- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Boş zamanlarında Sosa'ya gitsin eğitim alsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzü gözü şiş adama neler denilmiş bu adamı eglencede falanda görmedım mactan sonra oturmus belkıde aglıyordu?
Edilmeli, yapılmalı çok hafif kaçıyor abi. Bu saatten sonra Seriyi oynatmamak ihanet gibi bir şey bence. Kondisyon artı maç eksiği olan bir adam bu ivme yakalamış ve takımdaki en iyi pasör herif tribünde oturdu bunun mantıklı bir açıklaması yok. Buradaki belhan geyiği goygoyu u falan Bi kenara bırakmak lazım.Duran topları Belhanda kullanırsa daha çok söveriz. Bence artık SERİ takıma monte edilmelidir.
Katılıyorum. Belhanda yerine artık monte edilmelidir. Edilmemesi çok kötü bizim için.Edilmeli, yapılmalı çok hafif kaçıyor abi. Bu saatten sonra Seriyi oynatmamak ihanet gibi bir şey bence. Kondisyon artı maç eksiği olan bir adam bu ivme yakalamış ve takımdaki en iyi pasör herif tribünde oturdu bunun mantıklı bir açıklaması yok. Buradaki belhan geyiği goygoyu u falan Bi kenara bırakmak lazım.
Onu geçse arkada bir fenerli daha var. Herif topu nereye atiyor kime atiyor belli değil.
koskoca kulübün işi gücü yok senin beklentine göre oyuncu mu alacak?Ofansif orta sahadan beklentim:
Asist yapsin
Şut ceksin gol atsın
Iyi duran top kullansin
Hangisini yapabiliyor?
1 macla kac kupa aldi abi sosa?2.5 yildir yapamadigin herseyi Sosa bir macta yapti.
Futbolcular kupa almaz. Belhanda'ninda almadigi gibi. Bir tarafta gercek bir 8 numara diger tarafta bir cop.1 macla kac kupa aldi abi sosa?