#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef önyargı çok kötü bir şey. Bana göre Muslera ve Zonzi'yle birlikte maçın adamı. Babel'in gidecek hali yokken, Feghouli zaten son 6 ayda fizik olarak bitmişken, Falcao'nun da daha takımla 2 idmana çıktığı ortamda en hücumcu oyuncumuzdu diyebilirim bugün. Bundan sonra olmasını dilediğim şekilde hiç yapmadığı kadar ceza sahasına girdi bugün, çok uzun süre sonra en azından ilk yarıda çok etkili duran top kullandı, Falcao'ya da normal şartlarda atması gereken ve maçı bitirecek muazzam bir asist bıraktı. Geçen yıl ŞL'deki deplasman maçlarının en istikrarlı oyuncusu, şampiyonluk maçının Onye ve Fegh'le birlikte baş kahramanı, Afrika Kupası'na rağmen sene başı Süper Kupa kazanılmasının tek sebebi. Ben de Galatasaray'ın 10 numarasında 9 numaramız Falcao profilinde birini görmek isterim ama hoca beğeniyor işte. 2 sene oldu abi, hazmedelim artık. Zaten şu kadroda tek santraforlu sistemde de bu adamın beğenmediğimiz 10 numara performansının yarısını verebilecek oyuncu yok.

At bunu yedeğe Babel Feg Mor yap geç ne uğraşıyorsun kafa yormaya bile gerek yok bunu kadroda nereye soksam diye

İzlerken yoruluyorum.Hem olumlu hem olumsuz.Feg ile ikisi cidden kaliteli adamlar ama papatya falı gibi her hafta bugun nasıl oynayacaklar diye dusunuyoruz.

Hadi diyorum, yapabilir diyorum; defalarca sıçış...Bir tane iyi hareket yapıyor, tamam artık açıldı diyorum; peşinden yine sıçışlar, cırcır mübarek!...

En ofansif orta saha oyuncusu böyle oynayan bir takım hiçbir hedefe yürüyemez, etmeyin arkadaşlar...''Kilit pas'' filan hikaye, yaptığı top kayıplarıyla yine can verdi rakibe. Jose Sosa' nın yarısı kadar futbolcu değil, her bakımdan...

5C08D3A3-8AEA-47F6-99A0-F70119E9EDFC.webp

Bay Onnumaradegilimsekiznumarayim

Nzonzi , Marcao ve Falcao'ya 3 asistlik top attı 2 tanesi duran top ama beğenmiyorum hala geçen sezon daha iyiydi.

Hadi diyorum, yapabilir diyorum; defalarca sıçış...Bir tane iyi hareket yapıyor, tamam artık açıldı diyorum; peşinden yine sıçışlar, cırcır mübarek!...

En ofansif orta saha oyuncusu böyle oynayan bir takım hiçbir hedefe yürüyemez, etmeyin arkadaşlar...''Kilit pas'' filan hikaye, yaptığı top kayıplarıyla yine can verdi rakibe. Jose Sosa' nın yarısı kadar futbolcu değil, her bakımdan...

Gitmesi lazımdı.Bunu belhandayı seven biri olarak soyluyorum.

Saha içinde feguli gibi saklanmayı öğrenmesi lazım. Son 15 dk haricinde nerdeyse 0 top kaybı yapan adama sanki saniye başı topu rakibe veriyomus gibi muamele yapılıyo.

Hala savunuluyor..
o kadar insan gerizekalı olduğu için bu adamı yerin dibine sokuyor.
Arkadaş yapmayın etmeyin yeter yahu..
bazı gerçekleri görmüyorsanızda yorum yapmayın.
bırakın istatistik palavralarını..Diagneninde 30 golü vardı ama döve döve gönderdik.

Hepsini geçtim Galatasarayın bu mevkiye bu adamdan daha iyi oyuncu bulacak ve alacak durumu var mı.Var..Daha neyi tartışıyoruz.
yeter yahu..
sizin gibi düşünen yöneticilerde olduğu için teklif gelmesine rağmen hala tutuyorlar bu adamı takımda..Yeter arkadaş şu klübün daha ileriye gitmesine engel olmayın.

Hala savunuluyor..
o kadar insan gerizekalı olduğu için bu adamı yerin dibine sokuyor.
Arkadaş yapmayın etmeyin yeter yahu..
bazı gerçekleri görmüyorsanızda yorum yapmayın.
bırakın istatistik palavralarını..Diagneninde 30 golü vardı ama döve döve gönderdik.

Hepsini geçtim Galatasarayın bu mevkiye bu adamdan daha iyi oyuncu bulacak ve alacak durumu var mı.Var..Daha neyi tartışıyoruz.
yeter yahu..
sizin gibi düşünen yöneticilerde olduğu için teklif gelmesine rağmen hala tutuyorlar bu adamı takımda..Yeter arkadaş şu klübün daha ileriye gitmesine engel olmayın.
hocaya ne demek ıstedın

Ben beğendim bu maç ikinci yarı. Gaza geldi bir ara şut çekip durdu ama zaten topu kendisi getiriyordu o pozisyonlarda da. Falcao'ya biri duran toptan olmak üzere iki tane gollük pas verdi. Marcao'ya kestiği top da iyiydi. Çok iyi mükemmel oynadı denemez ama bu organizasyon eksikliğinde iş yaptı yine. Tabii bir iki anlamsız pası ve top kaybı oldu yine, klasik artık o.

kendisi geldiğinden beri 2 sezondur elde edilen şampiyonluklar neticesinde takımın direği konumunda. yalan yok etkisi az da değil. geçen sene şampiyonlar liginde elde edilen sonuçların ardından başlanan kadro operasyonunun son dalgasında olacaktır diye düşünüyorum. takımın savunmada yapılan transferlerden sonra bile savunmada yetersiz olması sebebiyle son çare olarak kendisinden vazgeçilip daha mücadeleci ve kendisi kadar teknik olmasa da bir tık altında tekniğe sahip bir oyuncu ile değişecektir diye düşünüyorum. sırayla bütün pozisyonları elden geçiren fatih terimin hucumdaki kısıtlı seçeneklerden dolayı kendisine sabretmesi onun için büyük şanstı. elinde seçeneği bollaşan bir kadroda kesik yemesi çok muhtemel. ayrıca 2021 de sözleşmesi biterken alt seviyeli bol maaşlı bir ülkeye göz kırpması için şampiyonlar ligi maçlarında tam anlamıyla vitrine oynayacaktır.

Belhanda´nin mental yönü zayif, saha ici olumsuzluklarindan cok fazla etkileniyor. Bu onu Falcao gibi gercek yildiz oyunculardan ayiriyor. Bu tarz oyuncularda böyle mental bir ekstra güc vardir. Falcao bir cok olumsuz hareket yapti, ama hic biri oyununu etkilemedi. Daha ilk yari bir tane yazacagi okadar belliydi ki... Belhanda ise saha icinde fazla gel gitler yasiyor. Buna ise onu sevmeyen taraftarlar cok fazla takiyor. 90 dakikalik macta, 2-3 pozisyonunu macin genel performansin önüne koyuyorlar.

Seri bunun yerine önde denenmeli. Serinin nice gol asist performansı çok iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt