103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Haklısınız da birazdan ana ekrandan düşecek şu an online olmayanlar göremeyecek. Amaç katılımı arttırmaksa eğer konuyu canlı tutmak ya da üstte sabitlemek gerekir. Yarın 20.00 öncesi yapılan başvurular kabul edilmeyeceği uyarısı yapılır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet yaz beni diye yazıp şarkı atar sonra şimdiden.

O şekilde yaparsak neden yazmadınız vs gibi tatsızlıklar çıkıyordu. O yüzden 2-3 organizasyon sonrası bırakıldı. Heyecanı biraz da burada aslında.

Başlık da normal de açılmıyor. Yarışma duyularına atılıp en fazla mention atılabilir son dönemde katılan üyelere.

Serkan bazen uyuzluk yapar ama asla bir şikeci olmamıştır. Benim sözümü dinlese daha iyi yapacak. Ama işte öğreteceğiz.
Ustat ligler baslasa da sen jahovice sallasan ,salladikca jahovic golleri siralamaya devam etse ben sana takilsam ,ozledim acikcasi.

Jahovic saplantısı dışında severim Aliağa göçmenini.
Esasında PTT Birinci lig topçusu olduğunu bir kabul etse, hiç bir sorun kalmayacak. Ha bu arada kendisini defaat ile Pegasus konusunda uyarmıştım. Zannedersem uyarılarıma kulak vermiş. İyidir hoştur amma velakin bir de Aliağa Petkimspor taraftarı olmasa çok iyi olacak.

GSC Ailesi olarak Jahovic'i el birliği ile gol kralı yapacağız öyle görünüyor.

Ustat ligler baslasa da sen jahovice sallasan ,salladikca jahovic golleri siralamaya devam etse ben sana takilsam ,ozledim acikcasi.
Penaltılar ile gol kralı olursa kabul etmiyorum. En aşağı gollerin yüzde 79'u penaltı olmayacak. Baştan söyleyeyim de demedi deme !

GSC Ailesi olarak Jahovic'i el birliği ile gol kralı yapacağız öyle görünüyor.
Şeytan kulağına kurşun değsin. Böyle bir şey olursa Serkan kardeşim sabah akşam kafa ütüler. Beterin beterini görmüş oluruz. Yapma Alpaycığım yapma ! :D

Sarper düşünsün.

EOz-SaT__400x400.jpeg

Forum sembolünü gamsız baykuşlar olarak revize edelim bence. Ne dersek tersi çıkıyor 10 senedir.

Aklıma yeni bir öneri geldi.

Tahmin başlığı açalım STSL maçları için.

Herkes tahminini payidar etsin.

En az bilene ''GAMSIZ BAYKUŞ'' tag'i ve avatarı takdim edilsin.

Geri
Üst Alt