#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nesi zarar? Sistemde neyi aksatıyor?
Top saklayamiyor,topu kontrol edemiyor,hizli düşünemiyor,pas seviyesi iyi değil,mental problemleri var,her an disiplinsizlik yapabilir,hoca 4-4-2 ye donemiyor bu adam yuzunden bu adama yer acmak icin hoca sistemini kuramiyor.

Top kaybetmeyen Selçuk oynar alkışlarsın.
Selcugu en cok elestiren benim burada gec o bos beles isleri.
Selcuk top kaybetmeyen kanser
Belhanda top kaybeden kanser

Belhanda yuzunden kac tane gol yedik kac kere kirmizi gordu oyuncularimiz. Belhanda bu takimin KANSERİDİR. Kayserispor a karsi iyi oynadi diyen de futbolu acilen biraksin

2 metreye pas atamayıp, kendisine gelen topları ayağının altından kaçırmasının 8,10,6 olmasıyla veya stoper-orta saha olmasıyla alakası yok. Futbolcu olup olmamasıyla alakası var.

2 metreye pas atamayacak yeteneksizin hazırladığı pozisyonlar sayesinde onyekuru feghouli güzellemeleri yapılıyor burada. Başka maçlar izlemişiz. Geçen yıl attığımız gollere bi daha bakın özetlerden. Belhanda nerede ne yapmış görülüyor.

Top saklayamiyor,topu kontrol edemiyor,hizli düşünemiyor,pas seviyesi iyi değil,mental problemleri var,her an disiplinsizlik yapabilir,hoca 4-4-2 ye donemiyor bu adam yuzunden bu adama yer acmak icin hoca sistemini kuramiyor.

Mental problemlere katılmakla birlikte, tüm Belhanda nefret edenleri olarak bir video yapın biz de cahilliğimizi görelim. Nerede saklayamamış, nerede kaç kez kontrol edememiş, hatasız pasları-hatalı paslarını gösterin, hızlı düşüneninin kaç milyon Euro olduğunu da yazarsanız görelim bi altı dolu mu yoksa aklınızda kalan 3 pozisyon yüzünden mi gömülüyor. Belki beraber de gömeriz olur ya.

Tekrar ediyorum sorularıma cevap vermeden cımbızlamazsanız keyfinizin estiği yerden eleştiri doğru yere gider.

Kimi alacaksın yerine? Kaça alacaksın? Nasıl alacaksın? Belhanda’nın yarısı işi yapamayan adam 35 milyon Euro. Var mı çözüm? Yoksa eleştirmek kolay olduğu için mi kolayı seçiyorsunuz?

bu adam sürekli sorumluluk alıp dikine oynuyor, onun gibi oynayan oyuncumuz yok

selcuk gibi alıp yanına vermiyor, tabi top kaybı yapacak

Bunca defosuna rağmen şans bulmaya devam edebildiği, takımın hücumdaki en etkili bölgesinde top kullanmasına-kaybetmesine izin verildiği gibi, mesela Musa Çağıran-Aytaç Kara vs sıradan bir orta saha oyuncusuna da tahammül edilse, Belhanda' dan daha fazlasını yaparlar, daha azına düşmezler. Daha çok ikili mücadele kazanmaları, daha az top kaybı yapmaları, daha etkili şut atmaları kuvvetle muhtemeldir...

İroni filan yapmıyorum; samimi düşüncelerimdir...

Gecen sene Kupa macinda 5 metre yanindaki Linnes'e bazuka gibi pas attigi pozisyon geliyor aklima zaman zaman ve gülüyorum.

Mental problemlere katılmakla birlikte, tüm Belhanda nefret edenleri olarak bir video yapın biz de cahilliğimizi görelim. Nerede saklayamamış, nerede kaç kez kontrol edememiş, hatasız pasları-hatalı paslarını gösterin, hızlı düşüneninin kaç milyon Euro olduğunu da yazarsanız görelim bi altı dolu mu yoksa aklınızda kalan 3 pozisyon yüzünden mi gömülüyor. Belki beraber de gömeriz olur ya.

Tekrar ediyorum sorularıma cevap vermeden cımbızlamazsanız keyfinizin estiği yerden eleştiri doğru yere gider.

Kimi alacaksın yerine? Kaça alacaksın? Nasıl alacaksın? Belhanda’nın yarısı işi yapamayan adam 35 milyon Euro. Var mı çözüm? Yoksa eleştirmek kolay olduğu için mi kolayı seçiyorsunuz?
Al izle simdi bunu yapsa 100 milyon diyeceksin biliyorum bu da 400 bin euro'ya alinan adam

Selcugu en cok elestiren benim burada gec o bos beles isleri.
Selcuk top kaybetmeyen kanser
Belhanda top kaybeden kanser

Belhanda yuzunden kac tane gol yedik kac kere kirmizi gordu oyuncularimiz. Belhanda bu takimin KANSERİDİR. Kayserispor a karsi iyi oynadi diyen de futbolu acilen biraksin

Kaç tane yedik? Kaç tane kırmızı gördüler? Kaç puan kaybettirdi? Ezber yazmayalım. Yazın bi görelim kaybettirdikleri mi fazla kazandırdıkları mı tartarız. Aptal değiliz.

Genel toplamda yararlı, oldukça hem de. Belhanda’ya çöp diyen EPL rüyasından çıkıp, elindeki kolu da yere bıraksın. X tuşuna her bastığında PES de bile doğru pas atamıyorsun zaman zaman. Pas atamıyormuş. Uzatmaya gerek yok.

Söyledikleriniz duygularınız. Bilim başka bir şey söylüyor oyuncu ile ilgili.

Al izle simdi bunu yapsa 100 milyon diyeceksin biliyorum bu da 400 bin euro'ya alinan adam

Okuduğumuzu anlayalım. Sorulara da bilgimiz varda cevap verelim. Ronaldo Juventus performansına bakarsak sizin gibiler çöpe değil direkt kanalizasyona gönderir. Ezber hep.

Kaç tane yedik? Kaç tane kırmızı gördüler? Kaç puan kaybettirdi? Ezber yazmayalım. Yazın bi görelim kaybettirdikleri mi fazla kazandırdıkları mı tartarız. Aptal değiliz.

Genel toplamda yararlı, oldukça hem de. Belhanda’ya çöp diyen EPL rüyasından çıkıp, elindeki kolu da yere bıraksın. X tuşuna her bastığında PES de bile doğru pas atamıyorsun zaman zaman. Pas atamıyormuş. Uzatmaya gerek yok.

Söyledikleriniz duygularınız. Bilim başka bir şey söylüyor oyuncu ile ilgili.
lok macinda kirmizi yedi ndiaye
kendisi yedigi kirmizilari saymiyorum

denizli macinda bu herifin pas hatasiyla golü yedik. yine pas hatasi yapip marcao mal mal girip cifte saridan atildi. bu herif KANSERIN teki. denizli macinda ilk yarida en cok top hatasi yapan , Kayseri macinda da öyle. bunlar istatistik .

söyledigin duygularin. bilim baska birsey söylüyor oyuncu ile ilgili

Gecen sene Kupa macinda 5 metre yanindaki Linnes'e bazuka gibi pas attigi pozisyon geliyor aklima zaman zaman ve gülüyorum.
Birkaç kez ben de değinmiştim o olağandışı(!) pasına; unutulabilir bir aksiyon değil nitekim!..

Yalnız ben seyrederken de sonrasında da gülemedim; herkesin reaksiyonu farklı oluyor. Linnes'in yüzündekinin tıpatıp aynısı bir ifade oluştuğunu zannediyorum yüzümde!...

lok macinda kirmizi yedi ndiaye
kendisi yedigi kirmizilari saymiyorum

denizli macinda bu herifin pas hatasiyla golü yedik. yine pas hatasi yapip marcao mal mal girip cifte saridan atildi. bu herif KANSERIN teki. denizli macinda ilk yarida en cok top hatasi yapan , Kayseri macinda da öyle. bunlar istatistik .

söyledigin duygularin. bilim baska birsey söylüyor oyuncu ile ilgili

Musap 2 yıldan bahsediyorum ben. Yazın toplayalım alt alta. Kim ezber konuşuyor görürüz. Tarihimizdeki ilk kırmjzı kartı yiyen ve pas hatasıyla gol yediren adamı gibi davranmanızın bir temel sebebi olmalı. Nedir toplamı bu adamın? Artısı eksisi. Yazın beraber gömelim diyorum.

Denizli maçı ne ifade ediyor. O maçta iyi oynayan kaç kişi vardı ki? Denizli maçınjn günah keçisi oldu? 3 maçı anlatmıyorum. Hala Denizli yazıyorsun. Bu adam 2 yıllık performansında gayet yeterli takım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt