#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az biraz piyasası varken iteleyelim şunu 10 numarası belhanda olan takım ancak bu kadar oynar

Yaptigin ortalar bile ön diregi gecemiyor. Bi sal artik bizi lütfen

Her şeyi geçtim de asla duran top kullanmayı beceremediği halde neden yıllardır bu adam kullanıyor duran topları?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok mu bir istatistik bu arkadaşın kullandığı duran toplardan biz skor üretmeyi geçtim zaten var mı şüpheli hangi takım daha çok tehlike yaratmıştır ben onu merak ediyorum. Ne zaman duran top kullanacak olsa tek ümit ettiğim şey Allahım nolur, rakip kontraya çıkmasın. Ekseriyetle topu rakibe atıp, bizi dengesiz yakalattırıyor sağ olsun hoca da bir güzel izliyor, taçlar desen ayrı bir fecaat takım akan oyunda berbat olduğu yetmez gibi duran toplarda da hali rezalet ve sanki çok normalmiş gibi devam ediliyor hala inanılır yanı yok.

Galatasaray tarihi daha buyuk kazik gormedi. Bu futbol fakirine 5 milyon dahi verecek kus beyinli cikmaz.

Devre arasında satılmalıdır. Teşekkür edip gönderelim. Bana göre teşekkür bile fazla ama yani bir adam hiç mi faydasız oynar ya ! 89. dakika da korner kazanıyoruz beyefendi topu kaldıramıyor.

maçtan önce iyi şişirildi forumda güya gol atacaktı ve golden sonra maskeyi çıkaracaktı falan adam pas atamıyor ne golü yeteneksiz işte hala niye abartıyosunuz,ilk geldiği sene 10 numara,tutmayınca aslında 8,bu sene 4-4-2 ye dönüp sola atalım buna yer arayacağımıza şutlayıp işgal ettiği kontenjanı iyi bir 10 numarayla hatta hızlı bir kanat oyuncusuyla doldursaydık çok çok iyi olacaktı...

Ben bu adam kadar sevmiyoruz falan denipte hypelanan bi adam görmedim. Tam bir magazin malzemesi oldu herif. Bütün hafta twittera flan bakıyorum yok belhanda intikam alıcak,yok Jailsona çakacak, soldadoyla olan pozisyonunu koyup arkaya ezel quoete leri falan koyulmuş gereksiz gereksiz işler. Sonra böyle bok gibi oynayınca millet mal gibi kalıyor. Bu adam sıradan olamicak kadar yıldız, yıldız olamicak kadar da sıradan bi herif.
10 numara verilecek bi adam falan değil hiç bi zamanda olmadı.

Belhanda falan yükseltilip, itin seyine sokulucagina Feghuli, Babel, Falcao gibi adamlardan daha çok bahsedilip olumlu,olumsuz tepkileri bu adamlara kanalize etmek lazım.

Cevat Prekazi:
BÖYLE FUTBOLCU SEVMEM
Belhanda 5 metre sprint yapamadı. Topu kazanınca hiçbir şey yapamıyordu. Fenerbahçe atağa çıkarken herkes yerinde duruyordu. Ortaları da atamıyor. Ben böyle futbolcu sevmem. Orta saha hücumlu olmalıdır, sprintsiz futbol oynamaz, bir şey yapmalısın.
Tüm pasların isabetsiz, ne orta sahaya ne forvete top atamıyorsun. Sprint atamıyorsun, hiçbir şey yapmıyorsun, tüm pasların hatalı. Feghouli çıkarken ben Belhanda çıkacak sandım, inanamadım. Bir futbolcu olarak ben Belhanda'yı beğenemiyorum.

Yok mu bir istatistik bu arkadaşın kullandığı duran toplardan biz skor üretmeyi geçtim zaten var mı şüpheli hangi takım daha çok tehlike yaratmıştır ben onu merak ediyorum. Ne zaman duran top kullanacak olsa tek ümit ettiğim şey Allahım nolur, rakip kontraya çıkmasın. Ekseriyetle topu rakibe atıp, bizi dengesiz yakalattırıyor sağ olsun hoca da bir güzel izliyor, taçlar desen ayrı bir fecaat takım akan oyunda berbat olduğu yetmez gibi duran toplarda da hali rezalet ve sanki çok normalmiş gibi devam ediliyor hala inanılır yanı yok.
Gecen sene 1 tane iyi orta yapip gol attirmisligi var Akhisar kupa finalinde mac 2-1 ken uzatmada diagneye attirdi.

Kritik duran top kullandigi hicbir mac yok. bu apachinin ayagina bakiyoruz mal gibi

butun durun toplari kepaze etti dun ya derbide en buyuk degerlendirebilecek positionlar duran toplaridi. ulan nzonzi, luyindama, babel, marcao gibi adamlarin var ama sen daha orta acamiyorsun. kepazelik resmen.

butun durun toplari kepaze etti dun ya derbide en buyuk degerlendirebilecek positionlar duran toplaridi. ulan nzonzi, luyindama, babel, marcao gibi adamlarin var ama sen daha orta acamiyorsun. kepazelik resmen.
kafa vuracak adamimiz olmasa bukadar canim yanmaz yav. iyi orta yapan adamla en az 7-8 puan toplarsin

Valla dun elestirmedim, onu oynatanda suc. Zaten oyle iyi bir permansi yok, ustune cenesi kirik ve 2 hafta oynamaya adami niye oynatiyorsun?
Maalesef olanlar F. Terim'i etkilemis ve onu cok degistirmis. Eski cesur Fatih Terim ile hic alakasi yok. Ilk soylediginde mac gunu filan diye polemik cikmasini istemedim ama Bruge maci oncesi Belhanda icin soyledikleri bana sanki olasi maglubiyete kilif ariyor gibiydi. Ha Fatih Terim hicbir futbolcusu icin kotu soylemez ama bana garip geldi.

kafa vuracak adamimiz olmasa bukadar canim yanmaz yav. iyi orta yapan adamla en az 7-8 puan toplarsin
ya hoca veya takim arkadaslarida cikip demiyo mu oglum yeter 2-3 tanesini rezil ettin zaten birak bizde deneyelim demedi. 6-7 korner + 2-3 faulumuz vardi hepsini o kullandi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt