#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamaninda ben Terim Belhanda yi sevdigi ve begendigi icin yollamiyor dedigimde yok yok yerine oynayacak baska adam olmadigindan birakmiyor aslinda begenmiyor diyen bazi arkadaslar vardi.

Bal gibi de seviyor ve de begeniyor Belhanda yi.

Zamaninda ben Terim Belhanda yi sevdigi ve begendigi icin yollamiyor dedigimde yok yok yerine oynayacak baska adam olmadigindan birakmiyor aslinda begenmiyor diyen bazi arkadaslar vardi.

Bal gibi de seviyor ve de begeniyor Belhanda yi.
Mevzuyu hatırlamıyorum, belki kaçırmışımdır ama o 'bazı' larına katılırdım muhtemelen...Terim' in bugünki ifadesine göre; Belhanda' yı, alternatif olabilecek başka birisini aramayacak kadar beğenip benimsemesini ve güvenmesini, kendisi adına bir defo sayarım...

Göreceğim tepkinin farkındayım ama daha önce de dediğim sözü tekrarlayacağım; ''Terim, elbette efsanemizdir ama eleştirilemez değildir; her fani gibi çok hataları olmuştur ve olacaktır. Ne Allah' tır, ne peygamber''...

Mevzuyu hatırlamıyorum, belki kaçırmışımdır ama o 'bazı' larına katılırdım muhtemelen...Terim' in bugünki ifadesine göre; Belhanda' yı, alternatif olabilecek başka birisini aramayacak kadar beğenip benimsemesini ve güvenmesini, kendisi adına bir defo sayarım...

Göreceğim tepkinin farkındayım ama daha önce de dediğim sözü tekrarlayacağım; ''Terim, elbette efsanemizdir ama eleştirilemez değildir; her fani gibi çok hataları olmuştur ve olacaktır. Ne Allah' tır, ne peygamber''...

Ben genelde cok elestiririm Terim'i. Hatta bu yüzden kendisinden nefret ettigimi düsünenler bile var burada biliyorum.

Ama aslinda her yaptigina dogrudur gözüyle bakanlar, Terim yapiyorsa vardir bir bildigi diye düsünenler, hocayi elestirenlere düsman gözüyle bakanlar hocaya iyilik yapmiyor bu tavirlariyla. Hoca da sonucta bir insan, tabi ki hata yapacak tabi ki yanlis kararlar verecek.

Kralın oynamadıgı macta tek gol pozisyonu babelin

ara pası yok bişey yok

seri zaten selcuk gibi korkak oynuyor

belhanda olsa belki kaybederdik kaptırdıgı toptan ama yenme ihtimalimiz daha yüksekti bu takımı

bu adamın oynadığı dandik lig maçlarında da pozisyona giremiyorduk

bu sorun takımın sorunu

belhandanın yokluğunun en büyük avantajı en azından saçma sapan top kayıpları ile çok tehlikeli kontralara yakalanmadık

evet zaman zaman zorlandık ama ortalama lig maçına göre çok daha az geriye koşmak zorunda kaldık

Olsa maçı kaybetmiştik. Orta alanda kaybettirdiği topla.
Yok kazanırdık diyen varsa. NBA başlayacak yakında. İzleyebilirler. Güzel bir spor dalı basketbol.

bu sorun takımın sorunu

belhandanın yokluğunun en büyük avantajı en azından saçma sapan top kayıpları ile çok tehlikeli kontralara yakalanmadık

evet zaman zaman zorlandık ama ortalama lig maçına göre çok daha az geriye koşmak zorunda kaldık
O saçma sapan top kayıplarını Belhanda yerine Lemina yaptı sağolsun. Aratmadı kendisini

Oynasa cok bir sey fark edecegini sanmiyorum ama yine de Seri ve Lemina'nin onunde form ve tempo olarak.

O saçma sapan top kayıplarını Belhanda yerine Lemina yaptı sağolsun. Aratmadı kendisini

en azından çoğunu geri kaptı lemina

ama fiziksel olarak kötü

seri ile lemina 1 kademe fiziksel yükselme yaşasalar bu adamın adil ortamda oynama ihtimali yok

bu sorun takımın sorunu

kim oynarsa oynasın pozisyona giremediğimiz argümanına katılıyorum.

belhanda olmayınca mal mal kaptırılan poziayonlarla kontra yemediğimiz argümanına ise sadece gülüyorum. belki bugün normalden fazla mallık yaptık bu konuda. sırf musleranın insan üstü performansı, rakibin direkten seken şutundaki şansımız ve adamların net penaltısının verilmemesi sonucu bunlar gündeme gelmedi

bu adam olmadan takım çekilmiyor
saç baş yoldursa da takılsın sahada

solda oynaması tercihim 4-4-2

kim oynarsa oynasın pozisyona giremediğimiz argümanına katılıyorum.

belhanda olmayınca mal mal kaptırılan poziayonlarla kontra yemediğimiz argümanına ise sadece gülüyorum. belki bugün normalden fazla mallık yaptık bu konuda. sırf musleranın insan üstü performansı, rakibin direkten seken şutundaki şansımız ve adamların net penaltısının verilmemesi sonucu bunlar gündeme gelmedi

ben yapmadık demedim ama belhadanın olduğu maçlara göre azdı dedim

yoksa takım hücum edemediği için, aut bile olsa atak sonlandıramadığı için çok çabuk yakalanıyoruz

Bu adam iyi kötü bilmem ancak topu alıp ileri taşıyor. Bu çok önemli bir özellik. Dribling yapmayan sadece pas özellikli oyuncularla tıkanıyor oyun.

ben yapmadık demedim ama belhadanın olduğu maçlara göre azdı dedim

yoksa takım hücum edemediği için, aut bile olsa atak sonlandıramadığı için çok çabuk yakalanıyoruz
Pozisyona giremedın belhandanın oynamadıgı mactada? onuda hesaba kat. Bu adam olsa yenılebilirdik ama bu takımı bence yenerdik

İleride sürekli yapılan top kayıpları ve oyuncuların her pozisyonda geriye koşup futbol zevkinin içine sıçılmasını anlamayan bir insanın hayatında hiç top oynadığını düşünmüyorum. Bu adamlar makine değil, her topu kaybeden bir oyuncu varken zaten bütün takımı düşürüyor oyundan sonra dağılıyoruz hemen. Terim bunu göremiyorsa zaten Aysal dönemi gibi kovulur yine, adaletli bir ortamda bu adamın oynama ihtimali yok bence.

Pozisyona giremedın belhandanın oynamadıgı mactada? onuda hesaba kat. Bu adam olsa yenılebilirdik ama bu takımı bence yenerdik

tamam da o varken de çok zorlanıyoruz ilk 4 maça bak işte

ama bir de bunun savunma yönünü düşün

üstelik deplasmanda şl maçı

maç başı en az 5-6 gollük kontraya sebep oluyor adam

üstelik ileriye pas atarken değil durduk yere kaybediyor topu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt