#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolga ciğerci kötü oyuncu değil

bizde anormal bir ücret almasa kesinlikle kalmalıydı

bence donktan da ömer den de daha iyi olurdu ortasahada

ceza alanına giden ortasaha yok
Bizde kıymet bilmezlik hastalığı var. Tolga bizde garanti 2 milyon euroya oynadı şikeciler sakatlık nedeniyle maç başı anlaşma yaptı sezonun en ucuz oyuncusu şu anda. Ömer bayramı yere göğe koyamıyorlar kafasını kaldıramayan elleri sürekli havada leylek gibi koşuyor sadece. Koşuyor diye topçu beğeniyoruz diğerleri yürüdüğü için hoş geliyor.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben şahsen kalmasını isterdim ama aldığı ücret dediğin gibi anormaldi

yani bi de neye göre şu cenk ergünü transfer sihirbazı yaptılar anlamış değilim Verdiği maaşlara bak

tolgayı cenkten önce aldılar herhalde

şu enteresan çok konuşan biri vardı o aldı

Belhandanın bu sene savunulacak bir tarafı yok.Bence geçtiğimiz iki sene haksız yere biraz fazla eleştirildi ve hakikaten o olmayınca sıkıntı yaşıyorduk ama bu sene bu kadar ısrarla oynatılmasının bir anlamı yok.

Fedakar belhanda.... yıllık 9 milyon Euro'ya hayır demiş ha. Metin Oktayın izninden giden gerçek kral ....yersen

William D'avila: Yaz döneminde Suudi Arabistan'dan iki teklif getirdim ona. Yıllık 9 milyon Euro önerdiler. Reddetti. Geçtiğimiz Ocak ayında Monaco ısrarla istedi. Reddetti. Çünkü Galatasaray'ı çok seviyor. Ailesi burada çok mutlu. Para için ayrılmak istemedi.

Floodu okumadım napıyormuş? Taç atarken çok güzel mi gülümsüyormuş? Muhtemelen böyle bir şeydir. Belhanda savunucuları foto paylaşıp hral yazmaktan başka bir şey yapmaz da genelde.

2 net asisti yenirken belhandanin paslarina mi sövdün kaçırdığımız gollere mi renktas?

Belhanda’ya. Andone vurabileceği kadar iyi vurdu çaprazdan karşı karşıya kaçırdığında.

Beceriksizhanda topa 7 yaşındaki çocuk gibi vurmasaydı golü bulacaktık. Şut çekme özürlü herif.

Bu arada bence asıl sen maçları izlemiyorsun zira izlesen olgunlaşmakta olan atakları hatta yüzde yüz gol pozisyonu olacak atakları son paslarıyla nasıl .iç ettiğini sen de görürdün. PSG maçında çizmiştim hatta bir tanesini.

Sen milleti kıl etmek için yazıyorsun o bariz.

Köye gidecem İnternet yok nasılsa belhanda adlı herife milyonların sesi olarak ana avrat sövecem her türlü küfür 24 saattir umarım. Futbol Galatasaray filan ikinci planda artık en büyük hobim belhanda isimli herife düşmanlık, küfür, linç...

Köye gidecem İnternet yok nasılsa belhanda adlı herife milyonların sesi olarak ana avrat sövecem her türlü küfür 24 saattir umarım. Futbol Galatasaray filan ikinci planda artık en büyük hobim belhanda isimli herife düşmanlık, küfür, linç...

pah-105883753.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt