103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Ben çıkıyorum. Burada durdukça iştah açılacak. Gece yemek yememeye özen gösteriyorum. Lakin zorla yemek yedireceksiniz. Ben çıkayım. İyi geceler.

Yok bildiğin beyaz peynir.

Dürümde beyaz peynir ? Valla şöyle söyleyeyim, Türkiye'nin neredeyse bütün illerinde yemek yemişimdir 1 kere bile rastlamadım öyle bir şeye. :D Seni yabancı sanıp keklediler mi ne yaptılar ? :D

Dürümde beyaz peynir ? Valla şöyle söyleyeyim, Türkiye'nin neredeyse bütün illerinde yemek yemişimdir 1 kere bile rastlamadım öyle bir şeye. :D Seni yabancı sanıp keklediler mi ne yaptılar ? :D
Bir konuya açıklık getireyim, beyaz peynir olayını sadece Almanya'da biliyorum.

En başından söylesene ozmaan ne demeye şahsımı geriyorsun ?

Ayrıca o son cümlen hafif bir meydan okuma gibi geldi bana, yapma. En iyi ihtimalle sarı üye olursun en kötüsünü söylemek istemiyorum. Hepimiz üzülürüz.

Abi sen mayonez ve ketçapla girince olaya ben de oradan yürüdüm. Ben ne bileyim o çakma tavuk döneri Hatay usulü döner sandığınızı (bakın yineliyorum o bile yenir) :D şu döner konusunun tatlıya bağlanmasına sevindim. Tatlı demişken peynirle nasıl tatlı yapılıyor diye atar yapma lütfen ona başlamayalım :D

Bu arada ne meydan okuması estağfurullah. Hepsini sever sayarım. Yanaklarından öperim. İroni yok. Meydan okuma olsa (neden okuyayım ayrıca) çıkar delikanlı gibi okurum ;)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl sustum yahu nasıl sustum? Ben konuya Hatay dürümünü eklemek için ne kadar kalori harcadım ne demek susuyorum.

Sulh dönemine girelim artık, hasret bitsin.

Nasıl böyle bir oyuna geldik inanamıyorum. Kenan ayıp sana mikserini bize doğru çalıştırdın inanamadım. GSE, GSE’ye bunu yapar mı? Ben ya da Mehmet Bey teknik ekip mi? İkimiz de GSE’yiz. Olmadı bak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl böyle bir oyuna geldik inanamıyorum. Kenan ayıp sana mikserini bize doğru çalıştırdın inanamadım. GSE, GSE’ye bunu yapar mı? Ben ya da Mehmet Bey teknik ekip mi? İkimiz de GSE’yiz. Olmadı bak.
Teknik ekip olunca ne oluyormuş?

Mustafa Sevim
8b5527ce4a319ce8168f868a500a5028.jpg

Erman Bey büyük saygılar sunuyorum :hat: Akşamki muhabbeti mazur görün. Bir yandan Mehmet Bey diğer yandan Kenan Bey çok yoruldum. Sıkışınca sana sarmışım o kafayla sanırım. Uyuyakalmışım bile :D

Bugün çok uzun bir aradan sonra bilgisayar toplayacağım onun heyecanı var üzerimde. Şans dile bana :asd22:

Erman Bey büyük saygılar sunuyorum :hat: Akşamki muhabbeti mazur görün. Bir yandan Mehmet Bey diğer yandan Kenan Bey çok yoruldum. Sıkışınca sana sarmışım o kafayla sanırım. Uyuyakalmışım bile :D

Bugün çok uzun bir aradan sonra bilgisayar toplayacağım onun heyecanı var üzerimde. Şans dile bana :asd22:
Günaydin, hem özür dilemissin, hem de imali sözler etmissin.

Geri
Üst Alt