#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:LOL: ne dion ya kac yasindasin sen evladim
heralde tweeterdan buraya kaynayan buzuk tiplerdensin keske savasini orda devam ettirseydin by iq
Evladini yesinler. Yazı şekline ve tipine bakıyorum da asıl senin yaş kaç aga abinin hesabı falan mı uza falan da diyorsun 16+ nin yazacagi sekil degil bu. Ayrıca sen misin aga buranin zaptiyesi hayirdir nerden gelmis olursam olayım sana batan ne durduk yere gelip satasiyorsun. Haddini bil, insan ol, büyü de gel.

Sakin olalım Gülten bey
Hocam gayet sakindim zaten adam durduk yerde gelip satasiyor. Ha tartismaya normal seviyeli tartisirim ama bu satasiyor gelip direk asagilayici ve sacma cumleler kuruyor, kendince ezmeye falan calisiyor. Ona da sakin ol yazıyor musun? Ben bana yazilana cevap veriyorum.

Hocadan iyi mi bileceksiniz, hocanınn bir bildiği vardır gibi argümanlar doğru argümanlar değil. Başarıyı etkileyen envai çeşit gerek iç gerek dış kaynaklı pek çok değişken var, başarıyı 100 değişkenden sadece 1'i ile açıklayamayacağımız gibi başarıyı o değişkenin (burada belhanda) getirdiğini de iddia edemeyiz.

Ek olarak hocadan daha mı iyi bileceksiniz argümanı bütün tartışmaları bitirir, forumda kimse hiçbir konuda konuşamaz hale gelir öyle ya çok eleştirdiğimiz Riekerink bey, Tudor vs hepsi futbolu forumdakilerden daha iyi biliyordur onların hamlelerini de eleştiremezsiniz o mantığa sahipseniz.

Handa'nın yıllardır yaptığının yanında Seri'nin 1 maçta yaptığından ne olacak.

Orası öyle ona birşey demiyorum ama bu adam olmadığında gördük misal emre mor oyuna girdi bir iki dripling yapti adam geçti falan takıma bi aksiyon geldim anladın mı bunun aynısını orta sahada yapan adam oldumu hücuma çok daha rahat çıkıyorsun

Evladini yesinler. Yazı şekline ve tipine bakıyorum da asıl senin yaş kaç aga abinin hesabı falan mı uza falan da diyorsun 16+ nin yazacagi sekil degil bu. Ayrıca sen misin aga buranin zaptiyesi hayirdir nerden gelmis olursam olayım sana batan ne durduk yere gelip satasiyorsun. Haddini bil, insan ol, büyü de gel.

laflara bak
ne diyosun gulben amma drama yaptin
70 msj atmisin belhandasporculari ikna edemiyoruz demisin buraya 70 msj sadece macin ilk 15 dksinda atiliyor garip geldi bu kadar az msj atmis birinin bunu demesi ki meger tweeterdan bahsediyomussun sadece bu duruma sasirdigimi belirttim bi suru hakaret laf maf etmissin durduk yere bu laflari burnundan sokup bi tarafindan cikarirdim da ugrasamam simdi coluk cocukla.

laflara bak
ne diyosun gulben amma drama yaptin
70 msj atmisin belhandasporculari ikna edemiyoruz demisin buraya 70 msj sadece macin ilk 15 dksinda atiliyor garip geldi bu kadar az msj atmis birinin bunu demesi ki meger tweeterdan bahsediyomussun sadece bu duruma sasirdigimi belirttim bi suru hakaret laf maf etmissin durduk yere bu laflari burnundan sokup bi tarafindan cikarirdim da ugrasamam simdi coluk cocukla.
Sakin ol reyiz :asd:

Hoca her oyuncusu için güzel konuşur faydalanmak için, normal demeçler.

Saygıdeğer gscimbomlular bir şey diyeceğim de bu adam kesinlikle bu kadar reytingi hakedecek bir futbolcu değil zira etkisi artı ya da eksi büyük değil, bugün daha bir net gördük bence. Bugün Belhanda olsaydı hemen hemen aynı maçı izlerdik, nereden biliyorum ? Son iki yıldaki avrupa maçları ve büyük maçlardan biliyorum, yani demek istediğim ne burada hunharca eleştirenlerin söylediği kadar olumsuz etkisi var, ne de burada hunharca övenlerin söylediği gibi pozitif etkisi var, etkisi gayet sınırlı ki oynadığı pozisyon itibariyle sorunda bu zaten.

2 yıldır hala göze hoş gelen futbol oynayamıyorsak bunda Belhanda'nın suçu yok, 2 yıldır envai çeşit adam alınmasına rağmen hala Belhanda'nın kilit/anahtar oyuncu olmasına sebep olanlar suçlu. Hocayı bu noktada eleştiriyorum evet.

Hoca Belhanda'ya korkunç kredi veriyor, doğal olarak adamda en ufak formayı kaybetme korkusu yok ki bu sezon yerine oynayabilecek futbolcular da var.

Maç başlığına da yazdım seri-lemina-belhanda üçlüsünden faydalanmak zorundayız, biri mutlaka yedekte oturacak en güzeli dönüşümlü olmasıydı ama hocanın açıklamarına bakılırsa öyle olmayacak belhanda en başta yazılacak seri ve lemina o günkü duruma göre tercih edilecek, üçü de eşit olacaklardı ama hoca belhandayı eşitler arası birinci yaptı bu şekilde en iyi verimi alamayacak bence.

Nokta

Bir hocayi elestirmek ayri, hocaligini tartismak ayri... Ama bu zaten bastan basa futbola temel bir saygi meselesidir gözümde. Ben hayatimda, buna riekerink bile dahil ki, profesyonel bir A Takim hocasi da degildi tam olarak (galiba birkac kisa tecrübe disinda), ama onun bile futbolu bilmedigini tartismamisimdir... Gözümde hatta iyi, kötüden ziyade, basarili ve basarisiz hoca ayrimi vardir.

Ek olarak hocadan daha mı iyi bileceksiniz argümanı bütün tartışmaları bitirir, forumda kimse hiçbir konuda konuşamaz hale gelir öyle ya çok eleştirdiğimiz Riekerink bey, Tudor vs hepsi futbolu forumdakilerden daha iyi biliyordur onların hamlelerini de eleştiremezsiniz o mantığa sahipseniz.

Zaten ifade etmiştim onu yukarda. Herkes istediğini yazar.
Ama oynatan hocanin fikrini tamamen göz ardi ederek yorum yapmak, bana kalirsa sağlikli değil. Bu herhangi başka hoca da olabilir.

Hoca geçen sene Belhandanin 2.yarı koyduğu mücadele ve 17-27. haftalarda koyduğu yildiz performansı,finali de muhteşem bir basaksehir maçıyla yapmasından dolayı belhandaya minnet duyuyor bu kadar basit. Yani aman oyunuyu sıcak tutayım , aman potansiyelli oyuncu iyi açıklamalar yapim motive edeyim gibi düşüncesi yok. Adam Belhandanin yaptığı icraatlara güveniyor.
Ama çoğu taraftarımız aman kötü bisey yapsın da sallayayım diye bakıyo. Olmadığı mactan sonra bile işi gücü bırakmışlar yok oynasa 5 yerdik yok 6 yerdik diyolar.

Hoca bu adama güveniyor ve hafif deli olması ve hataya açık bi oyuncu olması haricinde güven duyması da cok normal.

Dün ki takımın en iyi topçusu dediğimiz fegh in ilk yarı perfonmasi gibi saklanarak oynayacağına sürekli oyunun icinde olup top kaybı yapmasını tercih ederim.

Açık ve net görülüyor ki kendisi olmayınca orta saha daha dirençli oluyor. Ani top kaptırıp atak yemiyoruz en basitinden

nasil acik ve net
gecen sene daha zor deplasmanlarda (shalke ve porto) herif vardi bugunkunden daha az pozisyon verdik ve daha fazla pozisyona girdik

Pas kalitesi iyi olsa yaptığı saçma sapan top kayıpları daha az göze batacak. Belhanda'nın en büyük eksiği pasör bir oyuncu olmaması.

Ne olursa olsun da Fatih Terim bir konuda haklı Belhanda'nın yaptığı işi takımda yapabilecek başka bir oyuncu yok orta sahada insiyatif alıp da ortasaha-hücum arası bağlantıyı kurmayı kimse düşünmüyor bile Feghouli bu işi yapar ama o da diğer orta saha görevlerini yerine getiremez

Madem Fatih Terim anahtar olarak görüyor Belhanda'yı onun hem çene sakatlığı hem bel fıtığı iyileşene kadar beklememiz gerekiyor yoksa da bu işi yapabilecek bir adam kadroya katmamız gerekiyor

Çok belli ki hocanın ilk tercihi çift forvet oynamak filan değil illa üçlü orta saha diyor son dönemde ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt