#10 Younès Belhanda

adama iyi diyemiyolar ya sanki fenerin topcusu gidip gustavo falan översiniz buna iyi diyemiyonuz yazık

Olm bu adama ne oldu lan

Sırf sözleşme kapmak için böyle oynuyorsa ve sözleşmeden sonra yine salarsa bu sefer taraftardan dayak yer

Böyle oynayacaksa sonuna kadar devam

Yeni transferimiz Belhanda'yı ve bu transferde emeği olan Fatih Terim'i kutluyorum.

Belhanda gibi bir futbolcudan böyle verim almayı ancak Terim yapabilirdi zaten.

Belhanda'nın en büyük sorunu laubali oyunu ve şut açısı yakaladığında bunu değerlendirememesiydi.
Laubali oyununu toparladığı takdirde işimize yarayacaktır.

Sadece ligde 10 gol 15 asisti bulabilir.

Valla böyle oynayacaksa kalsın da kariyer zirvesini gördü galiba tuhaf pas kayıplarını bile azalttı, bilerek mi yapıyordu ne anlamadım ya da doğru rakibi bekliyo olabilir FB gibi kırmızı görmezse

Geldiğinden beri bangır bangır bağırıyorum yav bu adamın potansiyeli bunun bile üstünde ama adam UMURSAMAZ.

3 maç sonra yine salacak, bir şey olacak kırılma yaşayıp küsecek. Fener maçında yine üstüne oynayacaklar mesela yine baltaları yalabilir.

Geldiğinden beri bangır bangır bağırıyorum yav bu adamın potansiyeli bunun bile üstünde ama adam UMURSAMAZ.

3 maç sonra yine salacak, bir şey olacak kırılma yaşayıp küsecek. Fener maçında yine üstüne oynayacaklar mesela yine baltaları yalabilir.

bu elemanın şanssızlığı sneijder oldu demek ki

böyle adamları taraftar formda tutar ama kötü başlangıç o ihtimali bitirdi

ama çok beleş top kaybediyordu yav

bu elemanın şanssızlığı sneijder oldu demek ki

böyle adamları taraftar formda tutar ama kötü başlangıç o ihtimali bitirdi

ama çok beleş top kaybediyordu yav
İlk geldiği dönem statta izliyordum, takımı sürekli ileri taşıyordu, pasla, çalımla ama saçma sapan geri paslar atıp duruyordu ki o geri paslardan çok belaya girdi başımız. İşte o da umursamaz kafasından oluyor sahada laubalileşiyor ara ara ve artık buna tahammülümüz kalmamış durumda.

Bu tarz çok var ya. Boufal mesela muhteşem bir oyuncu ama manyağın teki, Khazri var yine şahane bir oyuncu ama mesleğine saygısı yok. Örnekler çoğaltılır, Brahimi, Feghouli de öyle.

Herkes Mahrez, Salah gibi olamıyor.

İşte kültür çevrenin getirdiği bir durum fazlasıyla kaptıran ileri gidemiyor. Salah Mahrez muhtemelen çok fazla dikkat ediyorlar özel yaşamlarına çevrelerine

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Oğlum Benim"
Screenshot_20200925_091309_com.vanced.android.youtube~3.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Geri
Üst Alt