- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Mehmet Bey’e katılıyorum. Son yarışma 24 saatte bitti. Ne olduğunu anlamadık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Bey’e katılıyorum. Son yarışma 24 saatte bitti. Ne olduğunu anlamadık.
100 yarışmaya katılınca kim hangi şarkıya puan verir tahmin edebiliyorsun sn. Sevim Bey.![]()
Sampiyonlugumu ortbas etme cabasinda olan bir post olarak algiliyorum
Sampiyonlugumu ortbas etme cabasinda olan bir post olarak algiliyorum
Yabancı/yerli kısıtlaması olsun mu yoksa serbest mi olsun.
3. veya 1. olacağım bu yarışma. Üçüncü ihtimal de 13. olmak.
@Erman Türker abi sana zahmet yarışmanın logosu ellerinden öper![]()
Kusura bakmayasın yeni gördüm ama sen halletmişsin zaten sıkıntı yok@Erman Türker abi logo bekliyordum senden amabir şekilde hallettim ben artık.
Kusura bakmayasın yeni gördüm ama sen halletmişsin zaten sıkıntı yok![]()
AhahahahahhMesajlarıma cevap vermediğin için bir an yarışmayı iptal edecektim abi, bu bilgiyi vermek istedim niyeyse![]()
Yeni yarışma is coming @Erman Türker @Mehmet Arslaner
@B. Arda Aycan müsaitsen sen de katıl ağabey özledik.
Oğlan bir taraftan, işler güçler bir taraftan o kadar çok vaktimi alıyor ki, ben bu mention' u bile yeni gördüm
Bir de eski tadının kalmadığını düşünüyorum artık bu yarışmanın, olay müzik dinleyip, sabahlara kadar geyik yapmaktı. Bir yarışma başlığının 100 sayfayı geçtiği günleri hatırlıyorum. Şimdi bazen bakıyorum da 4 sayfa sonuç açıklanmış, üzerine 3 sayfa bir şey yazılmış, hop sonra arşive.
Forumdan ayrılanlar oldu, yarışmayı bırakanlar oldu. Yani demem o ki, o güzel yarışmacılar o güzel atlara binip gittiler.Bana da o yüzden artık o kadar keyif vermiyor bu yarışma maalesef.
yarışmayı bırakanlar oldu. Yani demem o ki, o güzel yarışmacılar o güzel atlara binip gittiler.Bana da o yüzden artık o kadar keyif vermiyor bu yarışma maalesef.