- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.668
- 5.093
O pozisyona yapacak bir şey yok.Hakemin faul yorumunu yapması absürd değil de neye göre sarı kart dedi ben hala anlamadım.Sarı kartla hiç alakası yok.
Bence faul de yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pozisyona yapacak bir şey yok.Hakemin faul yorumunu yapması absürd değil de neye göre sarı kart dedi ben hala anlamadım.Sarı kartla hiç alakası yok.
Bence bunu demek için cidden maç izlememiş olmak gerekiyor. Melo duracağı yeri çok iyi biliyordu her zaman, genelde topla karışık rakiplere sert girdiği için tansiyonu yükseltirdi. Melo bizde hiçbir zaman mal mal kırmızı kart görecek hareketler yapmadı, çok çok azdır belki.
Çok ağır faul yapıp kart almadığı bir sürü pozisyon oldu objektif bakamıyorsun melo sevginden dolayı...Bence bunu demek için cidden maç izlememiş olmak gerekiyor. Melo duracağı yeri çok iyi biliyordu her zaman, genelde topla karışık rakiplere sert girdiği için tansiyonu yükseltirdi. Melo bizde hiçbir zaman mal mal kırmızı kart görecek hareketler yapmadı, çok çok azdır belki.
Ezbere yorum...
Surada hakem melonun üzerine oynasa kadiköyde daha ilk dakikada meloya yumruktan kirmizi karti verir mesela.
Bence seninki ezbere çünkü çok azdır yazmışım zaten, 150 maça çıkmış bir adam için 1-2 örnek göstermen pek yeterli olmuyor o yüzden:d
Belhanda neye benzer aynen basura benzer.
Oda göt yakıyor.
Bu maçtan sonra kendisinden haz etmeyenler ona farklı gözle bakmaya başlayacak. Sahanın en iyisiydi. Değişik bir adam. Takım iyi oynamaya başlayınca yaptığı bir hareketle güzel oyunun içine edebiliyor. Hiçbir şey yokken yaptıklarıyla şapkadan tavşan çıkarabiliyor. Kariyerinde daha büyük takımlarda olabilirdi. Bu dengesizliği saha dışında yaptığı tercihlere de yansımış. Umarım bu başlangıcı sezona yayar ve bu sene takım için daha farklı kimliğe bürünür.
Bi maymun videosu vardı maymunu tıraş ediyolardi o geldi hemen aklima

10 no devri bittibelhanda gitmeli gerçek bir 10 numara gelmeli