- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.120
- 2.533
Dinlediğim zaman kurs çıkışıydı, havamda iyiydi, çok duygusal geldi, modumun kurbanı oldu biraz hocam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 15'e girmeyi beklemiyorum. Zira bir hata sonucu yasaklı şarkı ile katıldım. Yine de 6 point ile duygulandırdın Melih Sönmez
Ağabey bu mesajın neresinden tutsam elimde kalıyor kusura bakma ama sen Sabri'yi eleştirirken kendini Cafu filan mı sanıyorsun? Hem başarıya giden her yol mubah mıdır, dik dur eğilme sloganları da mı yalandı ha? Bu biraz fazla olmuş olabilir evet
Canin sag olsun.Dinlediğim zaman kurs çıkışıydı, havamda iyiydi, çok duygusal geldi, modumun kurbanı oldu biraz hocam![]()
Başarı seni çok değiştirmiş ağabey, peki.Valla senin de bu mesajın neresinden tutsan elinde kalıyor, eleştirmek ile küçümsemek arasında ciddi fark var ek olarak müzik ile futbol'un uzaktan yakından alakası yok. Sabri'yi ne diye eleştirdik, adam kaçırdığı için eleştirdik, saçma sapan hatalar yaptığı için eleştirdik. Üst düzey bir şarkıcı da böyle bir durum yok, tarzını beğenmiyorum bu sebeple dinlemiyorum diyebilirsin en fazla. Ama kalkıpta sanatçıyı veya dinleyici kitlesini aşağılayamazsın, ha yaparsın tabi de komik olur.
Yüzünü güldüreceğim reis merak etme
Gürkan Karadeniz Batuhan Aydemir size yakıştıramadım.
Canin sag olsun.
Modun dustugunde haber sal sarkilarim kenarda bekliyor.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başarı seni çok değiştirmiş ağabey, peki.
Spotify sagolsun ordan kesfetmistim dinleŞu an yollasan olur bak, son 5 demiştim ilk başta, dediğim tahmin tuttu![]()
Sayın abimle başabaş gitmenin gururunu yasiyorum. Bu saatten sonra düşsemde sorun olmaz.