Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.541
- 263
- 333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok uzatmak istemiyorum ama şu yazdığın şeyin açıklamasını çok açık bir şekilde yazıyorum. Puanlar, yarışmayı düzenleyen kişiye özel mesajla geliyor ve copy-paste ile diğer konuya yazılıyor zaten. Sen şimdi hala puanlar açık bir şekilde yazılsın diyorsan benim anladığım gelen puanları organizatör kafasına göre yada taraflı bir şekilde üzerinde oynama yapıp öyle açıklıyor. Yarışmacılar kendi aralarında konuşup yarışmanın kurallarını deliyorsa bunu bilemem ama senin şeffaf değil sözünün üzerine ''puanlar konuya açık yazılsın'' cümlesi kuruyorsan burdan farklı bir anlam çıkıyor.
Puanlama yapmadan önce yarışmacılar kendi arasında özel mesajla pualarını konuşup yapıyorsa buna senin çözümünde engel olamaz. Puanlamalar yapılıp organizatöre geldikten sonra aynı şekilde paylaşılıyor zaten orda kimsenin sıkıntısı olamaz(çünkü tartışmaya kapalı bir şekilde şeffafdır). Konuya açık yazılırsa yarışmanın bir heyecanı kalmaz ve bir anlamı da olmaz.
@Mehmet Arslaner gel abi. Di dap dap darapdot dap dar daraptot şarkısıyla katılın. Hadi. Size puanım sıfır. Bekliyoruz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl türkçe ya.
Cümle, 2. tekil şahısla başlayıp 2. çoğul şahısa evrilmiş. Okurken burnum kanadı. Tampon yaptım şimdi.
Alnitak Alnilam Mintaka
Onore olduğumu belirtmem gerekiyor. Teşekkür ediyorum Sayın Karadeniz.
İyi yarışlar.
Ya kardeşim yarın dinlersin sen katıl yeter kiHiç şarkı dinleyesim yok yav, 2 gündür pek uykumu alamıyorum o yüzden bu seferlik pas. Mention için teşekkürler.
Katılsaydım şu eserle katılıp rekor oyla birinci olurdum
https://www.youtube.com/watch?v=3pMYr4osWg0
Onlar kim diye sormuyorum Gürkan bey dikkat ettiyseniz.O honour bize ait Örmın Bey
Biz dediğim de Bedirhan, Nazlıcan ve ben.
Alnitak Alnilam Mintaka
Ya kardeşim yarın dinlersin sen katıl yeter kiAlt tarafı dinleyeceğin 3-5 tane şarkı.
Bu arada parça efsaneymiş hakikaten![]()
Parmakta bükülen börek yiyesim geldi, hani mantı kayseri'ye hastı ? Ulan yine mi kandırıldık yoksa.
Parmakta bükülen börek yiyesim geldi, hani mantı kayseri'ye hastı ? Ulan yine mi kandırıldık yoksa.
Abi o şarkıyla katılacaksan zahmet etme ya; sensiz de olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim de palav yiyesim geldi kardeşim yalan değil.Parmakta bükülen börek yiyesim geldi, hani mantı kayseri'ye hastı ? Ulan yine mi kandırıldık yoksa.
Benim de palav yiyesim geldi kardeşim yalan değil.
Bu arada hatuna ayrı, şarkıya ayrı, klibe ayrı bittimBence direkt olarak katılsaydın keşke ben de 12 puan verirdim buna bak Gürkan Bey de 12 veriyormuş. 24 garantiydi
![]()
Ben daha yeni yeni ısınıyorum kardeşim olsun o kadar. Gün gelir biz de senin kafana kafana vururuz ki ölüm maçlarında arada denk geliyorsun acımıyorum zaten.1e1'de nasıl kafana kafana verdim küsküyü ama.