103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Ulan unuttuk gül gibi yarışmacıyı Batuhan Aydemir

Az kaldı bana yer kalmayacak.

Teşekkürler üstadım. Katıldığım 2 Yarışmada da son 10 içerisindeydim, bu yarışmada bir çıkış yapma hedefindeyim :D Bu yarışmada eğer size yer kalmama durumu olur ise yerimi size bırakacağım, buradan bildireyim :)

Teşekkürler üstadım. Katıldığım 2 Yarışmada da son 10 içerisindeydim, bu yarışmada bir çıkış yapma hedefindeyim :D Bu yarışmada eğer size yer kalmama durumu olur ise yerimi size bırakacağım, buradan bildireyim :)
Yok Estağfirullah, ben katılmasam bile konuda makara çeviriyorum. Yeter ki Mustafa Sevim ilk üçe giremesin hihihi.

Son düzenleme:
Saçma sapan parçalar birinci oluyor. Sanatsal oy veren 3 bilemedin 4 kişi Mustafacığım onu söyleyeyim. :D

Ben değil Kenancığım @Mehmet Arslaner konuyu devamlı dürüme getiriyor. Adam durup dururken dönere ketçap mayonez sıkılmasına laf attı. Hayretle okudum. Üzerine gitmedim belki kötü bir anısı vardır diye.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası Hatay dürümüne laf eden çarpılır. Yalnız tek handikap olan durum şudur. Et dönere Hatay usulü hiç gitmiyor. Ama Tavuk dönere muhteşem uyum sağlıyor.

Açıkçası Hatay dürümüne laf eden çarpılır. Yalnız tek handikap olan durum şudur. Et dönere Hatay usulü hiç gitmiyor. Ama Tavuk dönere muhteşem uyum sağlıyor.

Duyun Mehmet Arslaner allah affetsin sizi.

Abi zaten et dönerine Hatay’ın hiçbir noktasında ketçap mayonez koymazlar. Ketçap mayonez olayı sadece tavukta var ki o da her yerde değil. Et dönerinin değişik bir sosu var. Canım çekti yahu. Hava sisli olmasa çıkıp yerdim şimdi bak.

Duyun @Mehmet Arslaner allah affetsin sizi.

Abi zaten et dönerine Hatay’ın hiçbir noktasında ketçap mayonez koymazlar. Ketçap mayonez olayı sadece tavukta var ki o da her yerde değil. Et dönerinin değişik bir sosu var. Canım çekti yahu. Hava sisli olmasa çıkıp yerdim şimdi bak.

Liman da olsa idim. Şimdiye siparişi vermiştim. Yenibosna'dan 10 dakika da getiriyorlar. Ama evdeyim ne yazık ki :D Muhtemelen yarın gün içerisinde o güzel keyfi deneyeceğim.

Geri
Üst Alt