104. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON BURAK PAKDEMİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlama tamam. Çoğu şarkı 8-10 bandında nasıl sıralayacağımı bilemedim muhtemelen çoğu hak etmeyeceği puanları alacak bu yüzden. Umuyorum arada benim şarkım kaynamaz :D

Puanlamamı birazdan yollayacağım. İlk defa duyduğum birkaç şarkı keşfettim. Liste epey güzel. Keyifli bir yarışma olacağı aşikar. 3 adet şampiyonluk adayı şarkı görüyorum, şampiyonluk olmasa bile ilk 3 için benim de umudum var ama bakalım...

Puanlama asamasindayim su an.

Listeyi yariladim.

Şu ana kadar 8-9 yarışmaya katılmışımdır, puanlamada en zorlandığım list bu oldu herhalde dışarıda kalan 3-4 parça oldu bu yüzden puan veremediklerim de beni affetsin. :asd22:
Bu arada 1 tane bile yasaklı şarkı kaynamamış duyarlı yarışmacıları ve organizatörü tebrik ediyorum :k19:

harbiden Aslan nerede yaw

Şu ana kadar 8-9 yarışmaya katılmışımdır, puanlamada en zorlandığım list bu oldu herhalde dışarıda kalan 3-4 parça oldu bu yüzden puan veremediklerim de beni affetsin. :asd22:
Bu arada 1 tane bile yasaklı şarkı kaynamamış duyarlı yarışmacıları ve organizatörü tebrik ediyorum :k19:
Fransizca bir cover parca gelmisti
Yasakli listesinde vardi baska bir sarkiciyla olani.
Teyit etmek icin googledan sarki sozlerine baktim :D
Mert GÜLMEZ
Hocam affet 3 defa veto etmek zorunda kaldim.Cidden sansizligin tuttu dun :)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O isler öyle kolay degil kardes.

Puanlarimi yollamis bulunuyorum arkadaslar. Hayirli ugurlu olsun :hat:

Puanlari yollamis bulunuyorum

Herkesin bu kadar ovdugu playlist bu muymus dedim acikcasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt