#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara bunun baya savunucusu vardı. Müthiş oynuyormuş da, asistin asistini yapıyormuş da vs. Artık kalmamıştır herhalde o tipler. Adam resmen top kaybetme makinesi. Bir orta saha oyuncusu nasıl bu kadar top kaybedebilir. Tekniği nasıl bu kadar kötü olabilir. Şut atmaktan nasıl bu kadar aciz olabilir ve hala nasıl ısrarla tüm maçlarda oynayabilir. Anlayamıyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
''Erkek, Yiğit'' filandı hatta!..Neymiş? hiç olmadık pozisyonda, üstelik oyun durmuşken rakip futbolcuya bulaşıp kartlık temasta bulunuyormuş?!..Arayıp bulmaya üşendim; ciddi ciddi ilgili videolarla bunu paylaşmıştı ''Alamancı'' nın biri; Allah akıl fikir versin, amiin!...

Bu arkadaş artık Galatasaray için bir milli güvenlik problemi haline gelmiştir tez zamanda gönderile. O çektiği şut neydi öyle ... Rtaşlarımdan biri u11 şutu dedi maç konusunda müthiş tespitti gerçekten çok güldüm maçı izlerken

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu hainin 11 başladığı her maçı artık izlememe kararı aldım. Ve bu haini 11 başlatan hocayıda kınıyorum

kendi taraftarina o.c diyen adami birdahaki maclar sineye cekip isliklamayi birakip affederse bu taraftar onunda abv!!!

Her mac her dakika yuhlanmali ve ıslıklanmalı gidene kadar

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Adama giren çıkan bir şey yok 10 bonservis 4 maaş veriyorsun olayı kaşıyıp kadro dışı falan inatlaşmanın bir faydası yok devre arası sessiz sakin elden çıkarmaya bakacaksın.

namaz kılarken videosunu çekip sosyal medyada felan yayalım araplara iteleyelim bunu iman gücü kuvvetli diye

başka türlü alacaklarını sanmıyorum

Krosu bomboş bıraktı apti.defol git artık

seni geçen sene savundum , idmanlara erken çıktın , çenen sakat sakat oynadın , ama berbat oynadığın gerçeğini de değiştirmiyor bu.

yolların ayrılık vakti

galatasaray forması bile bu adamın üzerinde eziyet çekiyordur. bu adamın sahada olduğu maçları izlemeyeceğim artık. izlemek eziyet resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt