- 27 Ocak 2010
- 132.461
- 97.619
- 5.488
Orta sıraları yakından ilgilendiren puanları ulaştırdık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahatsızım.
Neden üstadım?
Yasaklı listesini de göze alarak puanlamayı yaptım 12 ve 10 verdiğim şarkılar çok içime sindi harbiden tebrik ediyorum seçenleri.Sonraki yarışmalara sakladığım bir şarkıyı da listede gördüm hakettiği puanı da verdim ama şampiyon olması zor gibi kısmet.
0(sifir) puan icin tesekkurler.Yasaklı listesini de göze alarak puanlamayı yaptım 12 ve 10 verdiğim şarkılar çok içime sindi harbiden tebrik ediyorum seçenleri.Sonraki yarışmalara sakladığım bir şarkıyı da listede gördüm hakettiği puanı da verdim ama şampiyon olması zor gibi kısmet.
Oylama saat 1900 a kadar.21.30 - 22.00'dan sonra sonuçlar açıklanmaya başlarsa güzel olur.
Onyargilardan uzak dinlenir ve puan verilirse en az 80 puani var ama ben 35fln bekliyorum.O ikiliden 1 tanesinin senin olduğunu düşünüyorum bakalım![]()
O ikiliden 1 tanesinin senin olduğunu düşünüyorum bakalım![]()
Bana var mı senden puan acaba moddaşım? Öyle bir hissiyatın var mı merak ettim![]()
Senin tarzını henüz tam çözemedim valla bilemiyorum![]()
Tesekkur ederim.Eh artık, açıklandığında göreceğiz bakalım, benimde 12 ve 10 verdiğim şarkılar dolu dolu hakediyordu, özellikle 12 puanı verdiğim şarkı. Bu şarkıyla katılana saygılarımı sunuyorum buradan.
Alp Basma ve Mustafa Sevim yarışmanın sıhhati konusunda beni endişeye gark ediyorlar.
Oylama saat 1900 a kadar.
1930 gibi baslayalim bence.
Fazla bekleyince heyecani kaciyor.
Oylarini yollamayan arkadaslar bir an once yollarsa seviniriz.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk 5 te görüyorum seniMüsterih olunuz. Yarışma sonunda son sıralarda olduğumu gördüğünüz vakit beni anlayacaksınız.
19.30 çok erken be hocam. Market alışverişi var ancak o saatlerde girebilirim :asd22:
İlk 5 te görüyorum seni
Alnitak Alnilam Mintaka