103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağabey bu mesajın neresinden tutsam elimde kalıyor kusura bakma ama sen Sabri'yi eleştirirken kendini Cafu filan mı sanıyorsun? Hem başarıya giden her yol mubah mıdır, dik dur eğilme sloganları da mı yalandı ha? Bu biraz fazla olmuş olabilir evet

Valla senin de bu mesajın neresinden tutsan elinde kalıyor, eleştirmek ile küçümsemek arasında ciddi fark var ek olarak müzik ile futbol'un uzaktan yakından alakası yok. Sabri'yi ne diye eleştirdik, adam kaçırdığı için eleştirdik, saçma sapan hatalar yaptığı için eleştirdik. Üst düzey bir şarkıcı da böyle bir durum yok, tarzını beğenmiyorum bu sebeple dinlemiyorum diyebilirsin en fazla. Ama kalkıpta sanatçıyı veya dinleyici kitlesini aşağılayamazsın, ha yaparsın tabi de komik olur.

Valla senin de bu mesajın neresinden tutsan elinde kalıyor, eleştirmek ile küçümsemek arasında ciddi fark var ek olarak müzik ile futbol'un uzaktan yakından alakası yok. Sabri'yi ne diye eleştirdik, adam kaçırdığı için eleştirdik, saçma sapan hatalar yaptığı için eleştirdik. Üst düzey bir şarkıcı da böyle bir durum yok, tarzını beğenmiyorum bu sebeple dinlemiyorum diyebilirsin en fazla. Ama kalkıpta sanatçıyı veya dinleyici kitlesini aşağılayamazsın, ha yaparsın tabi de komik olur.
Başarı seni çok değiştirmiş ağabey, peki.

Sayın abimle başabaş gitmenin gururunu yasiyorum. Bu saatten sonra düşsemde sorun olmaz.

Başarı seni çok değiştirmiş ağabey, peki.

Ne sanat eserlerini çatır çutur yediler burada, acımayıp 16. 17. yaptılar bir gün çıkıp ta bir şey demedim, o sanat eserlerini çatır çutur yiyenler artistik yaparsa karşılığını alır. İyi ki yüzyüze değiliz bıçaklayabilirdim o anki sinirle.

Bana şike yaptı diyenler ağzının payını almıştır umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt