Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.550
- 5.155
- 1.408
Gece gönderiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaca dek ahbab
Kesin benimdir o.İki adet manyakça şarkı var, bir tanesi sana ait gibi hissediyorum.
Ben de yarın gönderebilirim en geç öğlen. Eve girmedim daha.
Gürkan Karadeniz ve Mehmet Arslaner Bey hırçın görüyorsunuz ama manyak görmüyorsunuz; neden?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakin olalım lütfen.Mehmet abi pardon sen laf atmamışsın; Gürkan Bey atmış![]()
gonderiyorum iki dakikaya.@Alp Basma @Erman Türker @Can BÜYÜK @Kenan Ünal @Mustafa Sevim @Mert GÜLMEZ @Hayri P. Cund @Burak Pakdemir @Yusuf Kara @Çağrı Yüce @Aslan Karadağ @Hakan Sarı @Emre Arslan @Tuncay Özaslan @Kubilay Dincel @Melih Açıkgöz @Ugur Kaya
Beyler şarkıları dinleyip puanlamaları göndermenizi bekliyorum.
Puanlarımı gönderdim hayırlısı olsun lakin vasat bir liste ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmekte bir beis görmüyorum.
İyi forumlar.
gonderiyorum iki dakikaya.
Ben de yarın gönderebilirim en geç öğlen. Eve girmedim daha.
@Gürkan Karadeniz ve @Mehmet Arslaner Bey hırçın görüyorsunuz ama manyak görmüyorsunuz; neden?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mehmet abi pardon sen laf atmamışsın; Gürkan Bey atmış
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türkçe şarkılara verdiysen yüksek puanları yine sadece bir daha yarışmalara girmeni cidden engelleyeceğim.![]()
Puan verme ozgurlugu diye bir ozgurluk var Sayin Alp Bey![]()
![]()
Bende yarışmaya sokmama özgürlüğümü kullanırım o vakit.
Cidden kabak tadı verdi. Çok özensizce oluyor ve komik değil bence. Yarışmayı tekrar ayağa kaldırmak istiyorsak bu tarz işlere son vermek lazım.
Puanlama sistemi nasildi yav unuttumBende yarışmaya sokmama özgürlüğümü kullanırım o vakit.
Cidden kabak tadı verdi. Çok özensizce oluyor ve komik değil bence. Yarışmayı tekrar ayağa kaldırmak istiyorsak bu tarz işlere son vermek lazım.