#10 Younès Belhanda

Yeni sözleşme istiyor. Sozlesme performansı bu

Umarım yapmazlar sezon sonu bonservisini alip gitsin

.
FB_IMG_1600886408066.webp

hedef23

Bu sene ıyı baslamasının sebebı hareketlı bır takımız duragan futbol oynamıyoruz gecen senekı gıbı temposuz oynarsak eskı belhanda gerı doner genclesmek dınamık takım kurmak bu yuzden onemlı

Kralhanda'nın fener'e özel ilgisi var zaten. Bu sezona da çok iyi başladı sözleşme kapmak için. Bu maçta şov yapmasını bekliyorum :)

Müthiş oynuyor şu ana kadar. Seyirci olmaması avantaj. Yeni sözleşme verilecekse de Ocak'a kadar beklenmeli en azından o zamana kadar salmasın kendini.

Kral ikinci uefa kupasini getirmeye and içmiş gibi gorunuyor.

Belhanda'ya güven olmaz. Ama daha iyisi gelmeyecekse kadro da kalsın. Dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olmayalım.

Bu adamın sorunu tamamen mental.. Sabri’de de aynı hastalık vardı. Rutin bir futbol oynayamıyorlar ve sürekli sıradışı birşeyler yapmaya çalışıyorlar..
Bu konuda en güzel teşhisi Rijkaard koymuştu: Sabri çok yetenekli bir futbolcu. Ama beyni ile kramponları arasında köprü yok! Bunu çözebilirsek, büyük bir yıldız yaratabiliriz.

gitmeyecekse beni utandırmaya devam etmesini temenni ediyorum, böyle utanmaya can kurban...

Bu adamın sorunu tamamen mental.. Sabri’de de aynı hastalık vardı. Rutin bir futbol oynayamıyorlar ve sürekli sıradışı birşeyler yapmaya çalışıyorlar..
Bu konuda en güzel teşhisi Rijkaard koymuştu: Sabri çok yetenekli bir futbolcu. Ama beyni ile kramponları arasında köprü yok! Bunu çözebilirsek, büyük bir yıldız yaratabiliriz.
Sabrının ben cok yeteneklı oldugunu dusunmuyorum yıllarca mucadelecı yapısıyla Galatasaray da oynadı Cafercan Aksu mesela yeteneklıydı ama o da mucadelecı degıldı

Sabrının ben cok yeteneklı oldugunu dusunmuyorum yıllarca mucadelecı yapısıyla Galatasaray da oynadı Cafercan Aksu mesela yeteneklıydı ama o da mucadelecı degıldı
Süper yetenek değildi ama dalga geçilecek kadar yeteneksiz de değildi.. Ekstrem şeyle yapmaya çalışarak komik duruma düşmese, ve haddini bilerek rutin oynasa bambaşka bir yerde olurdu Sabri..

Süper yetenek değildi ama dalga geçilecek kadar yeteneksiz de değildi.. Ekstrem şeyle yapmaya çalışarak komik duruma düşmese, ve haddini bilerek rutin oynasa bambaşka bir yerde olurdu Sabri..
Dalga gecılecek yetenek degıldı de ıste sorunu sut yetenegı zayıftı ısrarla denıyordu mesela bır bekten beklenen orta acabılırdı tek kısılık baraja adama takılırdı problemı oyun gorusu cok ıyı degıldı

Geri
Üst Alt