- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Mehmet Arslaner Bey'in ikinciliğe doğru gidişi yarışmaya popüler şarkıyla katılmanın ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Kaliteli şarkı evet. Daha kaliteli olan Stala'nın üst sıralarda olmaması tezatlıktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten yavAga castin timbırlek nedir ya şaka mı bu?
Aga castin timbırlek nedir ya şaka mı bu?
Bunu şanlı escye bir kalkışma olarak değerlendirmeliyiz diye düşünmekteyim ağabey ben, meydanlara inmek hususunda ne düşünüyorsun?Aga castin timbırlek nedir ya şaka mı bu?
Numan'a sizde oy vermemişsiniz sükutu hayale uğradım
Aha tümden rezil olduk...
Ertuğ beyin puanlamasının playliste göre olduğuna emin miyiz ya? Orda sanki sıra değişiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim tabii. Ben burda yazılı şarkı listesine göredir sırala diye düşünmüştüm
Eğer o parça şampiyon olursa meydanlara inebilirsiniz beyler benden size tam yetki; Kırın ayaklarını!Bunu şanlı escye bir kalkışma olarak değerlendirmeliyiz diye düşünmekteyim ağabey ben, meydanlara inmek hususunda ne düşünüyorsun?
Puanlamadan rahatsizimEğer o parça şampiyon olursa meydanlara inebilirsiniz beyler benden size tam yetki; Kırın ayaklarını!
10 saniye tahammül edemediğim parça şampiyon olursa çok ayıp olur.
İlk mesajda yer alan sıralamayı ben puanlamalar bittikten sonra yazmıştım. O yüzden o şekilde olamaz![]()
Yalan değil ben de çok rahatsızım.
Aga castin timbırlek nedir ya şaka mı bu?
yanlış bir bakış açısı, ben de dinlemiyorum ama alıcısı var adamın. Mesela sen ne hakla adamın müzğini küçümsüyorsun, fazıl say falan mı sanıyorsun kendini ? :d