103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarımı verdim. Enteresan bir şarkı var listede. Şarkıyla ilgili kötü bir anım var. Onu da puanlamada anlattım. :)
Kenan Ünal şike diye ithamlarda bulunmayınız. Zira en büyük başarım 5 :D

Puanlarımızı talimatlar doğrultusunda yolladık , müsterih olun

O yüzden diyorum zaten dikkat edin diye. Son sıraların müdavimi nasıl oldu ise beşinci oldu.

Son yarışmada tribünlere oynadım. Oy toplayacağından emin olduğum bir şarkıyla katıldım. Yanılmadım. Puan vermeyenler puan verseydi ilk 3'e bile girerdim :)

Bugün ise tamamen kendi zevkime beğenime göre bir şarkıyla katıldım. Hayırlısıyla 22. falan olurum diye düşünüyorum. :asd22:

Olaya müdahil misiniz? Dürüst olun lütfen!

Biz ilk yarışmalarda istediğimiz kişilerin birinci olmasını sağladık ancak sonrasında iş bir şike şebekesi olma yoluna gittiği için kendimizi geri çektik. Biz cüzi miktarlar karşılığında yapıyorduk şimdi p-ornografik rakamlar dönüyor M. Bey.

Biz ilk yarışmalarda istediğimiz kişilerin birinci olmasını sağladık ancak sonrasında iş bir şike şebekesi olma yoluna gittiği için kendimizi geri çektik. Biz cüzi miktarlar karşılığında yapıyorduk şimdi p-ornografik rakamlar dönüyor M. Bey.

Söyleyin o zaman Sevgili Tanrıverdi;

Fiyatınız kaç!

Liste geçen yarışmaya göre daha iyi 108 puan-112 puan arası çıkar şampiyon. İkinci de yaklaşık 5-10 puan bandında takip eder. 80-90 arası 3-4 şarkı olacaktır.

Benimki bitmek üzere, birazdan yollayacağım. Liste beklediğimden iyi çıktı açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt