İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Transfer sezonu sonrası ilk maça kadar rölantideyim.
Çoh eyi olduğunu belirtmek gerek.
Çoh eyi olduğunu belirtmek gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adama iyi diyemiyolar ya sanki fenerin topcusu gidip gustavo falan översiniz buna iyi diyemiyonuz yazık
Sesli guldumalo emre ben belhanda abin
Ekli dosyayı görüntüle 96029

Yo diyorum ben, beni son iki maçta mahcup etti hep böyle oynasa keşke ama işte insan güvenemiyor geçmiş yıllara bakıncaadama iyi diyemiyolar ya sanki fenerin topcusu gidip gustavo falan översiniz buna iyi diyemiyonuz yazık
Yaptı Kral çok şükür.Yap Şovunu Kral !
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Geldiğinden beri bangır bangır bağırıyorum yav bu adamın potansiyeli bunun bile üstünde ama adam UMURSAMAZ.
3 maç sonra yine salacak, bir şey olacak kırılma yaşayıp küsecek. Fener maçında yine üstüne oynayacaklar mesela yine baltaları yalabilir.
İlk geldiği dönem statta izliyordum, takımı sürekli ileri taşıyordu, pasla, çalımla ama saçma sapan geri paslar atıp duruyordu ki o geri paslardan çok belaya girdi başımız. İşte o da umursamaz kafasından oluyor sahada laubalileşiyor ara ara ve artık buna tahammülümüz kalmamış durumda.bu elemanın şanssızlığı sneijder oldu demek ki
böyle adamları taraftar formda tutar ama kötü başlangıç o ihtimali bitirdi
ama çok beleş top kaybediyordu yav
Herif zidane gibi olacakken ısrarla banane diyor. Coğrafya kaderdir.Geldiğinden beri bangır bangır bağırıyorum yav bu adamın potansiyeli bunun bile üstünde ama adam UMURSAMAZ.
3 maç sonra yine salacak, bir şey olacak kırılma yaşayıp küsecek. Fener maçında yine üstüne oynayacaklar mesela yine baltaları yalabilir.
Bu tarz çok var ya. Boufal mesela muhteşem bir oyuncu ama manyağın teki, Khazri var yine şahane bir oyuncu ama mesleğine saygısı yok. Örnekler çoğaltılır, Brahimi, Feghouli de öyle.Herif zidane gibi olacakken ısrarla banane diyor. Coğrafya kaderdir.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tarz çok var ya. Boufal mesela muhteşem bir oyuncu ama manyağın teki, Khazri var yine şahane bir oyuncu ama mesleğine saygısı yok. Örnekler çoğaltılır, Brahimi, Feghouli de öyle.
Herkes Mahrez, Salah gibi olamıyor.
Hoca ile arası baya iyi... Gol sonrası hoca ya nasıl koştuBelhanda gibi bir futbolcudan böyle verim almayı ancak Terim yapabilirdi zaten.