Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacmalama olm git kendini ya da cavusu tokatla ya da iyisi mi sen ikisini ayni anda yap anca kendine gelirsin.Bence Kayseriye karsi gayet iyi oynadi tamam kacirdigi position cok kotu bacak arasi yapmaya calisdi sacma sapan ama genel anlamda bence Feg, Babel ve Nzonzi'den sonra en iyimizdi. Adam sahanin son kisiminde attigi paslar, sakinligi ve oyun gorusu orda kolay degil maalesef. Bide cok guzel alan buluyor bence hem kendine hem takim arkadaslarina. Bu sezon izledigim kadar hazir ve iyi bir Belhanda var. Sezonun onemli isimlerinden olabilir yine.
peki bay futbolSacmalama olm git kendini ya da cavusu tokatla ya da iyisi mi sen ikisini ayni anda yap anca kendine gelirsin.
Seviyesi yetersiz kalır.insallah seneye basak veya kasimpasaya gider o vakit
Denizlispor ve kayserispor macinda en cok top kayibi yapan oyuncuydu. Habire atak oldurdu defansa bir katkisi olmadi. Neyden bahsediyorsun senAdam ağzıyla futbol bilmeyenlerden bıktığını ve zaten kendisinden 10 numara pozisyonu için kimsenin bir beklentisi olmadığını anlattı. Önce oynadığım pozisyonu öğrensinler diye de belirtmişti. Hala 10 numarada iyi oynamadığı yorumları görüyoruz.
Bu adamın defansif görevlerini yapmadığı 1 maç var mı 8 pozisyonunda ? Döverken iyi taraflarını da görmek lazım. Adamın gol atma görevi de yok. Atarsa ne ala da, golü atacaklara pas bağlantılarını doğru yapması bekleniyor, geçişlerde sorumluluk alması gerekiyor ve ona göre oyun oynuyor. Onyekuru’ya, Feghouli’ye pozisyonları yaratan kim oluyordu genelde? Allah’ın ol demesiyle mi goller oluyordu yahu. Tövbe haşa da.
Gömeceğiz diye de bu kadar çöp ilan edilmesine istatistik bilimi bile yuh diyor. Bilime bile saygı yok. Fanı falan değilim de bunun laubali olmayanına 20-30 milyon fiyat çekiyorlar. Gelsin Banega da 90. Dk da adam kovalat hadi. Çok beklersin öyle.
Ver Sneijder gibi serbest 10 numara pozisyonunu, geriye gelme de, pres yapma de ondan sonra kıyaslayalım misal. O zaman gol atamazsa beraber sövelim de gayet faydalı bir oyuncumuz. Neden bu kadar nefret var bu adama anlayamıyorum ben cidden.
Denizlispor ve kayserispor macinda en cok top kayibi yapan oyuncuydu. Habire atak oldurdu defansa bir katkisi olmadi. Neyden bahsediyorsun sen
Aynen neden bahsediyor denizli macinda recep niyazin attigi gol belhanda'nin kaptirdigi toptu ve recep niyazda kendi adamiydi ona yakin olup bozmak yerine seyretti.Denizlispor ve kayserispor macinda en cok top kayibi yapan oyuncuydu. Habire atak oldurdu defansa bir katkisi olmadi. Neyden bahsediyorsun sen
Önce bir top kontrolünü öğrensin de. Her ayağının altından top kaçırdığında duvara kafa atasım geliyor.Adam ağzıyla futbol bilmeyenlerden bıktığını ve zaten kendisinden 10 numara pozisyonu için kimsenin bir beklentisi olmadığını anlattı. Önce oynadığım pozisyonu öğrensinler diye de belirtmişti. Hala 10 numarada iyi oynamadığı yorumları görüyoruz.
Bu adamın defansif görevlerini yapmadığı 1 maç var mı 8 pozisyonunda ? Döverken iyi taraflarını da görmek lazım. Adamın gol atma görevi de yok. Atarsa ne ala da, golü atacaklara pas bağlantılarını doğru yapması bekleniyor, geçişlerde sorumluluk alması gerekiyor ve ona göre oyun oynuyor. Onyekuru’ya, Feghouli’ye pozisyonları yaratan kim oluyordu genelde? Allah’ın ol demesiyle mi goller oluyordu yahu. Tövbe haşa da.![]()
Gömeceğiz diye de bu kadar çöp ilan edilmesine istatistik bilimi bile yuh diyor. Bilime bile saygı yok. Fanı falan değilim de bunun laubali olmayanına 20-30 milyon fiyat çekiyorlar. Gelsin Banega da 90. Dk da adam kovalat hadi. Çok beklersin öyle.
Ver Sneijder gibi serbest 10 numara pozisyonunu, geriye gelme de, pres yapma de ondan sonra kıyaslayalım misal. O zaman gol atamazsa beraber sövelim de gayet faydalı bir oyuncumuz. Neden bu kadar nefret var bu adama anlayamıyorum ben cidden.
Önce bir top kontrolünü öğrensin de. Her ayağının altından top kaçırdığında duvara kafa atasım geliyor.
Penaltıların sahibi geldiğinin bilincidesindir umarım. Artislenme.
Yararli felan değil.zarari daha fazla bu takima.bu adamin top kontrolu,çevre kontrolu,disiplinsizlik,konsantrasyon bozukluğu gibi sorunlari var.bu arkadaş yerine emre mor oynasin birşey farketmez ikiside ayni.belhanda 1 milyon maaş alan rotasyon oyuncusu olmasi gerekirken 11 oynayan 4 milyon maaşalan bir futbolcu.belhanda galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil artik kabul edin bunu.josue nasil bizim seviyemizde değildi bu arkadaşta öyle.bu yaşina kadar profesyonel futbol nasil duzenli oynamis bilmiyorum.ya çok buyuk düşüş icinde yada saglam menajeri var.Ya arkadaş ben bütün olarak bir yorum yapıyorum. Denizli maçında kötüydü diye cevap geliyor. Yararlı bir oyuncumuz bence. Denizli maçında dehşet işler yaptı diyen de yok. 2 sene oldu bu yararlı adamı hala gömmek size ne gibi bir fayda sağlıyor? Luyindama yüzünden de gol yedik. O da çöp. Herkes çöp bi siz iyisiniz. Böyle futbola bakış mı olur. Ondan sonra da sabır sistem diye zılgıt dinliyoruz burada. Sizle mi olacak o sabır?
Hangi kayseri macinda iyidi? İlk devrede 12 top kaptirdiDenizli maçında 10 oynadı. Kayseri maçında da iyiydi. Top kaybı yapmayan yan pas Selçuk çok daha iyiydi yani bu istatistiği baz alırsak. Ayrıca en çok top kaybını Babel 6, Emre Mor 5 ve Diagne 4 yaptı diye hatırlıyorum Denizli maçında. Bakarım tekrar. Ezber konuşmayayım.
Balıktan uçmasını beklemek zeka özrüdür bu arada. Ondan bahsediyorum.
Yararli felan değil.zarari daha fazla bu takima.bu adamin top kontrolu,çevre kontrolu,disiplinsizlik,konsantrasyon bozukluğu gibi sorunlari var.bu arkadaş yerine emre mor oynasin birşey farketmez ikiside ayni.belhanda 1 milyon maaş alan rotasyon oyuncusu olmasi gerekirken 11 oynayan 4 milyon maaşalan bir futbolcu.belhanda galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil artik kabul edin bunu.josue nasil bizim seviyemizde değildi bu arkadaşta öyle.bu yaşina kadar profesyonel futbol nasil duzenli oynamis bilmiyorum.ya çok buyuk düşüş icinde yada saglam menajeri var.