İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Acar şike dönmüş ya. Bilemiyorum Altan ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçümsemiyorum alenen aşağılıyorum.Yanlış bir bakış açısı, ben de dinlemiyorum ama alıcısı var adamın. Mesela sen ne hakla adamın müzğini küçümsüyorsun, Fazıl Say falan mı sanıyorsun kendini ?![]()
Püüü şu puanlara bak be mustafa sevim şarkıma troll demiş intikamını çok sonra alacağım
Elin hollywood oyuncusu ne puanlar alsinYalan değil ben de çok rahatsızım.
Küçümsemiyorum alenen aşağılıyorum.
İyi forumlar.
Ağabey bu mesajın neresinden tutsam elimde kalıyor kusura bakma ama sen Sabri'yi eleştirirken kendini Cafu filan mı sanıyorsun? Hem başarıya giden her yol mubah mıdır, dik dur eğilme sloganları da mı yalandı ha? Bu biraz fazla olmuş olabilir evetYanlış bir bakış açısı, ben de dinlemiyorum ama alıcısı var adamın. Mesela sen ne hakla adamın müzğini küçümsüyorsun, Fazıl Say falan mı sanıyorsun kendini ?![]()
Mehmet beyi terletecek sualler bunlarAğabey bu mesajın neresinden tutsam elimde kalıyor kusura bakma ama sen Sabri'yi eleştirirken kendini Cafu filan mı sanıyorsun? Hem başarıya giden her yol mubah mıdır, dik dur eğilme sloganları da mı yalandı ha? Bu biraz fazla olmuş olabilir evet
Bence lost on you güme gitti benden 12yi kapmıştı ama daha önce kullanıldığı için çıkardım puanlamadan
Bana sanırım bir puan vermişsiniz. Şimdi fark ettim. 12 puana 1 puan.
barış manço sevmeyen gitsin demet akalın dinlesin
2 puan nedir be hacım..Biliyordum böyle olacağını, Mahzuni'nin Türküsü, Feridun Düzağaç'ın güzel söylemi çöp oldu..