#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina da tam hazır olmadığına göre Ömer byram ve seri ikilisi oynayacak mecbur bu hafta

Veysel Sari denen kazma her macta boyle dengesiz dengesiz hareketler yapiyor

bu hiyar tarafindan saldirildi

1568547972406.webp

Belahndayi begenmem ama fener macinda hirsli topcu lazim, pasif topcularla olmaz fener butun cirkeflerler sahada ve kenarda olacak
Melo gibi cirkef olabilmek onemli, Belhanda gibi degil. Hicbir buyuk macta sahada kalma ihtimali yok duzgun bir hakemle. Ne yapalim onun akilsiz cirkefligini.

Melo gibi cirkef olabilmek onemli, Belhanda gibi degil. Hicbir buyuk macta sahada kalma ihtimali yok duzgun bir hakemle. Ne yapalim onun akilsiz cirkefligini.
Kesinlikle.Çirkefligi tamamen kendine ve bizim takıma zarar veriyor herzaman.dediğin gibi çirkeflik bilinçli yapılınca kıymetlidir

Belhanda'nın olmadığı dönem de daha başarılı olacağımızı düşünüyorum

Öncelikle sakatlanmasına çok üzüldüm belhandanın yürekten oynamaya çalıştığından çabasından hiç şüphem yok.. Onun sıkıntısı başka..
Yalnız peşin peşin şunları yazalım da sonrasında mabadınızdan fikirler uydurmayın.. Önümüzde brugge ve Malatya deplasmanları var ve buralarda puan kayıpları yaşama ihtimalimiz yüksek.. Bunu belhandaya bağlayanlar olacaktır mutlaka.. Bu adam 2 senedir takımda deplasmanda o varken çatır çatır top oynadığımız maç sayısı 3ü geçmez.. Bu yüzden belhanda güzellemesi yapıp deplasmandaki puan kayıplarına bağlayacaklara peşin peşin yazıyorum.. Bu takım belhandalı da belhandasız da deplasmanlarda berbat durumda

tmm
o zaman neden her puan kaybindan sonra bu herifin basligina 80 digerlerine 5 msj atiliyor
daha iyisi vardi da belhanda hocaya santaj yapip oynattirmadi mi

Bu da yanlış yaw puan kaybında hepimiz bir kelle arıyoruz.. Belhandaya bu kadar laf edilmesinin en büyük nedeni forumda fazla abartılması resmen 2 kutup olduk bu herif konusunda.. Sevmeyen daha da bilendi sevenler daha da sahiplendi şu an 2 taraf da vermesi gereken tepkinin fazlasını veriyor ben de dahil olmak üzere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt