101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de yarın gönderebilirim en geç öğlen. Eve girmedim daha.
Gürkan Karadeniz ve Mehmet Arslaner Bey hırçın görüyorsunuz ama manyak görmüyorsunuz; neden?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puanlarımı gönderdim hayırlısı olsun lakin vasat bir liste ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmekte bir beis görmüyorum.

İyi forumlar.

İyi bir şarkıyla yarışmaya katkı sağladığımı düşünüyorum. Yarın hangi şarkının kimin seçtiğini görünce bana hak vereceğinizden Eminim.

Mutlu keyifli eğlenceli forumlar

Ben de yarın gönderebilirim en geç öğlen. Eve girmedim daha.
@Gürkan Karadeniz ve @Mehmet Arslaner Bey hırçın görüyorsunuz ama manyak görmüyorsunuz; neden?

Mehmet abi pardon sen laf atmamışsın; Gürkan Bey atmış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallahi bildirimi görünce yine neye kızdı acaba diye masanın altına girip öyle açtım, neyseki problem ben değilmişim.

Puan verme ozgurlugu diye bir ozgurluk var Sayin Alp Bey :) :)

Bende yarışmaya sokmama özgürlüğümü kullanırım o vakit. :D

Cidden kabak tadı verdi. Çok özensizce oluyor ve komik değil bence. Yarışmayı tekrar ayağa kaldırmak istiyorsak bu tarz işlere son vermek lazım.

Cidden kabak tadı verdi. Çok özensizce oluyor ve komik değil bence. Yarışmayı tekrar ayağa kaldırmak istiyorsak bu tarz işlere son vermek lazım.

Ben yabanci sarkilari sevmiyorum ciddi soyluyorum. Ondan ciddi onceligim Turkce sarkilar ama :(

Puanlama sistemi nasildi yav unuttum
12 10 8 6 4 2 miydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt