Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.575
- 29.059
- 2.993
Transfer dönemi kapanınca yayar yine.
sezon boyunca iyi oynar iyi bir sözleşme kapmak için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer dönemi kapanınca yayar yine.
Hoca ile arası baya iyi... Gol sonrası hoca ya nasıl koştu
GSC Transfer İstihbarat Şefi

Yeni sözleşme istiyor. Sozlesme performansı bu
Umarım yapmazlar sezon sonu bonservisini alip gitsin
Sabrının ben cok yeteneklı oldugunu dusunmuyorum yıllarca mucadelecı yapısıyla Galatasaray da oynadı Cafercan Aksu mesela yeteneklıydı ama o da mucadelecı degıldıBu adamın sorunu tamamen mental.. Sabri’de de aynı hastalık vardı. Rutin bir futbol oynayamıyorlar ve sürekli sıradışı birşeyler yapmaya çalışıyorlar..
Bu konuda en güzel teşhisi Rijkaard koymuştu: Sabri çok yetenekli bir futbolcu. Ama beyni ile kramponları arasında köprü yok! Bunu çözebilirsek, büyük bir yıldız yaratabiliriz.
Süper yetenek değildi ama dalga geçilecek kadar yeteneksiz de değildi.. Ekstrem şeyle yapmaya çalışarak komik duruma düşmese, ve haddini bilerek rutin oynasa bambaşka bir yerde olurdu Sabri..Sabrının ben cok yeteneklı oldugunu dusunmuyorum yıllarca mucadelecı yapısıyla Galatasaray da oynadı Cafercan Aksu mesela yeteneklıydı ama o da mucadelecı degıldı
Dalga gecılecek yetenek degıldı de ıste sorunu sut yetenegı zayıftı ısrarla denıyordu mesela bır bekten beklenen orta acabılırdı tek kısılık baraja adama takılırdı problemı oyun gorusu cok ıyı degıldıSüper yetenek değildi ama dalga geçilecek kadar yeteneksiz de değildi.. Ekstrem şeyle yapmaya çalışarak komik duruma düşmese, ve haddini bilerek rutin oynasa bambaşka bir yerde olurdu Sabri..
Derbiye saklıyodur inşallah..kral gol sevincinde mini takla atmıs