- 13 Şubat 2009
- 27.685
- 25.166
- 3.468
2 metreye pas atamayıp, kendisine gelen topları ayağının altından kaçırmasının 8,10,6 olmasıyla veya stoper-orta saha olmasıyla alakası yok. Futbolcu olup olmamasıyla alakası var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi kayseri macinda iyidi? İlk devrede 12 top kaptirdi
Asil sen ezbere konusma
Top saklayamiyor,topu kontrol edemiyor,hizli düşünemiyor,pas seviyesi iyi değil,mental problemleri var,her an disiplinsizlik yapabilir,hoca 4-4-2 ye donemiyor bu adam yuzunden bu adama yer acmak icin hoca sistemini kuramiyor.Nesi zarar? Sistemde neyi aksatıyor?
Ömer oynadi alkişladik problem yok.falcao gelince bu adama gerek kalmayacak 1 kanat daha lazim olacak o kadar.Top kaybetmeyen Selçuk oynar alkışlarsın.
Selcugu en cok elestiren benim burada gec o bos beles isleri.Top kaybetmeyen Selçuk oynar alkışlarsın.
2 metreye pas atamayıp, kendisine gelen topları ayağının altından kaçırmasının 8,10,6 olmasıyla veya stoper-orta saha olmasıyla alakası yok. Futbolcu olup olmamasıyla alakası var.
Top saklayamiyor,topu kontrol edemiyor,hizli düşünemiyor,pas seviyesi iyi değil,mental problemleri var,her an disiplinsizlik yapabilir,hoca 4-4-2 ye donemiyor bu adam yuzunden bu adama yer acmak icin hoca sistemini kuramiyor.
Al izle simdi bunu yapsa 100 milyon diyeceksin biliyorum bu da 400 bin euro'ya alinan adamMental problemlere katılmakla birlikte, tüm Belhanda nefret edenleri olarak bir video yapın biz de cahilliğimizi görelim. Nerede saklayamamış, nerede kaç kez kontrol edememiş, hatasız pasları-hatalı paslarını gösterin, hızlı düşüneninin kaç milyon Euro olduğunu da yazarsanız görelim bi altı dolu mu yoksa aklınızda kalan 3 pozisyon yüzünden mi gömülüyor. Belki beraber de gömeriz olur ya.
Tekrar ediyorum sorularıma cevap vermeden cımbızlamazsanız keyfinizin estiği yerden eleştiri doğru yere gider.
Kimi alacaksın yerine? Kaça alacaksın? Nasıl alacaksın? Belhanda’nın yarısı işi yapamayan adam 35 milyon Euro. Var mı çözüm? Yoksa eleştirmek kolay olduğu için mi kolayı seçiyorsunuz?
Selcugu en cok elestiren benim burada gec o bos beles isleri.
Selcuk top kaybetmeyen kanser
Belhanda top kaybeden kanser
Belhanda yuzunden kac tane gol yedik kac kere kirmizi gordu oyuncularimiz. Belhanda bu takimin KANSERİDİR. Kayserispor a karsi iyi oynadi diyen de futbolu acilen biraksin
Al izle simdi bunu yapsa 100 milyon diyeceksin biliyorum bu da 400 bin euro'ya alinan adam
lok macinda kirmizi yedi ndiayeKaç tane yedik? Kaç tane kırmızı gördüler? Kaç puan kaybettirdi? Ezber yazmayalım. Yazın bi görelim kaybettirdikleri mi fazla kazandırdıkları mı tartarız. Aptal değiliz.
Genel toplamda yararlı, oldukça hem de. Belhanda’ya çöp diyen EPL rüyasından çıkıp, elindeki kolu da yere bıraksın. X tuşuna her bastığında PES de bile doğru pas atamıyorsun zaman zaman. Pas atamıyormuş. Uzatmaya gerek yok.
Söyledikleriniz duygularınız. Bilim başka bir şey söylüyor oyuncu ile ilgili.
Birkaç kez ben de değinmiştim o olağandışı(!) pasına; unutulabilir bir aksiyon değil nitekim!..Gecen sene Kupa macinda 5 metre yanindaki Linnes'e bazuka gibi pas attigi pozisyon geliyor aklima zaman zaman ve gülüyorum.
lok macinda kirmizi yedi ndiaye
kendisi yedigi kirmizilari saymiyorum
denizli macinda bu herifin pas hatasiyla golü yedik. yine pas hatasi yapip marcao mal mal girip cifte saridan atildi. bu herif KANSERIN teki. denizli macinda ilk yarida en cok top hatasi yapan , Kayseri macinda da öyle. bunlar istatistik .
söyledigin duygularin. bilim baska birsey söylüyor oyuncu ile ilgili
Ona rağmen oluyoruz.Adam geldiginden beridir sampiyon oluyoruz gene de yaranamiyor kimseye.