- 26 Kasım 2012
- 185.536
- 258.043
- 5.998
satsak iyi olur
satmasak cok da kotu olmaz
satmasak cok da kotu olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vakit o olmasaydı su gitmese/gelmeseydi demeyi birakip eldekilere destek olma vaktidir. En kisa zamanda havaya girmemiz lazım çünkü takim kafa olarak kırık bi takımFatih Terim gelmeseydi nah sampiyon olurduk![]()
Apo enayisi bi yeni sözleşme caksa suna ufffff ne güzel olur1 enayi bulsak da çaksak bunu

Daha 5 metre yürüyemeyen adama bu kadar baglanmak.. yazik ne diyim. Insallah gider de rahatlariz artik. Herif resmen kanser hücrenimizyükleniyorlar çünkü taptıkları putu ibrahim gibi kırdı!
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Gideli 2 sene oldu musapDaha 5 metre yürüyemeyen adama bu kadar baglanmak.. yazik ne diyim. Insallah gider de rahatlariz artik. Herif resmen kanser hücrenimiz
bi daha belhandayi istememe nedenimi efsanemiz olan Sneijdere baglayan olursa, o nun kalbini fena kirarim. 100 kere anlattik neden zamaninda istemedigimi ve halen ayni durum oldugunuGideli 2 sene oldu musap
——————————————————
5 metre yürüyemeyen, kanser hücresi falan aklıma o geldi yakin donemden. Seni üzdüysem özür dilerimbi daha belhandayi istememe nedenimi efsanemiz olan Sneijdere baglayan olursa, o nun kalbini fena kirarim. 100 kere anlattik neden zamaninda istemedigimi ve halen ayni durum oldugunu
adam yürüyerek daha fazla skor katkisi verdi o boktan takimda son senesinde. Neyse konu o degil. Ilk duyumlar cikarken hemen dedim baska 10 no alinmali veya direk 4-4-2 ye gecilmeli. O zamanlar burada degildin.5 metre yürüyemeyen, kanser hücresi falan aklıma o geldi yakin donemden. Seni üzdüysem özür dilerim
——————————————————
5 metre yürüyemeyen, kanser hücresi falan aklıma o geldi yakin donemden. Seni üzdüysem özür dilerim
——————————————————
4.luk ve 6.lik fena degildiYürüyen Şino koşan Belhanda'dan çok katkı veriyordu ona ne diyecen
4.luk ve 6.lik fena degildi
——————————————————
O zaman pili bitmemisti ki superstardi o zamanlarina ben bi sey demiyorum takimimiz da guzeldiIlk geldiği yıllar ne olacak Cl çeyrek ne olacak?
O zaman pili bitmemisti ki superstardi o zamanlarina ben bi sey demiyorum takimimiz da guzeldi
——————————————————
Avrupa için les lig icin yeterli.Ee 4 ve 6 da nasıldı takımımız?
Avrupa için les lig icin yeterli.
——————————————————