Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Yalnız maske performansını hiç etkilememiş.Hâlâ berbat oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene 1 tane iyi orta yapip gol attirmisligi var Akhisar kupa finalinde mac 2-1 ken uzatmada diagneye attirdi.Yok mu bir istatistik bu arkadaşın kullandığı duran toplardan biz skor üretmeyi geçtim zaten var mı şüpheli hangi takım daha çok tehlike yaratmıştır ben onu merak ediyorum. Ne zaman duran top kullanacak olsa tek ümit ettiğim şey Allahım nolur, rakip kontraya çıkmasın. Ekseriyetle topu rakibe atıp, bizi dengesiz yakalattırıyor sağ olsun hoca da bir güzel izliyor, taçlar desen ayrı bir fecaat takım akan oyunda berbat olduğu yetmez gibi duran toplarda da hali rezalet ve sanki çok normalmiş gibi devam ediliyor hala inanılır yanı yok.
kafa vuracak adamimiz olmasa bukadar canim yanmaz yav. iyi orta yapan adamla en az 7-8 puan toplarsinbutun durun toplari kepaze etti dun ya derbide en buyuk degerlendirebilecek positionlar duran toplaridi. ulan nzonzi, luyindama, babel, marcao gibi adamlarin var ama sen daha orta acamiyorsun. kepazelik resmen.
ya hoca veya takim arkadaslarida cikip demiyo mu oglum yeter 2-3 tanesini rezil ettin zaten birak bizde deneyelim demedi. 6-7 korner + 2-3 faulumuz vardi hepsini o kullandi.kafa vuracak adamimiz olmasa bukadar canim yanmaz yav. iyi orta yapan adamla en az 7-8 puan toplarsin
Seri gecen hafta Luyindama'nin tam kafasina orta yapmistibutun durun toplari kepaze etti dun ya derbide en buyuk degerlendirebilecek positionlar duran toplaridi. ulan nzonzi, luyindama, babel, marcao gibi adamlarin var ama sen daha orta acamiyorsun. kepazelik resmen.