İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 813
Hicbir takim bir futbolcusuna RAGMEN şampiyon OLAMAZ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hicbir takim bir futbolcusuna RAGMEN şampiyon OLAMAZ....
2 seneyi konusursak tamamiyle yerin dibine batar bu cop.Musap 2 yıldan bahsediyorum ben. Yazın toplayalım alt alta. Kim ezber konuşuyor görürüz. Tarihimizdeki ilk kırmjzı kartı yiyen ve pas hatasıyla gol yediren adamı gibi davranmanızın bir temel sebebi olmalı. Nedir toplamı bu adamın? Artısı eksisi. Yazın beraber gömelim diyorum.
Denizli maçı ne ifade ediyor. O maçta iyi oynayan kaç kişi vardı ki? Denizli maçınjn günah keçisi oldu? 3 maçı anlatmıyorum. Hala Denizli yazıyorsun. Bu adam 2 yıllık performansında gayet yeterli takım için.
malesef. bonservisi böylelikle 10milyon olduCL’ye gidiyoruz diye bu adama 500.000 bonus verecez ha
CL’ye gidiyoruz diye bu adama 500.000 bonus verecez ha
Diagne geldiginden beri sampiyon oluyoruz,ndiaye oldugu her sezon sampiyon oluyoruz,tarik camdal bizde iken 7 senede 4 kere sampiyon olduk hasbinallah.birinde gomis ile rodriguez ekmegini yedi diğerinde fegglhouli ve onyekuru.Adam geldiginden beridir sampiyon oluyoruz gene de yaranamiyor kimseye.
2 seneyi konusursak tamamiyle yerin dibine batar bu cop.
2 metreye pas atamayacak yeteneksizin hazırladığı pozisyonlar sayesinde onyekuru feghouli güzellemeleri yapılıyor burada. Başka maçlar izlemişiz. Geçen yıl attığımız gollere bi daha bakın özetlerden. Belhanda nerede ne yapmış görülüyor.

seri bizde 6 no olarak oynadi. belhanda yi 6 ya koy 5 dk sonra 2 gol yedirip kirmizi ile tüy dikmis olur. harbiden bos yapmayalim artik. bu durum bjklilerin quaresma fanboylugunu geciyorOPTA konuşmuş Musap. Artısını eksisini koyarsan başarılı olduğunu görürsün. Mesela bir 8 numaraya göre oldukça başarısız istatistikleri olduğunu söyleyenler ligimizdeki 8 numaraların son 2 yıllık istatistiklerini paylaşsınlar. En başarılısı kimmiş görelim bi. Ama EPL’deki 8 numaralar hayalimizde olduğu için orayla karşılaştırıyoruz değil mi?
Gördük EPL’deki 35 milyon Euro’luk 8’i defansif olarak eskortluk yapıyor rakibe ceza sahamıza kadar. Defansif anlamda tırnağı etmez Belhanda’nın, şu anki görünümüyle. Ama pas atabiliyor, ilk maçtaki kırmızısını da yedi ama önemli değil hiç.![]()
FT göndermez bunu. Dna testinden FTnin evladi oldugu ortaya ciksa sasirmam.
%99'u Onyekuru'nun, Feghouli'nin kendi becerileri. Feg-Mariano ile daha iyi pas yaptığı gerçek ama bu adamları deli gibi pozisyona soktuğu yok. Tek bir ara pasıyla bu adamları kaleciyle karşı karşıya bırakmış gibi lanse etmeye de gerek yok. En yapamadığı şey bu zaten. Belhanda'nın çok kötü bir pasör olduğu, çevre kontrolünün rezalet olduğu, hemen hemen hiç bir zaman doğru pas tercihini yapamadığı, pasın şiddetini ayarlayamadığı bir gerçek. Bunun için de özet veya twitterda dönen 2 dakikalık videoları değil maçların tamamını izlemek gerek.
Öğrencilik zamanımda olsam, fanboylarının yaptığı videolar gibi maçlarda yaptığı rezalet tercihlerden ve beceriksizklerden videolar yapardım; topu esasında nereye oynaması gerektiğini çizerdim vs. işte o zaman bu adamın kaç tane önemli atağı .iç ettiği çok daha net çıkardı ortaya.
Zamanı durdurup Belhanda'yı çıkar X topçuyu koy atak nasıl sonuçlanıyor diye görme şansımız yok keşke böyle bir şey olsaydı. Ama bir düzine tehlikeli olacak atak bu adamın tercihleri ya da beceriksizlikleri yüzünden yalan oluyor.
seri bizde 6 no olarak oynadi. belhanda yi 6 ya koy 5 dk sonra 2 gol yedirip kirmizi ile tüy dikmis olur. harbiden bos yapmayalim artik. bu durum bjklilerin quaresma fanboylugunu geciyor
Tarik camdal oynadimi ??? Diagneyi begenmiyoruz evet ama gayette katki verdi her mac 2 kisi tutuyodu adami.ndiaye icin insanlar sokakta sarki soyluyordu.gecen hafta serinim kirmizisindan sonra ne duruma dustuk.10 kisi oynamak kolay mi ...Diagne geldiginden beri sampiyon oluyoruz,ndiaye oldugu her sezon sampiyon oluyoruz,tarik camdal bizde iken 7 senede 4 kere sampiyon olduk hasbinallah.birinde gomis ile rodriguez ekmegini yedi diğerinde fegglhouli ve onyekuru.