Fatih Durak
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2018
- 1.723
- 1.065
- 1.253
Bu maça özel değil tabii ki her maç böyle bu yeteneksiz. Buna 4 milyona yakın para veriyoruz katkı sıfır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer ortada hiç bi sebep yokken o 5 gun cezayı sen verdiysen sana diyecek lafım yok artık. Moderatörlügü keyfi şekilde silah gibi kullanana bişey denmez zaten bu dakikadan sonra.ben editledim kardeş
gel öp
neremi öpeceksen
Otomatik ceza yemıssın pm bakEğer ortada hiç bi sebep yokken o 5 gun cezayı sen verdiysen sana diyecek lafım yok artık. Moderatörlügü keyfi şekilde silah gibi kullanana bişey denmez zaten bu dakikadan sonra.
Eğer ortada hiç bi sebep yokken o 5 gun cezayı sen verdiysen sana diyecek lafım yok artık. Moderatörlügü keyfi şekilde silah gibi kullanana bişey denmez zaten bu dakikadan sonra.
10/10Bu konu kilitlenmeli.
Böylece Can x (Akasra-Esmer)'in attığı postları görmemiş oluruz.
Benim gibi anti belhandacılar da masaüstüne bir word veya not defteri dosyayı açıp oraya yazsın küfürleri.
Nasıl fikir?

önlem ıcın konudan atılmıstır@Can Esmer sakin gelme su an topice millet patlayacak yer ariyor. Butun renkdaslar icinden gecer. Esmerken sarisin olursun
Geçen sezonun devre arasında bu işe yaramazdan kurtulmalıyız diye boşuna kendimizi yırtmadık.Bu kadar kötü oynayıp da bu kadar para kazanması rezillik...Derhal bundan kurtulmalıyız.Sözleşmesi kafayı yedirtecek cinsten!
Birde teklif gelip takımda tutmak için sözleşme iyileştirmesi yaptık nereden tutarsan elde kalıyor. Hadi tuttun lan yaz için anlaşıp kaynak yaratsaydılar bari. Ama o premsGeçen sezonun devre arasında bu işe yaramazdan kurtulmalıyız diye boşuna kendimizi yırtmadık.Bu kadar kötü oynayıp da bu kadar para kazanması rezillik...Derhal bundan kurtulmalıyız.Sözleşmesi kafayı yedirtecek cinsten!