#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazma hangi maçı kurtarmış ki bu maçı kurtarsın.. Kazma en son Süper Kupa maçında gol atmıştı sanırım.. Bana bu kazmanın şut çekmeyi bildiğini ispatlayabilecek var mı ?.. Bunu savunanlara 1000000 defa bunu yazıyorum onlarda deve kuşu misali kafalarını gömüyorlar.. Allah Belhandasporlulara ayar çekmeyen modları islah etsin..Başka birşey demiyorum..

Adim atacak hali yok ama kanatta dursaydi keske mor yerine

Clden cikamamamizin sebebi belhanda, ligdeki durumumuzun sebebi belhanda, takimin ihtiyar heyeti olmasinin sebebi belhanda. Bok gibi takim kuran belhanda. Yüklenin arkadaslar ftye laf söyleyemeyen kayip yahudiler hepiniz gelin! @Ozan Puki 😅

++++
Clden cikamamamizin sebebi belhanda, ligdeki durumumuzun sebebi belhanda, takimin ihtiyar heyeti olmasinin sebebi belhanda. Bok gibi takim kuran belhanda. Yüklenin arkadaslar ftye laf söyleyemeyen kayip yahudiler hepiniz gelin! @Ozan Puki 😅
olum insan babası olsa böyle bir malı savunmaz, sen sıkıntılı mısın?

ulan allahsiz o iki bom bos pasi verseydin su an 2:0di!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
kocan
kardeşm senin
ya da baban

Hayatimda gordugum en boktan 3.5 milyon euro para alan futbolcu. Yedege bile almam. Hele Feghouli'ye 2 defa pas verme şansı vardı, direk rakibe atti! Utanmadan 10 numara giyiyor. Boktan da boktan bi futbolcu.

Bu kadar top kaybeden pas özürlüsü 10 numara görmedim. Kaç tane açık alanda yakaladık hepsini piç etti.

Senin gibi 10 numaranin abv!
Çölüne dön rezil herif!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt