103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Arslaner Bey'in ikinciliğe doğru gidişi yarışmaya popüler şarkıyla katılmanın ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Kaliteli şarkı evet. Daha kaliteli olan Stala'nın üst sıralarda olmaması tezatlıktır.

Cund'u marjinal bilirdik Numan'a oy vermemesi hayal kırıklığına uğrattı

Aga castin timbırlek nedir ya şaka mı bu?

hqdefault.jpg

AnlayaMAYIZ :D

Ertuğ beyin puanlamasının playliste göre olduğuna emin miyiz ya? Orda sanki sıra değişiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim tabii. Ben burda yazılı şarkı listesine göredir sıralama diye düşünmüştüm

Son düzenleme:
Kimseden 12 almadan şampiyon olacağım bu gidişle.

Ertuğ beyin puanlamasının playliste göre olduğuna emin miyiz ya? Orda sanki sıra değişiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim tabii. Ben burda yazılı şarkı listesine göredir sırala diye düşünmüştüm

İlk mesajda yer alan sıralamayı ben puanlamalar bittikten sonra yazmıştım. O yüzden o şekilde olamaz:)

Bunu şanlı escye bir kalkışma olarak değerlendirmeliyiz diye düşünmekteyim ağabey ben, meydanlara inmek hususunda ne düşünüyorsun?
Eğer o parça şampiyon olursa meydanlara inebilirsiniz beyler benden size tam yetki; Kırın ayaklarını!

10 saniye tahammül edemediğim parça şampiyon olursa çok ayıp olur.

Ben kendi şarkımdan çok, Monika adına kırıldım, yakışmadı...

Püüü şu puanlara bak be mustafa sevim şarkıma troll demiş intikamını çok sonra alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt