#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emeklilik sonrasi ft'nin yardimcisi olmayi da garantiledi kufur performansiyla

ultraslan da krala çattı, adami karsisina alan kaybediyor ultraslan yanlis yaptin 😂

Ultraslan yine çok hafif tepki göstermiş, hatta tepki göstermiş gibi yapmış. O harekete bu tepki düdük gibi kalmış.

Normal bir hoca ve normal bir kulüpte yapsaydı o hareketi şu an a2 takıma gönderilmişti, ağır cezalar verilmişti oyuncu en kötü ihtimalle özür dilemişti.

Kaç saat oldu bizde hala resmi bir açıklama yok aksine oyuncuyu koruyan hoca var, bakalım daha ne saçmalıklar göreceğiz.

yüreğin pırıl pırıl gün gibi meydandadır,
kulağın teknik direktörde, gözlerin rakiptedir,
taraftar kımıldanır, an olur bir sözünden,
bir camia bakmaktadır, senin bir çift gözünden
IMG_-vkf9l5.webp

Futbolcu falan değildir kati suretle , bunu ve bunu savunanları derin GS yargılamalı ve cezalandırmalıdır.

Gecen sezon devre arasinda ne guzel araplara gidecekti ama maalesef hocamiz engel oldu.

9 Milyon teklif var diyorlardi gecen sene kis transfer döneminde, neden adamlarla söz kesip su an satamiyoruz yazin size satalim diye anlasip satmadiniz ha.

9 olmasa bile 7 ye falan gitse bile muhtesem ötesi bir is olurdu. 5'e falan gitse bile müthis olurdu.

9 Milyon teklif var diyorlardi gecen sene kis transfer döneminde, neden adamlarla söz kesip su an satamiyoruz yazin size satalim diye anlasip satmadiniz ha.

9 olmasa bile 7 ye falan gitse bile muhtesem ötesi bir is olurdu. 5'e falan gitse bile müthis olurdu.
Çünkü terim sampiyonluk icin sana ihtiyacim var dedi, o da tamam dedi. Ustune duseni yapti basaksehir şampiyonluk macinda rakibi yerden yere vurdu kupayi aldik, sezonun ikinci yarisi bu ve feg olmasa 3.anca olurduk. Şimdi de ben gitmiyorum dese komedi olur, bjk macinda taklasi var

yüreğin pırıl pırıl gün gibi meydandadır,
kulağın teknik direktörde, gözlerin rakiptedir,
taraftar kımıldanır, an olur bir sözünden,
bir camia bakmaktadır, senin bir çift gözünden
Ekli dosyayı görüntüle 63862
Hocam kusura bakma da o yaptığı hareketi profil resmi mi yaptın, şimdi bu forumun seviyesi bu mu yani? Şu gelip gelip antu şöyle bjk forumu böyle diyenler buyurun bizim forum da böyle.

Çünkü terim sampiyonluk icin sana ihtiyacim var dedi, o da tamam dedi. Ustune duseni yapti basaksehir şampiyonluk macinda rakibi yerden yere vurdu kupayi aldik, sezonun ikinci yarisi bu ve feg olmasa 3.anca olurduk. Şimdi de ben gitmiyorum dese komedi olur, bjk macinda taklasi var
Onun yerine düzgün bi 10 numaramız olsaydı iş ibb maçına kalmazdı zaten.

Hocam kusura bakma da o yaptığı hareketi profil resmi mi yaptın, şimdi bu forumun seviyesi bu mu yani? Şu gelip gelip antu şöyle bjk forumu böyle diyenler buyurun bizim forum da böyle.
Burda benim Galatasaray'liligimi sorgulayacak kimse yok, bu adami da cok sevdigimi herkes biliyor. Kimse bi sey demez merak etme♥️

Sana Belhanda ile mutluluklar dilerim kardesim.

Bu can denen arkadaşın katalizör gibi konuya dalışları cidden baydı.ismi lazım değil futbolcu müsvettesi yetmiyor bi de bunu çekiyoruz

Ama bu Linnes gibi bir adam değil. Birisi 8-9 milyon teklif ederse 2-3 milyonunu bu ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt