103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Mehmet bey, klavye içeren tablet kılıfı tavsiye ediyorum. Baksanıza Mustafa beyin radarına girmişsiniz.

Erman Türker nerelerde
Muhabbeti kacirip likelardan oluyor :(

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erman Türker dedin de abimizle yaptığım ilk muhabbet geldi aklıma. Mehmet Arslaner Erman Türker beyin bilgisayar konusunda yetersiz olduğu iddiasında bulunmuştu. Hatta bir üyeye verdiği öneri sonrasında o üye iki hafta foruma gelmemiş bilgisayarı çökmüş arkadaşın. Erman bey de aksini ispat etmek amaçlı bilgisayar toplayabildiğini söylemişti çırpınarak. Gece gece aklıma geldi gülüyorum :asd22:

Erman Türker dedin de abimizle yaptığım ilk muhabbet geldi aklıma. Mehmet Arslaner Erman Türker beyin bilgisayar konusunda yetersiz olduğu iddiasında bulunmuştu. Hatta bir üyeye verdiği öneri sonrasında o üye iki hafta foruma gelmemiş bilgisayarı çökmüş arkadaşın. Erman bey de aksini ispat etmek amaçlı bilgisayar toplayabildiğini söylemişti çırpınarak. Gece gece aklıma geldi gülüyorum :asd22:
Hayırdır, sen ara bozmaya mı çalışıyorsun?

Bu konuyu açığa kavuşturduğum için onur ödülü bana verilip daimi jüri yapılmalıyım.

Alınteri ile aldığım şampiyonlukları masa başında bırakmayacağımı bildiririm.

Kan, emek ve göz yaşı ile kazanılan kutsaldır. Her yarışmaya ayrı bir heyecanla ilk gün ki kalbi duygularımla katılan ben, Alp Basma, kutsalıma dokundurtmam.

17. Şampiyonluğumu engelleme yolunda yapılan her girişimin sonuçsuz kalacağını da belirtmekten ayrıca haz duyarım.

İyi forumlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alınteri ile aldığım şampiyonlukları masa başında bırakmayacağımı bildiririm.

Kan, emek ve göz yaşı ile kazanılan kutsaldır. Her yarışmaya ayrı bir heyecanla ilk gün ki kalbi duygularımla katılan ben, Alp Basma, kutsalıma dokundurtmam.

17. Şampiyonluğumu engelleme yolunda yapılan her girişimin sonuçsuz kalacağını da belirtmekten ayrıca haz duyarım.

İyi forumlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafa açma şikeci.

Ciddiyim şu yarışmayı adam gibi şikesiz düzenleyin de katılalım yav,sırf şike var diye katılmıyorum.

Geri
Üst Alt