#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Beşiktaş maçında yine oynar. İstanbullu arkadaşlar maçtan önce bulun şu herifi bi güzel dövün ki ... hoca oynatmasın :p

Geldiğinden beri 10 tane iyi oynadiği maç yokdur. Takım 2 senedir şampiyon oluyor dıye fazla ses cıkmadi. Bu adama verılen paralar şaka gibi.Yeteneksiz gevşek vasat bir oyuncu GS daki son maçi olmuştur umarım.

Ft cok zeki bunu kalkan olarak kullanıyor tepkileri belhanda küfürleri belhanda yiyor ftye laf az gelıyor

tabi sever

Maçı izlemedim nasıl oynadı hiç bilmiyorum ama bu herifin çok iyi bir gunah keçisi olduğunu artık biliyorum.Sosyal medyaya bakıyorum en salak adamdan en zekisine kadar herkes sadece belhandaya laf vuruyor.Adam tek başına takımın sorunlarının önune geçiyor.Kimse diğer sorunlardan bahsetmiyor bile.

Normalde fazla yazmam forum’da ama senin bu belhanda sevgin nereden geliyor?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Ben de bilmiyorum bi anda oldu her sey, sanirim sana bir kez daha açıklamıştım bu durumumu. Onceleri de severdim kafasi kirik topcuydu hep sempatim vardi bize gelince sevgiye dönüştü

Bugünlerin geleceği belliydi hoca görmedi ya da görmek istemedi, bu adam geçen sene ilk isabetli şutunu 20. haftada attı ya gol falan değil ha düz isabetli şut.

Maçı izlemedim nasıl oynadı hiç bilmiyorum ama bu herifin çok iyi bir gunah keçisi olduğunu artık biliyorum.Sosyal medyaya bakıyorum en salak adamdan en zekisine kadar herkes sadece belhandaya laf vuruyor.Adam tek başına takımın sorunlarının önune geçiyor.Kimse diğer sorunlardan bahsetmiyor bile.

Ayağına aldığı istisnasız her topu ezdi öyle diyeyim, çoğunu falan değil hepsini yani. Zaten takımında böyle bir adam varken geri kalanı 10 oyuncudan dünya karması yap yine top oynayamazsın.

2 yil Belhanda'ya ragmen sampiyon olduk. Su 2 beki degistirseydik bu sene de Belhanda'ya ragmen sampiyon olurduk. Bu sene Mari ve Naga daha da kotuye gidip, Fegh de sapkadan tavsan cikartamayinca ne kadar gereksiz oyuncu oldugunu gorduk.

bunu anlatıyorum. belhanda fatihin kalkanı durumunda. fatihe laf söyleyemeyen buna söylüyor. oturup da belhandayı savunmam ama belhandalı ve belhandasız takımın birbirinden bi farkı yok. millet belhanda defolsun diyor da sanki defolunca birden rakiplere goller yağdırıp galibiyetler alacakmışız gibi ıslak rüyalar görüyorlar.

bu takımdan muslerayı çıkar, evet fark eder bir şeyler. onun dışında kimi gönderip kimi getirsek pek de bir şey fark etmiyor. heriflerin bizim cezasahamızda top çevirmesi o kadar rahat o kadar basit ki. adamlara 3 kişi basıyoruz cezasahamızda bi türlü alamıyoruz. 3 kişi hızlı paslarla pozisyon üretşyorlar. bu u bize anadolu takımları da yapıyor. ama biz hücuma çıktığımızda rakibin ayağında mıknatıs varmışçasına top bizimkilerden uzaklalıp rakibe gitme eğiliminde. zaten rakip cezasahasına giremiyoruz da orda top çevirirken birinin kucağında patlıyor o top ve kaybediyoruz.

bu takımın sorunu kenarda. fatih terim yapamıyor. bu kadro büyük mü geldi kendisine, yoksa beceremiyor mu onu bilmiyorum ama kesinlikle sorun onda. biz atağa çıkarken kontra bile yakalasak çıkamazken, 11 kişi kapandığımızda bile herhangi takım bize çok rahat atak yapabiliyor. biz ise topu kendi sahamızdan çıkarmakta zorlanıyoruz.

diğer sorun, ataklarımız sonuçlanmıyor. kornerlerimiz de öyle. hepsini kapturıyoruz. bugünkü reale bakın. 2 kişi de gelseler hep atakları kalecimizde ya da aut olarak bitti. top fazla kaptırmadı adamlar. bizde bu top kaptırma ve pas hataları o kadar çok ki komik seviyelerde, çok gülünç. bunun sebebi ne tek başına rezil belhanda, rezil marcao, rezil seri, rezil mariano rezil nagatomo mudur? bunun twk bir sorumlusu vardır o da terimdir. ıslıklayacaksanız doğru kulübeyi ıslıklayın. işini yapamayanlar sahada değil kenarda. türkiye süperliginde en kötü takım savunması bizdedir, bu kadar rezil takım savunması yoktur bizim ligde bile. kaldıki şlde imkansız

Bir ara bunun baya savunucusu vardı. Müthiş oynuyormuş da, asistin asistini yapıyormuş da vs. Artık kalmamıştır herhalde o tipler. Adam resmen top kaybetme makinesi. Bir orta saha oyuncusu nasıl bu kadar top kaybedebilir. Tekniği nasıl bu kadar kötü olabilir. Şut atmaktan nasıl bu kadar aciz olabilir ve hala nasıl ısrarla tüm maçlarda oynayabilir. Anlayamıyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklısın. Evet, Belhanda iyi futbol oynamıyor ama sanki tek sorun oymuş gibi bir algı oluştu taraftarda. Ancak bu maçta oyundan çıkarken yapmış olduğu hareket de doğru değildi. Taraftarın tepkisine karşı küfür etmesi çok yanlıştı.

Yiyorsa çıksın arenaya top oynasın artık.küfür edersin ha

mevcut durum

Ekli dosyalar

• IMG_20191023_005346.webp
    IMG_20191023_005346.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 54
Feghouli'yi haftalarca yedek bekleten hoca Belhanda'ya dokunmuyor. Kötü performansının sebebi taraftar tepkisiymiş olacak iş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt