Saygıdeğer gscimbomlular bir şey diyeceğim de bu adam kesinlikle bu kadar reytingi hakedecek bir futbolcu değil zira etkisi artı ya da eksi büyük değil, bugün daha bir net gördük bence. Bugün Belhanda olsaydı hemen hemen aynı maçı izlerdik, nereden biliyorum ? Son iki yıldaki avrupa maçları ve büyük maçlardan biliyorum, yani demek istediğim ne burada hunharca eleştirenlerin söylediği kadar olumsuz etkisi var, ne de burada hunharca övenlerin söylediği gibi pozitif etkisi var, etkisi gayet sınırlı ki oynadığı pozisyon itibariyle sorunda bu zaten.
2 yıldır hala göze hoş gelen futbol oynayamıyorsak bunda Belhanda'nın suçu yok, 2 yıldır envai çeşit adam alınmasına rağmen hala Belhanda'nın kilit/anahtar oyuncu olmasına sebep olanlar suçlu. Hocayı bu noktada eleştiriyorum evet.
Hoca Belhanda'ya korkunç kredi veriyor, doğal olarak adamda en ufak formayı kaybetme korkusu yok ki bu sezon yerine oynayabilecek futbolcular da var.
Maç başlığına da yazdım seri-lemina-belhanda üçlüsünden faydalanmak zorundayız, biri mutlaka yedekte oturacak en güzeli dönüşümlü olmasıydı ama hocanın açıklamarına bakılırsa öyle olmayacak belhanda en başta yazılacak seri ve lemina o günkü duruma göre tercih edilecek, üçü de eşit olacaklardı ama hoca belhandayı eşitler arası birinci yaptı bu şekilde en iyi verimi alamayacak bence.