102. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON HAYRİ P. CUND!

Evet İlk 5!

1. 133 Puanla Hayri P. Cund - Otis Redding - I've Got Dreams To Remember
2. 92 Puanla Alp Basma - Delta Goodrem - Lost Without You
3. 91 Puanla Hanife Akan - Jason Mraz - I'm Yours
4. 91 Puanla Fuat Ekinci - Opeth- In My Time Of Need
5. 86 Puanla Mustafa Sevim - Adam Lambert - Whataya Want from Me

Tam LİSTE

1. 133 Puanla Hayri P. Cund - Otis Redding - I've Got Dreams To Remember
2. 92 Puanla Alp Basma - Delta Goodrem - Lost Without You
3. 92 Puanla Hanife Akan - Jason Mraz - I'm Yours
4. 91 Puanla Fuat Ekinci - Opeth- In My Time Of Need
5. 86 Puanla Mustafa Sevim - Adam Lambert - Whataya Want from Me
6. 85 Puanla Mert GÜLMEZ - Sam Smith - Palace
7. 82 Puanla Hikmet Kaya - THE DOORS - Maggie M'Gill
8. 79 Puanla Ismail ARI - Alex Da Kid, Joseph Angel - American Funeral
9. 77 Puanla Can Büyük - Sıla - Muhbir
10. 77 Puanla Kenan Ünal - Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur
11. 67 Puanla Aslan Karadağ - Raving George feat. Oscar And The Wolf - You're Mine
12. 57 Puanla Çağrı Yüce - Fly Project - Like A Star
13. 53 Puanla Gürkan Karadeniz - Bebe Rexha - I Got You
14. 41 Puanla Ugur Kaya - Ugur Kaya
15. 41 Puanla Erman Türker - Kayahan - Allah'ım Neydi Günahım
16. 39 Puanla Yusuf Kara - Buckethead- Wishing Well
17. 34 Puanla Kaan Tekin - Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat
18. 34 Puanla Ali Karadal - Cosmo Sheldrake - Come Along
19. 33 Puanla İbrahim Toy - Ahmet Kaya Unutamam Seni
20. 30 Puanla Kadir Ari - DLZ | TV On The Radio
21. 23 Puanla Musap Aydinli Massari - Number One
22. 13 Puanla Berkan Baba - MC Fioti - Bum Bum Tam Tam
23. 11 Puanla Levent Akgün - Soviet National Anthem
24. 10 Puanla Vasfi Vural - Ados feat. Atiberk - Ahmak

Son düzenleme:
Ben yarışsaydım 12 İsmail Arı'ya, 10'da Hayri'ye giderdi. Bu mühim detayı bilmenizi istedim.

Ooo tebrikler ustad.Zurnayi gozunden vurmusssun.

Katılan herkese çok teşekkürler. :hat: Sizleri eğlendirmek amacıyla yarışmayı düzenlemek istedim, umarım bir nebze de olsa eğlendirebilmişimdir.

Batuhan Aydemir öncelikle emeğine sağlık. Yalnız sonuçları hangi motivasyonla o saatte açıkladın enteresan. Ben o saatte yeni uyumuş rüya öncesi fragmanları seyrediyordum muhtemelen. Bu akşam açıklarsın diye düşünmüştüm. Neyse tekrar ediyorum, emeğine sağlık ;)

Öncelikle şike diyenlere aldırmayınız. Şike falan yok arkadaşlar. Bizim forum müzikten anlamıyor :)

Bana puan veren herkese, 12 tam puan veren Yusuf Kara 'ya ayrıca çok teşekkür ederim.

Benden puanlarını esirgeyen Erman Türker , Hanife Akan , Kaan Tekin , uğur kaya , Ismail ARI , Gürkan Karadeniz , Musap Aydinli 'yı kınıyorum. Üçer, beşer puan verseydiniz çok daha yukarılarda olacaktım. Neyse iyi müzik dinlemek zordur. Herkes beceremez, herkes müzikten anlamak zorunda değil. Bu yüzden size kızacak değilim :asd22: :asd22: :asd22:

Şaka bir yana herkesin eline sağlık. :hat:

Bu arada şampiyonu tebrik etmedik. Tebrikler Hayri P. Cund :)

Batuhan Aydemir öncelikle emeğine sağlık. Yalnız sonuçları hangi motivasyonla o saatte açıkladın enteresan. Ben o saatte yeni uyumuş rüya öncesi fragmanları seyrediyordum muhtemelen. Bu akşam açıklarsın diye düşünmüştüm. Neyse tekrar ediyorum, emeğine sağlık ;)

Öncelikle şike diyenlere aldırmayınız. Şike falan yok arkadaşlar. Bizim forum müzikten anlamıyor :)

Bana puan veren herkese, 12 tam puan veren Yusuf Kara 'ya ayrıca çok teşekkür ederim.

Benden puanlarını esirgeyen Erman Türker , Hanife Akan , Kaan Tekin , uğur kaya , Ismail ARI , Gürkan Karadeniz , Musap Aydinli 'yı kınıyorum. Üçer, beşer puan verseydiniz çok daha yukarılarda olacaktım. Neyse iyi müzik dinlemek zordur. Herkes beceremez, herkes müzikten anlamak zorunda değil. Bu yüzden size kızacak değilim :asd22: :asd22: :asd22:

Şaka bir yana herkesin eline sağlık. :hat:

Bu arada şampiyonu tebrik etmedik. Tebrikler Hayri P. Cund :)

Teşekkür ederim, çok istiyorlardı açıklanmasını bende kıramadım..

Şu ana kadar yapılan yarışmalar da şampşyon olan şarkılar dışındaki tüm şarkılar yasaklı listesinden çıkarılacaktır. Şampiyon şarkılar dışındaki tüm yabancı şarkılarla yarışmaya katılabilirsiniz.

Şu ana kadar yapılan yarışmalar da şampşyon olan şarkılar dışındaki tüm şarkılar yasaklı listesinden çıkarılacaktır. Şampiyon şarkılar dışındaki tüm yabancı şarkılarla yarışmaya katılabilirsiniz.

Yapma :D Haydaa

Bence bu karar yarışmanın tadını kaçırabilir kardeşim :) Her ne kadar yarışacak şarkı bulmakta zorlanıyor olsak da yarışmanın ruhuna ihanet etmek olur diye düşünüyorum. Bu benim kişisel fikrim tabi :)

Bence bu karar yarışmanın tadını kaçırabilir kardeşim :) Her ne kadar yarışacak şarkı bulmakta zorlanıyor olsak da yarışmanın ruhuna ihanet etmek olur diye düşünüyorum. Bu benim kişisel fikrim tabi :)
Tanju Karayel yasaklı devam etsin bence ya. :D

Onu özel bir yarışma da yapalım. Haber verelim herkes gelsin. Eski yarışmacılar da katılır.

Katılıyorum. Fazlaca mainstream olacak, kıytıda köşede kalmış güzel şarkılar keşfedilebiliniyordu yarışma vasıtaysıyla. Karar nihai değil ise gözden geçirilmesini oy birliğiyle teklif edelim derim Erman bey ne dersin ?

Yasaklı listesi aşırı dolmuştu sanki temizlik yapılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum. Tabi ortak bir karar alınırsa iyi olur ama bence temizlense daha iyi gibi.

Geri
Üst Alt