye 9'una kadar izin verdim. Ayın 1'inde geldi. Belhanda hocam acaba bana biraz fazla izin verir mi demiş. Ne zaman isterse o zaman gelsin dedim. 5 gün önce geldi."

[DHA]

Işte başarının çimentosunu oluşturan, aradığımız o karakter, ahlak ve özveri.

Bu maçtan sonra kendisinden haz etmeyenler ona farklı gözle bakmaya başlayacak. Sahanın en iyisiydi. Değişik bir adam. Takım iyi oynamaya başlayınca yaptığı bir hareketle güzel oyunun içine edebiliyor. Hiçbir şey yokken yaptıklarıyla şapkadan tavşan çıkarabiliyor. Kariyerinde daha büyük takımlarda olabilirdi. Bu dengesizliği saha dışında yaptığı tercihlere de yansımış. Umarım bu başlangıcı sezona yayar ve bu sene takım için daha farklı kimliğe bürünür.

Benim görüşüm aynı.Kendisinden nefret falan etmiyorum.Hatta kadığı sürecede her zaman desteklerim.
Ama eğeki teklif varsa Galatasarayın mefeati için kesinlikle gönderilmelidir.Şapkadan tavşan çıkartma gibi bir yeteneği yok.Ne olur abartmayalım.Gene 2. lig takımıyla oynanan bir maçta yelkenler suya indirildi.
Oyunculara öyle yorumlar yapılıyor ki resmen evrim geçiriliyor.
Bu adamın performansı aşağı yukarı bellidir.
Atıyorum banega gelse oynadığı oyunu görsek belhanda gibi adama nasıl sabrettik yorumları olmazsa bende birşey bilmiyorum.

Yav kardeşim tamam iyi oynadıda övelim derken Nirvana’ya çıkarmayın bu taraftar zaten böyle canını dişine taktığı zaman bu adamın arkasında olur he tabi söverkende gömmemek lazım birde birkaç arkadaş cl için yetersiz olur demiş ama geçen seneki cl ilk maçları hariç bu adam sahada ayakta kalan birkaç kişiden biriydi

Satılıp banega alınırsa şaşırmam
Ha ister miyim
Eğer banega 4 5 milyona gelecekse gelsin
Ama 8 felan vereceksek belhanda satilmamali

younes__belhanda__walllpaper__2019_by_gsdesigned_dddqx3x-pre.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt