103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Duyun @Mehmet Arslaner allah affetsin sizi.

Abi zaten et dönerine Hatay’ın hiçbir noktasında ketçap mayonez koymazlar. Ketçap mayonez olayı sadece tavukta var ki o da her yerde değil. Et dönerinin değişik bir sosu var. Canım çekti yahu. Hava sisli olmasa çıkıp yerdim şimdi bak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mayonez dediğin fransız icadı, ketçap dediğinin orjini Çin bugünkü haline getiren ise İngilizler. Yerli ve milli değil yani, ve ben yerli ve milli olmayan yemekleri sevmem. Yap şöyle şahsına münhasır bir domates/biber salçaso karışımlı domates sosu dök. Ketçap mayonez nedir ?

Al sana yerli ve milli dürüm; nam-diğer SSK (Soğan,sos,Kaşar)

7587730_ODi8A1fwY1yKP6WZ6BzUU-vIwHUBoMpAkkPh0rMruEY.jpg

Bu konu benim için tartışmaya kapanmıştır, tekrar bu konu özelinde sataşman halinde durumu yönetimde bulunan hatırlı dostlarıma bildirmek zorunda kalacağım.

Son düzenleme:
Bomba gibi bir şarkıyla huzurlarınızda olacağım.

Mayonez dediğin fransız icadı, ketçap dediğinin orjini Çin bugünkü haline getiren ise İngilizler. Yerli ve milli değil yani, ve ben yerli ve milli olmayan yemekleri sevmem. Yap şöyle şahsına münhasır bir domates/biber salçaso karışımlı domates sosu dök. Ketçap mayonez nedir ?

Bu konu benim için tartışmaya kapanmıştır, tekrar bu konu özelinde sataşman halinde durumu yönetimde bulunan hatırlı dostlarıma bildirmek zorunda kalacağım.
Hocam kokusu geldi yav.
Gece vakti ne yaptin sen.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sayın renktaşım, dürüm ve kaşar, ilk defa duyuyorum.

Bu konu benim için tartışmaya kapanmıştır, tekrar bu konu özelinde sataşman halinde yönetimde bulunan hatırlı dostlarıma bildirmek durumunda kalacağım.

Mayonez ve ketçaplı döneri, Hatay döneri diye tanıtan sensin abi. Günlerdir karşı çıktığım itiraz ettiğim nokta bu. Gerçek Hatay döneri senin bahsettiğin gibi domates biber salçalı yapılır. Mayonez ketçap uydurmadır. Ama o bile lezzetlidir.

Yönetimdeki hatırı sayılır arkadaşlara çok selam söyle abi. Yanaklarından öpüyorum hepsinin.

Sayın renktaşım, dürüm ve kaşar, ilk defa duyuyorum.

Aspava klasiğidir, normal dürümlerde genelde olmaz zaten ben öyle biliyorum. Kaşar yerli ve milli bir peynir olduğundan sıkıntı yok... Aspava Hatay'da olsaydı adı SSK değil; SSM olurdu büyük ihtimalle... Soğan-Sos-Mozarella.

Mehmet Arslaner ne yaptın dostum yahu :D Gece gece evde dört dolandıracaksın. Yapma böyle şeyler ! İnsan spoiler içine alır :(

Mayonez ve ketçaplı döneri, Hatay döneri diye tanıtan sensin abi. Günlerdir karşı çıktığım itiraz ettiğim nokta bu. Gerçek Hatay döneri senin bahsettiğin gibi domates biber salçalı yapılır. Mayonez ketçap uydurmadır. Ama o bile lezzetlidir.

Yönetimdeki hatırı sayılır arkadaşlara çok selam söyle abi. Yanaklarından öpüyorum hepsinin.

En başından söylesene ozmaan ne demeye şahsımı geriyorsun ?

Ayrıca o son cümlen hafif bir meydan okuma gibi geldi bana, yapma. En iyi ihtimalle sarı üye olursun en kötüsünü söylemek istemiyorum. Hepimiz üzülürüz.

Geri
Üst Alt