102. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON HAYRİ P. CUND!

Katılıyorum. Fazlaca mainstream olacak, kıytıda köşede kalmış güzel şarkılar keşfedilebiliniyordu yarışma vasıtaysıyla. Karar nihai değil ise gözden geçirilmesini oy birliğiyle teklif edelim derim Erman bey ne dersin ?
İşte bir nevi teklif sunmuş olduk kardeşim daha ne yapayım :D Yarışmanın ruhuna ihanet olur diye de eklemişim artık son nokta :D Ben mesela yarışma olsun da katılayım diye bakarım ve kayıtlar açılınca mutlu olurum. Büyük bir keyiftir benim için lakin bu karar uygulanırsa yarışma benim açımdan anlamını yitirebilir. Tanju Karayel tekrardan bu konunun gözden geçirilmesini rica ediyorum kardeşim :D

Yasaklı listesi aşırı dolmuştu sanki temizlik yapılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum. Tabi ortak bir karar alınırsa iyi olur ama bence temizlense daha iyi gibi.

Yasaklı devam etmesi iyi. Yeni şarkılardan 1-2 tane bile çıksa her liste de müzik kulağımıza iyi geliyor. Mümkünse sen yine o şekilde yap.

Diğerini ÖZEL BİR YARIŞMA kategorisinde yaparız. Gerekirse 15 gün önceden falan duyurup. O da klasmana katılmaz.

Tamam o zaman eskisi gibi devam edelim.

Abi allah için şu listeye bak. Ömrüm çürüdü dinlerken. En iyi şarkı benim şarkımdı. İlk beş çok iyiydi gerçekten. O kadar :D

Ayrıca durum o kadar ciddi ki Levent Abimiz Sovyetler birliği marşı ile katılmıştı :asd22:
Doğrudur bu kadar yasaklı şarkı olması muhakkak ki listelerin kalitesini düşürecektir. Tamamen gönül rahatlığı ile dinlediğimiz listeler nadiren olacaktır kabul lakin en azından yarışmanın ruhuna ihanet edilmemiş olur diye düşünüyorum. Mesela forum yeni açılmış olsa veya bizim gibi eski üyeler kalmasa ve üyelerin hepsi yenilense o zaman anlarım. Lakin mevcut koşullarda Esc müdavimlerini kaybeder.

Doğrudur bu kadar yasaklı şarkı olması muhakkak ki listelerin kalitesini düşürecektir. Tamamen gönül rahatlığı ile dinlediğimiz listeler nadiren olacaktır kabul lakin en azından yarışmanın ruhuna ihanet edilmemiş olur diye düşünüyorum. Mesela forum yeni açılmış olsa veya bizim gibi eski üyeler kalmasa ve üyelerin hepsi yenilense o zaman anlarım. Lakin mevcut koşullarda Esc müdavimlerini kaybeder.

Böyle olursa bundan sonraki yarışmada katılırsam öyle bir şarkıyla katılacağım ki... Görünce kesin Mustafa Sevim şarkısı diyeceksiniz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir dünya güzel şarkı var kıyıda köşede kalmış, millet itinayla gidiyor çok afedersiniz bombok bir şarkı bulup onunla yarışmaya katılıyor sonra da liste çok kötü diyor :D

GSCimbom Film Sahne-Replik Yarışması gibi birşeye mi başlasak

Yoksa eurovision'a devam mı edelim, benimkisi sadece bir fikir:D:D:D

GSCimbom Film Sahne-Replik Yarışması gibi birşeye mi başlasak

Yoksa eurovision'a devam mı edelim, benimkisi sadece bir fikir:D:D:D

Daha önce bir kaç bir şey denedik başarısız olmuştuk, hatta Alpay bilir bilgi yarışması yapacaktık katılan bile olmadı :D ESC iyi bence.

Ben katılacağım şarkımı şimdiden belirledim, sabırsızlıkla kayıtların başlamasını bekliyorum :)

Daha önce bir kaç bir şey denedik başarısız olmuştuk, hatta Alpay bilir bilgi yarışması yapacaktık katılan bile olmadı :D ESC iyi bence.

Otur oturduğun yerde değişik birşey yapma ve eurovision şarkı yarışmasının konusunu aç diyorsun yani abi:D

Otur oturduğun yerde değişik birşey yapma ve eurovision şarkı yarışmasının konusunu aç diyorsun yani abi:D

Yok estf ama cidden katılım olmuyor :D geniş bir zamanda deneyelim istersen. Başvuru süresi uzun olursa bir ihtimal katılım olur deneyelim bir ara.

Yabancı/yerli kısıtlaması olsun mu yoksa serbest mi olsun.

Geri
Üst Alt