102. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON HAYRİ P. CUND!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

istersen 0 ver hayrı hiç sorun değil. aykut hocam'ın dediği gibi "suni" 1. olmasın da ben her sonuca razıyım . ha bu bir önlemdir özel mesajlarla yine bazıları kendi aralarında hatır şikesi yapıp konuya yazıp güvenilir oldu imajı vermek isteyebilir artık orası da onlara kalmış.

Yazin bakalim uzun zaman oldu katilmayali

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

puanların konuya açık biçimde yazılmasını istedim özel mesaj işi olmasın . bence hatır şikesinin son bulması ve suni birincilerin ortaya çıkmaması adına bir önlem olur kanaatindeyim.

Geçen yarışmada da aynı şeyi söylemiştin ve hatırladığım kadarıyla da sana açıklamıştım. Daha önceleri nasıl gördün bilmiyorum ama, tüm puanlamalar yapıldıktan sonra başka bir konu açılır ve herkesin göndermiş oldukları puanlama aynı şekilde ismiyle birlikte açıklanır. Yani konuya giren herkes ne gönderdiyse görüyor ve bir hata varsa zaten söylüyor. Bu konuda tamamen şeffaf bir yarışmadır.

Geçen yarışmada da aynı şeyi söylemiştin ve hatırladığım kadarıyla da sana açıklamıştım. Daha önceleri nasıl gördün bilmiyorum ama, tüm puanlamalar yapıldıktan sonra başka bir konu açılır ve herkesin göndermiş oldukları puanlama aynı şekilde ismiyle birlikte açıklanır. Yani konuya giren herkes ne gönderdiyse görüyor ve bir hata varsa zaten söylüyor. Bu konuda tamamen şeffaf bir yarışmadır.

tanju uzun zaman önce yarışmaya katıldım bizzat şahit olduğum şeyi söylüyorum matematik yalan söylemiyor. bazıları kendi aralarında hatır şikesi çeviriyor. buna ben dahil bazıları da şahit oldu . neyse önerime olumlu yanıt gelmedi yarışmadan çekiliyorum .

Yaz panpa

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

tanju uzun zaman önce yarışmaya katıldım bizzat şahit olduğum şeyi söylüyorum matematik yalan söylemiyor. bazıları kendi aralarında hatır şikesi çeviriyor. buna ben dahil bazıları da şahit oldu . neyse önerime olumlu yanıt gelmedi yarışmadan çekiliyorum .

Yarışmaya katılanlar kendi aralarında konuşup birbirlerine şarkılarını söylüyorlarsa buna kimse engel olamaz. Bu konuda ben dahil kimse birşey diyemez çünkü bilemezsin böyle birşeyin olup olamadığını burda yarışmacı kişilerin karakterine kalmış birşey. Sonuç olarak eğlencesine yapılan gır gır yapılmak için düzenlenmiş bir organizasyon. Burda bile böyle yapıyorlarsa onların sorunlarıdır ama sanmıyorum çoğunluğun böyle birşey yapacağını. O yüzden (varsa tabi) bir kaç kişinin yaptığı şeyden dolayı yarışmaya şeffaf değil dersen haksızlık olur.

Yer varsa yaz bakalım

Yarışmaya katılanlar kendi aralarında konuşup birbirlerine şarkılarını söylüyorlarsa buna kimse engel olamaz. Bu konuda ben dahil kimse birşey diyemez çünkü bilemezsin böyle birşeyin olup olamadığını burda yarışmacı kişilerin karakterine kalmış birşey. Sonuç olarak eğlencesine yapılan gır gır yapılmak için düzenlenmiş bir organizasyon. Burda bile böyle yapıyorlarsa onların sorunlarıdır ama sanmıyorum çoğunluğun böyle birşey yapacağını. O yüzden (varsa tabi) bir kaç kişinin yaptığı şeyden dolayı yarışmaya şeffaf değil dersen haksızlık olur.

puanlar konuya açık yazılsın dedim. madem şeffaflık var bu önerim memnuniyetle kabul edilirdi. neyse ama bu konuda bir tek ben böyle düşünmüyorum . gelenekselleşmiş bir yarışma bence daha fazla değer hak ediyor. arkadaşlara özellikle sana şimdiden başarılar dilerim. emeğini inkar edecek değiliz.

Yer varsa yazmanızı rica ediyorum.

puanlar konuya açık yazılsın dedim. madem şeffaflık var bu önerim memnuniyetle kabul edilirdi. neyse ama bu konuda bir tek ben böyle düşünmüyorum . gelenekselleşmiş bir yarışma bence daha fazla değer hak ediyor. arkadaşlara özellikle sana şimdiden başarılar dilerim. emeğini inkar edecek değiliz.

Çok uzatmak istemiyorum ama şu yazdığın şeyin açıklamasını çok açık bir şekilde yazıyorum. Puanlar, yarışmayı düzenleyen kişiye özel mesajla geliyor ve copy-paste ile diğer konuya yazılıyor zaten. Sen şimdi hala puanlar açık bir şekilde yazılsın diyorsan benim anladığım gelen puanları organizatör kafasına göre yada taraflı bir şekilde üzerinde oynama yapıp öyle açıklıyor. Yarışmacılar kendi aralarında konuşup yarışmanın kurallarını deliyorsa bunu bilemem ama senin şeffaf değil sözünün üzerine ''puanlar konuya açık yazılsın'' cümlesi kuruyorsan burdan farklı bir anlam çıkıyor.

Puanlama yapmadan önce yarışmacılar kendi arasında özel mesajla pualarını konuşup yapıyorsa buna senin çözümünde engel olamaz. Puanlamalar yapılıp organizatöre geldikten sonra aynı şekilde paylaşılıyor zaten orda kimsenin sıkıntısı olamaz(çünkü tartışmaya kapalı bir şekilde şeffafdır). Konuya açık yazılırsa yarışmanın bir heyecanı kalmaz ve bir anlamı da olmaz.

Şarkı yolladım. Bu şarkıyla da ilk beşe giremezsem bundan sonraki yarışmalarda nelerle girerim allah bilir. Hepinize az şanslar umarım ilk beşe ben girerim.

Şarkımı yolladım kıymetli arkadaşlar. Müzik zevkinize güven duyulacaksa en yüksek puanı almam icap eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt