Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyorum size belhanda terimin yansımasıdır, terim onu izlerken sahada ben olsam ben de böyle olurdum diyodur♥
Kaybettigimiz savas yok!
Mevzuyu hatırlamıyorum, belki kaçırmışımdır ama o 'bazı' larına katılırdım muhtemelen...Terim' in bugünki ifadesine göre; Belhanda' yı, alternatif olabilecek başka birisini aramayacak kadar beğenip benimsemesini ve güvenmesini, kendisi adına bir defo sayarım...Zamaninda ben Terim Belhanda yi sevdigi ve begendigi icin yollamiyor dedigimde yok yok yerine oynayacak baska adam olmadigindan birakmiyor aslinda begenmiyor diyen bazi arkadaslar vardi.
Bal gibi de seviyor ve de begeniyor Belhanda yi.
Mevzuyu hatırlamıyorum, belki kaçırmışımdır ama o 'bazı' larına katılırdım muhtemelen...Terim' in bugünki ifadesine göre; Belhanda' yı, alternatif olabilecek başka birisini aramayacak kadar beğenip benimsemesini ve güvenmesini, kendisi adına bir defo sayarım...
Göreceğim tepkinin farkındayım ama daha önce de dediğim sözü tekrarlayacağım; ''Terim, elbette efsanemizdir ama eleştirilemez değildir; her fani gibi çok hataları olmuştur ve olacaktır. Ne Allah' tır, ne peygamber''...
O saçma sapan top kayıplarını Belhanda yerine Lemina yaptı sağolsun. Aratmadı kendisinibu adamın oynadığı dandik lig maçlarında da pozisyona giremiyorduk
bu sorun takımın sorunu
belhandanın yokluğunun en büyük avantajı en azından saçma sapan top kayıpları ile çok tehlikeli kontralara yakalanmadık
evet zaman zaman zorlandık ama ortalama lig maçına göre çok daha az geriye koşmak zorunda kaldık
O saçma sapan top kayıplarını Belhanda yerine Lemina yaptı sağolsun. Aratmadı kendisini
bu adamın oynadığı dandik lig maçlarında da pozisyona giremiyorduk
bu sorun takımın sorunu
belhandanın yokluğunun en büyük avantajı en azından saçma sapan top kayıpları ile çok tehlikeli kontralara yakalanmadık
evet zaman zaman zorlandık ama ortalama lig maçına göre çok daha az geriye koşmak zorunda kaldık
kim oynarsa oynasın pozisyona giremediğimiz argümanına katılıyorum.
belhanda olmayınca mal mal kaptırılan poziayonlarla kontra yemediğimiz argümanına ise sadece gülüyorum. belki bugün normalden fazla mallık yaptık bu konuda. sırf musleranın insan üstü performansı, rakibin direkten seken şutundaki şansımız ve adamların net penaltısının verilmemesi sonucu bunlar gündeme gelmedi
Pozisyona giremedın belhandanın oynamadıgı mactada? onuda hesaba kat. Bu adam olsa yenılebilirdik ama bu takımı bence yenerdikben yapmadık demedim ama belhadanın olduğu maçlara göre azdı dedim
yoksa takım hücum edemediği için, aut bile olsa atak sonlandıramadığı için çok çabuk yakalanıyoruz
Pozisyona giremedın belhandanın oynamadıgı mactada? onuda hesaba kat. Bu adam olsa yenılebilirdik ama bu takımı bence yenerdik