103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sıraları yakından ilgilendiren puanları ulaştırdık.

21.30 - 22.00'dan sonra sonuçlar açıklanmaya başlarsa güzel olur.

Puanları yolladım, çok sevdiğim ve değer verdiğim bir sanatçı daha vardı yarışmada iyi bir puanı kaptı benden, yan sekmede de açmış vaziyette dinliyor bulunmaktayım.

Son düzenleme:
Yasaklı listesini de göze alarak puanlamayı yaptım 12 ve 10 verdiğim şarkılar çok içime sindi harbiden tebrik ediyorum seçenleri.Sonraki yarışmalara sakladığım bir şarkıyı da listede gördüm hakettiği puanı da verdim ama şampiyon olması zor gibi kısmet.

Yasaklı listesini de göze alarak puanlamayı yaptım 12 ve 10 verdiğim şarkılar çok içime sindi harbiden tebrik ediyorum seçenleri.Sonraki yarışmalara sakladığım bir şarkıyı da listede gördüm hakettiği puanı da verdim ama şampiyon olması zor gibi kısmet.

Teşekkür ederim kesinlikle +8 ve üzeri alırım senden o enerjiyi aldım

Senin tarzını henüz tam çözemedim valla bilemiyorum :D

Eh artık, açıklandığında göreceğiz bakalım, benimde 12 ve 10 verdiğim şarkılar dolu dolu hakediyordu, özellikle 12 puanı verdiğim şarkı. Bu şarkıyla katılana saygılarımı sunuyorum buradan.

Alp Basma ve Mustafa Sevim yarışmanın sıhhati konusunda beni endişeye gark ediyorlar.

Müsterih olunuz. Yarışma sonunda son sıralarda olduğumu gördüğünüz vakit beni anlayacaksınız.

Oylama saat 1900 a kadar.
1930 gibi baslayalim bence.
Fazla bekleyince heyecani kaciyor.
Oylarini yollamayan arkadaslar bir an once yollarsa seviniriz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

19.30 çok erken be hocam. Market alışverişi var ancak o saatlerde girebilirim :asd22:

Müsterih olunuz. Yarışma sonunda son sıralarda olduğumu gördüğünüz vakit beni anlayacaksınız.

19.30 çok erken be hocam. Market alışverişi var ancak o saatlerde girebilirim :asd22:
İlk 5 te görüyorum seni

Alnitak Alnilam Mintaka

22:00-22:30 arası açıklanması ideal olur bence tabii Tanju'nun uygunluğu da önemli.
Hoş dereceye giremeyeceğim de anlık takip etmesi heyecanlı oluyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt