Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Yok bildiğin beyaz peynir.Senin beyaz peynir olarak gorduklerin rendelenmis kaşar olabilir mi?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bildiğin beyaz peynir.Senin beyaz peynir olarak gorduklerin rendelenmis kaşar olabilir mi?
Senin beyaz peynir olarak gorduklerin rendelenmis kaşar olabilir mi?
Aspava klasiğidir, normal dürümlerde genelde olmaz zaten ben öyle biliyorum. Kaşar yerli ve milli bir peynir olduğundan sıkıntı yok... Aspava Hatay'da olsaydı adı SSK değil; SSM olurdu büyük ihtimalle... Soğan-Sos-Mozarella.
Yok bildiğin beyaz peynir.
Nasıl sustum yahu nasıl sustum? Ben konuya Hatay dürümünü eklemek için ne kadar kalori harcadım ne demek susuyorum.Çok ciddi bir sataşma var. Ama sustum; cevap vermeyeceğim. Konuyu kapat demiştin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir konuya açıklık getireyim, beyaz peynir olayını sadece Almanya'da biliyorum.Dürümde beyaz peynir ? Valla şöyle söyleyeyim, Türkiye'nin neredeyse bütün illerinde yemek yemişimdir 1 kere bile rastlamadım öyle bir şeye.Seni yabancı sanıp keklediler mi ne yaptılar ?
![]()
Çok ciddi bir sataşma var. Ama sustum; cevap vermeyeceğim. Konuyu kapat demiştin
Bir konuya açıklık getireyim, beyaz peynir olayını sadece Almanya'da biliyorum.
Bende ilk gordugumde beyaz peynire benzetmistim ondan sordum.Yok bildiğin beyaz peynir.
Döner ile tavsiye ederim, lezzetli oluyor gerçekten.Alman mutfağı ile alakalı herhangi bir fikrim yok, ilginç bir lezzet olmalı.
Sebep?Sulh dönemine girelim artık, hasret bitsin.
En başından söylesene ozmaan ne demeye şahsımı geriyorsun ?
Ayrıca o son cümlen hafif bir meydan okuma gibi geldi bana, yapma. En iyi ihtimalle sarı üye olursun en kötüsünü söylemek istemiyorum. Hepimiz üzülürüz.
Nasıl sustum yahu nasıl sustum? Ben konuya Hatay dürümünü eklemek için ne kadar kalori harcadım ne demek susuyorum.
Sulh dönemine girelim artık, hasret bitsin.
Sen az önce sarı üyeliğe bir gittin geldin, dur bakalım Erman Türker ne diyecek buna.Nasıl böyle bir oyuna geldik inanamıyorum. Kenan ayıp sana mikserini bize doğru çalıştırdın inanamadım. GSE, GSE’ye bunu yapar mı? Ben ya da Mehmet Bey teknik ekip mi? İkimiz de GSE’yiz. Olmadı bak.
Sen az önce sarı üyeliğe bir gittin geldin, dur bakalım @Erman Türker ne diyecek buna.
Teknik ekip olunca ne oluyormuş?Nasıl böyle bir oyuna geldik inanamıyorum. Kenan ayıp sana mikserini bize doğru çalıştırdın inanamadım. GSE, GSE’ye bunu yapar mı? Ben ya da Mehmet Bey teknik ekip mi? İkimiz de GSE’yiz. Olmadı bak.
Teknik ekip olunca ne oluyormuş?
Günaydin, hem özür dilemissin, hem de imali sözler etmissin.Erman Bey büyük saygılar sunuyorumAkşamki muhabbeti mazur görün. Bir yandan Mehmet Bey diğer yandan Kenan Bey çok yoruldum. Sıkışınca sana sarmışım o kafayla sanırım. Uyuyakalmışım bile
Bugün çok uzun bir aradan sonra bilgisayar toplayacağım onun heyecanı var üzerimde. Şans dile bana :asd22: