Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Ben orda olsam iceriye atlar alirdim yine, sevgi baska bir sey sevmeyen anlamazBundan ziyade kim bu hiyardan imza almak ister ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben orda olsam iceriye atlar alirdim yine, sevgi baska bir sey sevmeyen anlamazBundan ziyade kim bu hiyardan imza almak ister ki.
Çünkü takim icin fedakarlik yapani degil ekranlarda sov yapanlar seviliyor. Doymuş topcular, marcao bile kendini yukarida goruyor gerisini sen düşün
Ben orda olsam iceriye atlar alirdim yine, sevgi baska bir sey sevmeyen anlamaz![]()
Ben orda olsam iceriye atlar alirdim yine, sevgi baska bir sey sevmeyen anlamaz![]()
Ben de bilmiyorum bi anda oldu her sey, sanirim sana bir kez daha açıklamıştım bu durumumu. Onceleri de severdim kafasi kirik topcuydu hep sempatim vardi bize gelince sevgiye dönüştüNormalde fazla yazmam forum’da ama senin bu belhanda sevgin nereden geliyor?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Maçı izlemedim nasıl oynadı hiç bilmiyorum ama bu herifin çok iyi bir gunah keçisi olduğunu artık biliyorum.Sosyal medyaya bakıyorum en salak adamdan en zekisine kadar herkes sadece belhandaya laf vuruyor.Adam tek başına takımın sorunlarının önune geçiyor.Kimse diğer sorunlardan bahsetmiyor bile.
bunu anlatıyorum. belhanda fatihin kalkanı durumunda. fatihe laf söyleyemeyen buna söylüyor. oturup da belhandayı savunmam ama belhandalı ve belhandasız takımın birbirinden bi farkı yok. millet belhanda defolsun diyor da sanki defolunca birden rakiplere goller yağdırıp galibiyetler alacakmışız gibi ıslak rüyalar görüyorlar.Maçı izlemedim nasıl oynadı hiç bilmiyorum ama bu herifin çok iyi bir gunah keçisi olduğunu artık biliyorum.Sosyal medyaya bakıyorum en salak adamdan en zekisine kadar herkes sadece belhandaya laf vuruyor.Adam tek başına takımın sorunlarının önune geçiyor.Kimse diğer sorunlardan bahsetmiyor bile.
Maçı izlemedim nasıl oynadı hiç bilmiyorum ama bu herifin çok iyi bir gunah keçisi olduğunu artık biliyorum.Sosyal medyaya bakıyorum en salak adamdan en zekisine kadar herkes sadece belhandaya laf vuruyor.Adam tek başına takımın sorunlarının önune geçiyor.Kimse diğer sorunlardan bahsetmiyor bile.
Seninki sevgiden öte birsey, adini koyamiyorum.