#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maça özel değil tabii ki her maç böyle bu yeteneksiz. Buna 4 milyona yakın para veriyoruz katkı sıfır.

Ben Belhanda'yı bu zamana kadar hiç yerden yere vurmadım Muslera konusunda yazdığım gibi Belhanda'yı olduğu gibi kötü yaptıklarıyla da kabul ediyorum çünkü takım oyunu için gerçekten önemli bir adamdı hep

Çok iyi kilit pas atardı-geçiş oyununu tek başına sağlardı-bir hücumcu orta sahaya göre çok daha dişli mücadele ederdi-adam eksiltme becerisi vardı

Ama şimdi bakıyorum süper kupadaki Belhanda performansını bir kenara bırakıyorum bu adam neyi iyi yapıyor ? diye soruyorum kendime yok arkadaş elle tutulur bir katkısı yok bu sene hani en kötü değilimiz Nagatomo'nun defansı iyi Mariano'nun top kullanma becerisi var Babel bir hücum tehdidi oluyor ama Belhanda bir orta saha olarak neyi iyi yapıyor gerçekten çok merak ediyorum

Allahin belasi allahin cezasi ya. Bi de son dk uzakdan deniyo gaza geliyor ulan 87 dk sonra mi gaza geliyon? Ayrica sen hayatinda ne zaman ordan filelerle bulusturdun topu dangalak?

E10DD860-9206-4D7B-868E-06EF9EE52E6B.webp

Clye katıldığı her sezon 500 bin euro prim alıyormuş adam :))

Bugün sahada mıydı acaba çok merak ediyorum.Bi adam bu kadar silik nasıl olabiliyor aklım almıyor.Ya arkadaş sen bu takımın oyun kurucu adamısın bi top al bi çalım at bi ara pası ver bişey yap ya kafayı yememek elde değil.

hadi diagne leblebi gibi gol atıyordu 10milyon verdik

bu adam naptıda bonuslarla 10milyon verdik anlayamıyorum. birde cenk ergüne transfer üstadı deniliyordu :asd:

kiev bu adamı peak yaptığı zaman 23 yaşında 10milyona aldı. biz en dip zamanında 10 milyon verdik şaka gibi yaw delirmemek elde değil.

Geçen sezonun devre arasında bu işe yaramazdan kurtulmalıyız diye boşuna kendimizi yırtmadık.Bu kadar kötü oynayıp da bu kadar para kazanması rezillik...Derhal bundan kurtulmalıyız.Sözleşmesi kafayı yedirtecek cinsten!
Birde teklif gelip takımda tutmak için sözleşme iyileştirmesi yaptık nereden tutarsan elde kalıyor. Hadi tuttun lan yaz için anlaşıp kaynak yaratsaydılar bari. Ama o prems

Hocanın kilit çilingir açıklamalarından sonra daha da mallaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt