#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim kisin 8-9 milyonluk teklif ve kendisine 3,5 senelik 5 milyondan teklif gelirse, hoca onu tutmayi istemez.

Duran topları Belhanda kullanırsa daha çok söveriz. Bence artık SERİ takıma monte edilmelidir.
Edilmeli, yapılmalı çok hafif kaçıyor abi. Bu saatten sonra Seriyi oynatmamak ihanet gibi bir şey bence. Kondisyon artı maç eksiği olan bir adam bu ivme yakalamış ve takımdaki en iyi pasör herif tribünde oturdu bunun mantıklı bir açıklaması yok. Buradaki belhan geyiği goygoyu u falan Bi kenara bırakmak lazım.

Edilmeli, yapılmalı çok hafif kaçıyor abi. Bu saatten sonra Seriyi oynatmamak ihanet gibi bir şey bence. Kondisyon artı maç eksiği olan bir adam bu ivme yakalamış ve takımdaki en iyi pasör herif tribünde oturdu bunun mantıklı bir açıklaması yok. Buradaki belhan geyiği goygoyu u falan Bi kenara bırakmak lazım.
Katılıyorum. Belhanda yerine artık monte edilmelidir. Edilmemesi çok kötü bizim için.

Cenesi kirik halde bile yeni gelenleri tribunde oturtuyor kral, bu takimi terimin yoklugunda belhanda yönetiyor bunu ogrenemediniz mi :)

Hocanın yeni dönemdeki, siz bilmezsiniz ben bilirimidir kendisi. Her döneminde 1-2 şampiyonluk aldıktan sonra bu tarz inatları ve egolarıyla taraftarı kanser etmiştir. Ve maaleseftirki hoca kovulana kadar ilk 11 de yerini alacaktır.

..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum ceza kurallarının 3.maddesine dayanarak bu mesajın incelenmesini talep ediyorum
AeEVim~2.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt