#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya sen yine mi en yukardasın
arkadaş bi dünya yıldızı olmak üzere 2 forvet almışız.
göndermek istediğimiz cagneyi şutlamışız.

foruma bi giriyorum younes belhanda başlığı en üstte, ben ise altlarda falcao başlığı arıyorum

olay adam belhanda

şu oyuncumuza sahip çıkalım değerini düşürmeyelim saçmalığını kesin abi.ronaldo ıslıkanıyordu realde real başkanı ıslıklamayın oyuncunun değerini düşürüyorsunuz dedi mi juve geldi 100 milyonu koydu masaya.icardi ıslıklandı küfür yedi 100mılyon euro teklif geldi icardiye.coutinho her maç küfür yiyor leş atıyor maçlarda bayern 20'Ye kiraladı.diego costa kadro dışı kaldı ıslıklandı küfür yedi 60milyona atleticoua satıldı.bakayoko keza leş dendi çöp dendi monaco aldı.geçin abi iyi oyuncu her zaman satılır taraftar küfür etmiş etmemiş değeri düşmez.bu adam leş olduğu için alıcısı yok taraftarı suçlamayı kesin.

şu oyuncumuza sahip çıkalım değerini düşürmeyelim saçmalığını kesin abi.ronaldo ıslıkanıyordu realde real başkanı ıslıklamayın oyuncunun değerini düşürüyorsunuz dedi mi juve geldi 100 milyonu koydu masaya.icardi ıslıklandı küfür yedi 100mılyon euro teklif geldi icardiye.coutinho her maç küfür yiyor leş atıyor maçlarda bayern 20'Ye kiraladı.diego costa kadro dışı kaldı ıslıklandı küfür yedi 60milyona atleticoua satıldı.bakayoko keza leş dendi çöp dendi monaco aldı.geçin abi iyi oyuncu her zaman satılır taraftar küfür etmiş etmemiş değeri düşmez.bu adam leş olduğu için alıcısı yok taraftarı suçlamayı kesin.
Sen ne anlatiyon la hesapları mi karistirdin?

Reis gidici galiba. Yolu açık olsun ne diyelim..

lemina gelirse şayet

ya sol kanat oynar ya da 442 baklava oynayabiliriz, aynı drogbalı buraklı dönemdeki gibi

"muslera
linnes luyi marcao x
seri nzonzi lemina
belhanda
falcao andone"

veya
...
"seri nzonzi lemina
feghouli falcao belhanda"

şeklinde

Takımdaki orta saha tiplemelerinde geçen sezona göre çok farklar yok sadece belli bi kalite artışı var. Yani takımı bana göre farkli bi seviyeye çikaracak Banega ya da sistemi ve oyun seklini degistiricek Ljajic,Kruse gibi gibi haddini asmayan,ayaginda topu cok tutmayan, Belhandaya göre anlaşılması daha kolay,maestrolukla işi olmayan modern futbol 10 numaralari transferi yapmadık. Fatih Hocanın Belhandayi ne kadar cok begendigi ve yedeğine bile benzeri kimseyi almamasi, 4 -1-2-3 sistemini degistirmemesinden belli. Bence şu an kendisinin ne övülmesi ne de yerilmesi lazım. Taraftarın kendini rolantiye alması lazım. Benim tahmin-yorumum sezon sonunda yine geçen seneki gibi takımın en iyi orta saha oyuncusu olur. Ve Cimbom champs tabi

Daha etkili bi sol bekimiz olsaydi gecen sene bahsettigim takimin saha ici yetenek simetrisi oluşabilirdi ama simdi de iyiyiz. Gecen sene mariano belohanda feghouli trilemmasi sag bolumu cok iyi kullanirken sol taraf hep kisir kalıyordu. Simdi oraya lemina ve babel geldi o bolum de duzeldi. Böyle olunca ve ileride dünyanın en iyi cezasahasi golcülerinden biri gelince ataklari da sut/gol orta/gol seklinde sonlandırmamiz yüksek ihtimal. Milli arada takim kafa olarak da toparlayacak ve durdurulmasi zor bir takim olacagiz. Tek korkum her zaman oldugu gibi sacma gol yememiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt