Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü terim sampiyonluk icin sana ihtiyacim var dedi, o da tamam dedi. Ustune duseni yapti basaksehir şampiyonluk macinda rakibi yerden yere vurdu kupayi aldik, sezonun ikinci yarisi bu ve feg olmasa 3.anca olurduk. Şimdi de ben gitmiyorum dese komedi olur, bjk macinda taklasi var9 Milyon teklif var diyorlardi gecen sene kis transfer döneminde, neden adamlarla söz kesip su an satamiyoruz yazin size satalim diye anlasip satmadiniz ha.
9 olmasa bile 7 ye falan gitse bile muhtesem ötesi bir is olurdu. 5'e falan gitse bile müthis olurdu.
Hocam kusura bakma da o yaptığı hareketi profil resmi mi yaptın, şimdi bu forumun seviyesi bu mu yani? Şu gelip gelip antu şöyle bjk forumu böyle diyenler buyurun bizim forum da böyle.yüreğin pırıl pırıl gün gibi meydandadır,
kulağın teknik direktörde, gözlerin rakiptedir,
taraftar kımıldanır, an olur bir sözünden,
bir camia bakmaktadır, senin bir çift gözünden
Ekli dosyayı görüntüle 63862
Onun yerine düzgün bi 10 numaramız olsaydı iş ibb maçına kalmazdı zaten.Çünkü terim sampiyonluk icin sana ihtiyacim var dedi, o da tamam dedi. Ustune duseni yapti basaksehir şampiyonluk macinda rakibi yerden yere vurdu kupayi aldik, sezonun ikinci yarisi bu ve feg olmasa 3.anca olurduk. Şimdi de ben gitmiyorum dese komedi olur, bjk macinda taklasi var
Burda benim Galatasaray'liligimi sorgulayacak kimse yok, bu adami da cok sevdigimi herkes biliyor. Kimse bi sey demez merak etmeHocam kusura bakma da o yaptığı hareketi profil resmi mi yaptın, şimdi bu forumun seviyesi bu mu yani? Şu gelip gelip antu şöyle bjk forumu böyle diyenler buyurun bizim forum da böyle.
Coktan havlu atardik yaniOnun yerine düzgün bi 10 numaramız olsaydı iş ibb maçına kalmazdı zaten.
Çünkü terim sampiyonluk icin sana ihtiyacim var dedi, o da tamam dedi. Ustune duseni yapti basaksehir şampiyonluk macinda rakibi yerden yere vurdu kupayi aldik, sezonun ikinci yarisi bu ve feg olmasa 3.anca olurduk. Şimdi de ben gitmiyorum dese komedi olur, bjk macinda taklasi var
Bunun galatasaraylılıkla ne alakası var adamın o resimde ne işareti yaptığını anlamışsındır umarım.Burda benim Galatasaray'liligimi sorgulayacak kimse yok, bu adami da cok sevdigimi herkes biliyor. Kimse bi sey demez merak etme♥
En hater olanlardan biri olsan da sizi seviyorumSana Belhanda ile mutluluklar dilerim kardesim.
Herkes öldürür sevdiğiniBunun galatasaraylılıkla ne alakası var adamın o resimde ne işareti yaptığını anlamışsındır umarım.
Beni engelleyebilirsin renktasBu can denen arkadaşın katalizör gibi konuya dalışları cidden baydı.ismi lazım değil futbolcu müsvettesi yetmiyor bi de bunu çekiyoruz
Yazık, tek söyleyebileceğim bu malesef.Herkes öldürür sevdiğini