İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
maçı izlemeyip sadece floodu izlemişimdir
hail beranda
hail beranda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Floodtan etkilendin dimi doğru söyleartık berandacıyım tekrardan
Evet icimdeki iman askıyla harmanlanan beranda askı buyuduFloodtan etkilendin dimi doğru söyle
Bizde kıymet bilmezlik hastalığı var. Tolga bizde garanti 2 milyon euroya oynadı şikeciler sakatlık nedeniyle maç başı anlaşma yaptı sezonun en ucuz oyuncusu şu anda. Ömer bayramı yere göğe koyamıyorlar kafasını kaldıramayan elleri sürekli havada leylek gibi koşuyor sadece. Koşuyor diye topçu beğeniyoruz diğerleri yürüdüğü için hoş geliyor.tolga ciğerci kötü oyuncu değil
bizde anormal bir ücret almasa kesinlikle kalmalıydı
bence donktan da ömer den de daha iyi olurdu ortasahada
ceza alanına giden ortasaha yok
Ben şahsen kalmasını isterdim ama aldığı ücret dediğin gibi anormaldi
yani bi de neye göre şu cenk ergünü transfer sihirbazı yaptılar anlamış değilim Verdiği maaşlara bak
O kimdi nazifoğlu mu ne o mutolgayı cenkten önce aldılar herhalde
şu enteresan çok konuşan biri vardı o aldı
Dünyanın en saçma floodu
Aramiza dönmek için foruma cekilisle forma hediye etmen lazim, öyle bedavaya olmazartık berandacıyım tekrardan
Maçları izliyo musun pekiFloodu okumadım napıyormuş? Taç atarken çok güzel mi gülümsüyormuş? Muhtemelen böyle bir şeydir. Belhanda savunucuları foto paylaşıp hral yazmaktan başka bir şey yapmaz da genelde.
Maçları izliyo musun peki
2 net asisti yenirken belhandanin paslarina mi sövdün kaçırdığımız gollere mi renktas?Evet Belhanda’nın paslarından sonra sülalesine sövdüğüm 30 saniyelik dilimleri çok hatırlamıyorum ama izliyorum.
2 net asisti yenirken belhandanin paslarina mi sövdün kaçırdığımız gollere mi renktas?
Köye gidecem İnternet yok nasılsa belhanda adlı herife milyonların sesi olarak ana avrat sövecem her türlü küfür 24 saattir umarım. Futbol Galatasaray filan ikinci planda artık en büyük hobim belhanda isimli herife düşmanlık, küfür, linç...
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hagiye de tapiyordum hagi hep ozeldir kimseyle kiyas yapilamaz. O donem sosyal medya olsa hagiyi bile linç ederlerdi inanBelhandaya tapanlar zamanında Hagi’yi izleseydi ne yapardı düşünemiyorum