102. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON HAYRİ P. CUND!

Mehmet Bey’e katılıyorum. Son yarışma 24 saatte bitti. Ne olduğunu anlamadık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gec kalinmis 1 sampiyonluk oldugunu dusunerek Hayri renkdasima tebriklerimi iletmekten geri kalmak istemem.

3. veya 1. olacağım bu yarışma. Üçüncü ihtimal de 13. olmak.

3. veya 1. olacağım bu yarışma. Üçüncü ihtimal de 13. olmak.

Katılacağım şarkı herkese hitap etmeyen bir şarkı ama yarışmaya renk katması açısından değerli bir şarkımla katılacağım :D Bende belki 10-15 arasında olabilirim.

Erman Türker abi logo bekliyordum senden ama :( bir şekilde hallettim ben artık.

Yeni yarışma is coming @Erman Türker @Mehmet Arslaner
@B. Arda Aycan müsaitsen sen de katıl ağabey özledik.

Oğlan bir taraftan, işler güçler bir taraftan o kadar çok vaktimi alıyor ki, ben bu mention' u bile yeni gördüm :)

Bir de eski tadının kalmadığını düşünüyorum artık bu yarışmanın, olay müzik dinleyip, sabahlara kadar geyik yapmaktı. Bir yarışma başlığının 100 sayfayı geçtiği günleri hatırlıyorum. Şimdi bazen bakıyorum da 4 sayfa sonuç açıklanmış, üzerine 3 sayfa bir şey yazılmış, hop sonra arşive.

Forumdan ayrılanlar oldu, yarışmayı bırakanlar oldu. Yani demem o ki, o güzel yarışmacılar o güzel atlara binip gittiler. :D Bana da o yüzden artık o kadar keyif vermiyor bu yarışma maalesef.

Oğlan bir taraftan, işler güçler bir taraftan o kadar çok vaktimi alıyor ki, ben bu mention' u bile yeni gördüm :)

Bir de eski tadının kalmadığını düşünüyorum artık bu yarışmanın, olay müzik dinleyip, sabahlara kadar geyik yapmaktı. Bir yarışma başlığının 100 sayfayı geçtiği günleri hatırlıyorum. Şimdi bazen bakıyorum da 4 sayfa sonuç açıklanmış, üzerine 3 sayfa bir şey yazılmış, hop sonra arşive.

Forumdan ayrılanlar oldu, yarışmayı bırakanlar oldu. Yani demem o ki, o güzel yarışmacılar o güzel atlara binip gittiler. :D Bana da o yüzden artık o kadar keyif vermiyor bu yarışma maalesef.

Abi yarışmayı salla sen arada uğra muhabbet edelim yeter. :)

yarışmayı bırakanlar oldu. Yani demem o ki, o güzel yarışmacılar o güzel atlara binip gittiler. :D Bana da o yüzden artık o kadar keyif vermiyor bu yarışma maalesef.

Ustat beni kastettigini biliyorum zamaninda sampiyonluklarima sahitlik ederdin bol bol,tadi kalmadi artik .

Geri
Üst Alt